Είμαστε ειδικοί στην παραγωγή παρασκευασμάτων για γλυκά, επιδόρπια, παγωτό, πρωτεϊνικά παρασκευάσματα, χωρίς γλουτένη και επίσης κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Εργαζόμαστε επίσης για λογαριασμό τρίτων, με διάφορες αλυσίδες παραγωγής, γραμμή λιανικής και επαγγελματικής χρήσης.
Λουμάχες γαστρονομίας Helix aspersa muller, καθαρισμένες και έτοιμες για μαγείρεμα.
ΟΙ ΛΟΥΜΑΧΕΣ ΜΑΣ
HELIX ASPERSA MULLER
Αυτή η είδος βρίσκεται σε διάφορα κλίματα και εδάφη. Αναπτύσσεται γρήγορα στις εκτροφές μας, τρέφεται αποκλειστικά με φυτική τροφή, χωρίς τη χρήση ζωοτροφών. Η μέθοδος μας με ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, μας επιτρέπει να εκτρέφουμε τις σαλιγκάρες μας μόνο και αποκλειστικά με φυτά, για να έχουμε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας τόσο σε οργανοληπτικά χαρακτηριστικά όσο και σε γαστρονομικές ιδιότητες.
Χρησιμοποιείται τόσο ως ορεκτικό όσο και ως κύριο πιάτο. Οι σάρκες που την χαρακτηρίζουν έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Λουμάχες γαστρονομίας Helix aspersa muller, καθαρισμένες και έτοιμες για μαγείρεμα.
ΤΙΣ ΛΟΥΜΑΧΕΣ ΜΑΣ
HELIX ASPERSA MULLER
Αυτή η είδος βρίσκεται σε διάφορα κλίματα και εδάφη. Αναπτύσσεται γρήγορα στις εκτροφές μας, τρέφεται αποκλειστικά με φυτική τροφή, χωρίς τη χρήση ζωοτροφών. Η μέθοδος μας με ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, μας επιτρέπει να εκτρέφουμε τις σαλιγκάρες μας αποκλειστικά με φυτά, για να έχουμε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας τόσο σε οργανοληπτικά χαρακτηριστικά όσο και σε γαστρονομικές ιδιότητες.
Χρησιμοποιείται τόσο ως ορεκτικό όσο και ως κύριο πιάτο. Οι σάρκες που την χαρακτηρίζουν έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Λουμάχες γαστρονομίας Helix aspersa muller, καθαρισμένες και έτοιμες για μαγείρεμα.
ΤΙΣ ΛΟΥΜΑΧΕΣ ΜΑΣ
HELIX ASPERSA MULLER
Αυτή η είδος βρίσκεται σε διάφορα κλίματα και εδάφη. Αναπτύσσεται γρήγορα στις εκτροφές μας, τρέφεται αποκλειστικά με φυτική τροφή, χωρίς τη χρήση ζωοτροφών. Η μέθοδος μας με ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, μας επιτρέπει να εκτρέφουμε τις σαλιγκάρες μας αποκλειστικά με φυτά, για να έχουμε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας τόσο σε οργανοληπτικά χαρακτηριστικά όσο και σε γαστρονομικές ιδιότητες.
Χρησιμοποιείται τόσο ως ορεκτικό όσο και ως κύριο πιάτο. Οι σάρκες που την χαρακτηρίζουν έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.