Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Συνεργασία με τον σχεδιαστή
Οι χαρακτηριστικές ιδιότητες των αγκυρώσεων Bossong καθορίζονται με βάση τις συγκεκριμένες παραμέτρους κάθε έργου, καθώς και τις διαστάσεις της τρύπας στην οποία πρέπει να ενσωματωθούν, οι οποίες εξαρτώνται από τον τύπο του υλικού που αποτελεί το υπόστρωμα.
Η αλλαγή πληροφοριών που σχετίζονται με τη γνώση της κατάστασης συντήρησης του κτιρίου και των στόχων των παρεμβάσεων που παρέχονται, σχέδια και εικόνες, το μοτίβο ρωγμών και παραμορφώσεων, καθώς και ο σχεδιασμός των παρεμβάσεων, είναι πολύ σημαντικά για να καθορίσουν τον τύπο του αγκυρίου που ταιριάζει καλύτερα στην εφαρμογή και επίσης για να αξιολογήσουν την παρέμβαση από οικονομική άποψη.
Δοκιμές στον τόπο
Η ανάγκη να δοθεί στους σχεδιαστές η δυνατότητα αξιολόγησης της συμπεριφοράς των εγχυμένων αγκυρίων σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή και σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον έχει οδηγήσει την Bossong να εξοπλίσει τους τεχνικούς της με κινητή εξοπλισμό που επιτρέπει την εκτέλεση δοκιμών επί τόπου.
Οι κόκκοι κριθαριού περιέχουν έως 15,8% πρωτεΐνες, 76% υδατάνθρακες, 3-5% λιπαρά, 9,6% φυτικές ίνες, ένζυμα, βιταμίνες της ομάδας B, D, E, A.
Οι φυτικές ίνες, που αποτελούνται κυρίως από σιτηρά, καθαρίζουν τα έντερα από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες. Οι βήτα-γλυκάνες του κριθαριού αποκαθιστούν τη μικροχλωρίδα του γαστρεντερικού σωλήνα και είναι χρήσιμες στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του πεπτικού συστήματος.
Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 400 γρ.