Η ερυθριτόλη είναι μια φυσική αλκοόλη ζάχαρης/πολυόλη που έχει εγκριθεί για χρήση ως πρόσθετο τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Η ερυθριτόλη είναι σχεδόν 70% γλυκιά όσο η ζάχαρη και χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία μαζικής παραγωγής. Η ερυθριτόλη ανακαλύφθηκε το 1848 και απαντάται φυσικά σε ορισμένα φρούτα και ζυμωμένα τρόφιμα. Το προφίλ γεύσης της ερυθριτόλης είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της ζάχαρης. Είναι μη καριογόνος και έχει την υψηλότερη πεπτική ανεκτικότητα από τις πολυόλες. Δεδομένου ότι είναι φυσική, δεν προκαλεί παρενέργειες και έχει γεύση σχεδόν ακριβώς όπως η ζάχαρη χωρίς τις θερμίδες.
Αριθμός EC: 205-737-3
Μοριακός τύπος: C4H10O4
Αριθμός CAS: 149-32-6
Προσφέρουμε ξυλόζη σε εγγυημένη ποιότητα, σε σταθερές τιμές και κατάλληλα συσκευασμένη για μεταφορά. Χρειάζεστε συμβουλές για την επιλογή του προϊόντος σας ή αναζητάτε μια κατάλληλη υποκατάσταση; Οι ειδικοί μας σε εφαρμογές και προϊόντα είναι στη διάθεσή σας! Η εμπειρία μας και η βαθιά γνώση στον τομέα των ειδικών χημικών και συστατικών διασφαλίζουν ότι είμαστε σε καλή θέση να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τόσο τους πελάτες μας όσο και τους προμηθευτές μας με εξειδίκευση σε προϊόντα και εφαρμογές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
Ιδρυμένη με το όνομα Miskos Helva στην Κωνσταντινούπολη, Φατίχ, η Miskos έχει συνεχώς προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες συνθήκες της αγοράς και στα πρότυπα διεθνών οργανισμών. Για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, αρχικά μετακόμισε στο εργοστάσιό της στην Κωνσταντινούπολη, Μπαχτσελίεβλερ, και στη συνέχεια στην παραγωγική περιοχή 10.000 τ.μ. στη Ζώνη Οργανωμένης Βιομηχανίας Κασταμονής.
Η Miskos δεσμεύεται για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η εταιρεία δίνει προσεκτική προσοχή στη συμμόρφωση με τις συνθήκες ποιότητας και υγιεινής κατά την παραγωγή και λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις των νόμων για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια και τα τρόφιμα. Οι σταθερά αυξανόμενοι δείκτες κερδών της εταιρείας δείχνουν ότι η Miskos είναι στον σωστό δρόμο με αυτή την εστίαση στην ποιότητα.
Η Miskos είναι γνωστή για τις τραγανές, ξηρές πάστες φρούτων, το wafer halva, το cekme halva και το τουρκικό παραμυθένιο μετάξι. Η φυσική προσέγγιση παραγωγής αναδεικνύει τη παραδοσιακή τουρκική γεύση και διασφαλίζει επίσης την αυξανόμενη δημοτικότητα των προϊόντων στο εξωτερικό.
Λαμπρές ιδέες για να μεταδώσετε την καρδιά και την ψυχή της επιχείρησής σας. Κινήστε το κοινό σας, τραβήξτε την προσοχή τους, μαγέψτε τους με τη γοητεία σας.
Ανανάς σε διάφορες κοπές
Προσφέρουμε όλες τις κοινές ποικιλίες σε ποιότητα 'Choice' ως κονσέρβες, και τις ποικιλίες 'Queen Victoria' και 'MD2' ως κατεψυγμένα προϊόντα. Διατίθενται διάφορες επιλογές συσκευασίας.
Οι κεριά είναι εξαιρετικά πολυδιάστατα συστατικά, εκτιμώμενα σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων λόγω των προστατευτικών, ενυδατικών και συντηρητικών τους ιδιοτήτων. Φυσικά κεριά, όπως το κερί μέλισσας, το carnauba, το jojoba ή το candelilla, χρησιμοποιούνται ως συστατικά περιποίησης, που δημιουργούν στην επιφάνεια του δέρματος ή των μαλλιών μια λεπτή μεμβράνη, προστατεύοντας από την απώλεια υγρασίας και τις βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις.
Στα καλλυντικά, παίζουν ρόλο εμολιέντων, προσδίδοντας στα προϊόντα μια κρεμώδη υφή και βελτιώνοντας τις εφαρμοστικές τους ιδιότητες. Τα φυτικά κεριά, όπως το carnauba ή το candelilla, είναι δημοφιλής επιλογή σε vegan προϊόντα, παρέχοντας παρόμοιες ιδιότητες με το κερί μέλισσας χωρίς ζωικά συστατικά. Τα κεριά βοηθούν επίσης στην αύξηση της διάρκειας των χρωματιστών καλλυντικών, όπως κραγιόν ή μάσκαρα, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσφυση του προϊόντος στο δέρμα και παρατείνοντας τον χρόνο χρήσης του.
Χάρη στην φυσική τους προέλευση, τα κεριά είναι επίσης ήπια και ασφαλή, γεγονός που τα καθιστά ευρέως χρησιμοποιούμενα στην περιποίηση ευαίσθητου δέρματος. Κεριά όπως το jojoba δείχνουν υψηλή συμβατότητα με τη δομή του ανθρώπινου δέρματος, επιτρέποντάς τους να προσφέρουν έντονη ενυδάτωση χωρίς τον κίνδυνο φραξίματος των πόρων. Είναι επίσης πολύτιμη προσθήκη σε προστατευτικά παρασκευάσματα, π.χ. σε βάλσαμα χειλιών και κρέμες για το χειμώνα, που έχουν σκοπό να προστατεύσουν το δέρμα από τον άνεμο και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Τα κεριά είναι φυσικά συστατικά που όχι μόνο υποστηρίζουν την περιποίηση, αλλά και βελτιώνουν την υφή και τη σταθερότητα των προϊόντων, επιτρέποντας τη δημιουργία καλλυντικών με πλούσιες φόρμουλες, που όχι μόνο δρουν αποτελεσματικά, αλλά και προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες χρήσης.
Τα τραγανά μας λαρδί αξίζουν το όνομά τους - φρέσκα και τραγανά.
Είναι προσεκτικά λιωμένα από το καλύτερο λίπος. Καθαρά και φυσικά.
Συνταγές:
Σπιτικά λαρδί ντάμπλινγκ
Ψητά λαρδί ντάμπλινγκ
Λαρδί γλυκά
Κατηγορία: Μοναδικά Μπαχαρικά
Γεύση και Άρωμα: Πολύ λεπτό, ευχάριστα γλυκό άρωμα με πικρό-ξύλινη μυρωδιά και νότες από γαρίφαλο.
Χρήση: Ο κανέλας Σρι Λάνκα προέρχεται από τη Σρι Λάνκα και εξάγεται από τον φλοιό του δέντρου κανέλας. Έχει πιο λεπτό και σαφώς πιο πολύπλοκο άρωμα και γεύση σε σύγκριση με την φθηνότερη, κινέζικη κανέλα Cassia και περιέχει έως και 400 φορές λιγότερο κουμαρίνη, η οποία θεωρείται ανησυχητική για την υγεία. Ο κομμένος κανέλας (2-7mm) είναι ιδανικός για την παρασκευή δικών σας δημιουργιών τσαγιού.
Συστατικά: Κανέλα
Σημείωση για αλλεργικούς: Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σουσάμι, μουστάρδα και σέλινο.
Περιεχόμενο: 30 γρ σε μεταλλικό κουτί
La Perla Μαύρες Ελιές σε φέτες, σε άλμη, μαυρισμένες 4.250 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 4.250 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε άλμη, μαυρισμένες
ΤΥΠΟΣ: Μαύρες Ελιές
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 6
ΕΚΔΟΣΗ: σε φέτες
Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 400 γρ.
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0
Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Τα συστήματα γυάλινων κιγκλιδωμάτων φαίνονται μοντέρνα και αισθητικά. Μία από τις ασφαλέστερες επιλογές γυάλινων κιγκλιδωμάτων είναι το κιγκλίδωμα από θερμικά επεξεργασμένο ή θερμικά επεξεργασμένο – laminate γυαλί. Αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε το γυάλινο κιγκλίδωμα. Τα γυάλινα κιγκλιδώματα είναι δύο τύπων: με κάγκελα και γυαλί, το οποίο εγκαθίσταται ανάμεσά τους, ή μια χωρίς πλαίσιο κατασκευή, όταν ένα χερούλι τοποθετείται απευθείας στο γυαλί χωρίς κάγκελα, αφήνοντας λίγα χιλιοστά απόσταση μεταξύ των κομματιών γυαλιού.
Η αδυναμία του γυάλινου κιγκλιδώματος είναι το γεγονός ότι δεν είναι φθηνό, απαιτεί υψηλότερη συντήρηση από τα συστήματα κιγκλιδωμάτων άλλων τύπων. Επιπλέον, η κατασκευή και η εγκατάσταση του γυάλινου κιγκλιδώματος δεν είναι πολύ απλή (ιδιαίτερα αν πρόκειται για χωρίς πλαίσιο κατασκευή). Ένα πρότυπο κατασκευάζεται για κάθε ρόμβικο γυάλινο στοιχείο, και στη συνέχεια παραγγέλνονται στο εργαστήριο γυαλιού. Το γυαλί πρέπει να είναι θερμικά επεξεργασμένο για λόγους ασφαλείας. Έτσι, σπάνε δύσκολα και, αν συμβεί, σπάνε σε αρκετά μικρά, μη κοφτερά κομμάτια. Το γυαλί του κιγκλιδώματος μπορεί να είναι...
Τα Knoppers είναι ένα δημοφιλές σνακ που παράγεται από την γερμανική εταιρεία Storck. Αποτελείται από μια τραγανή ψημένη βάφλα, καλυμμένη με μια κρεμώδη γέμιση φουντουκιού και επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας. Ο συνδυασμός υφών και γεύσεων στα Knoppers δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία σνακ. Κάθε ατομικά συσκευασμένη μπάρα Knoppers είναι βολικά μερίδα, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για σνακ εν κινήσει.
Η γέμιση φουντουκιού προσθέτει μια πλούσια και ξηροκαρπάτη γεύση, που συμπληρώνεται από την απαλή επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας. Τα Knoppers είναι γνωστά για τα υψηλής ποιότητας συστατικά τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια στη διαδικασία παραγωγής τους. Έχουν αποκτήσει δημοτικότητα όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου ως μια νόστιμη και ικανοποιητική επιλογή σνακ.
Η Clizia είναι η λεπτή λαχανική μαγιονέζα μας, φτιαγμένη με Σικελικές αμυγδάλες.
Ο αμυγδαλένιος είναι ο πρωταγωνιστής μιας νόστιμης, μαλακής και λεπτής κρέμας, εναλλακτικής της κλασικής μαγιονέζας. Όλη η αρωματική γεύση των Σικελικών αμυγδάλων μας και η έντονη γεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από τις ελιές μας συναντιούνται στην επανεξέταση της διάσημης σάλτσας με φιλικό προς τους vegan στυλ.
Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτές οι μαύρες ελιές καλλιεργούνται κοντά στην πόλη Καλαμάτα, στο νότιο τμήμα της χερσονήσου Πελοποννήσου. Ονομάζονται επίσης Καλαμών. Είναι επιμήκεις, αμυγδαλωτές, σκούρο μωβ, ζουμερές και έχουν λεπτό δέρμα. Μαρινάρονται σε άλμη, ελαιόλαδο και ξύδι κρασιού, αποκτώντας έτσι ένα εκλεπτυσμένο αρωμα κρασιού και μια μοναδική γεύση. Είναι τόσο μεγάλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μαγείρεμα, καθώς δεν λιώνουν.
4.2 κιλά
La Perla Καλαμπόκι (4 τεμάχια), Συσκευασία Κενού, 1.062 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 1.062 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla
ΤΥΠΟΣ: Καλαμπόκι 4 τεμάχια, Συσκευασία Κενού
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 12
Αυτή τη στιγμή, οι ξύλινες ράγες είναι η σπανιότερη επιλογή λόγω της υψηλής ζήτησης για ανοξείδωτο χάλυβα και σφυρηλατημένα στοιχεία. Οι ξύλινες ράγες προτιμώνται περισσότερο σε αγροικίες και ξύλινες κατοικίες, όπου υπάρχει κλασική διακόσμηση. Οι ξύλινες μπαλόνες μπορούν να έχουν διάφορες ανοξείδωτες προσθήκες – στις άκρες, στη μέση. Έτσι φαίνονται πιο μοντέρνες. Για λόγους ασφαλείας, οι κάθετες μπαλόνες θα πρέπει να τοποθετούνται κάθε 12-13 εκ., ώστε το κεφάλι ενός μικρού παιδιού να μην μπορεί να περάσει.