Ανακαλύψτε την αριστεία με τον καφέ Shyira Grade AA, ένα διαμάντι ανάμεσα στους ρουαντέζικους καφέδες. Καλλιεργημένος με φροντίδα στα καταπράσινα βουνά του Ρουάντα, αυτός ο καφές προσφέρει εξαιρετική καθαρότητα και ασύγκριτη λεπτότητα.
Ο καφές Shyira μαγεύει τις γεύσεις με το κομψό και πολύπλοκο προφίλ γεύσης του. Απαλές νότες από φρούτα με κουκούτσι, λουλούδια και μέλι συνδυάζονται αρμονικά για να προσφέρουν μια εξαιρετική καφεϊνική εμπειρία σε κάθε γουλιά.
***
Ο βαθμός AA είναι το σημάδι ενός καφέ εξαιρετικής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μια κούπα σπάνιας λεπτότητας και αξιοσημείωτης έντασης. Οι κόκκοι που επιλέγονται για αυτόν τον βαθμό είναι από τους καλύτερους της συγκομιδής τους, διασφαλίζοντας μια αξέχαστη καφεϊνική εμπειρία.
Είδος: Αραβικά
Υψόμετρο: 1850 μ έως 2000 μ
Αρώματα: Μαύρο τσάι, λεμόνι και λάιμ, ροδάκινο
Περιοχή: Νυαμπίχου
Ο καφές για καβουρδισμό αναφέρεται στους πράσινους κόκκους καφέ (μη καβουρδισμένους) που προορίζονται να θερμανθούν σε έναν καβουρδιστή για να αναπτύξουν τα αρώματα και τις γεύσεις τους. Αυτοί οι κόκκοι καφέ καλλιεργούνται, συγκομίζονται και προετοιμάζονται ειδικά για επαγγελματίες και ερασιτέχνες καβουρδιστές που επιθυμούν να ελέγξουν το προφίλ καβουρδίσματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.
Ένας ντεκαφεϊνέ που δεν χάνει την τυπική του σώμα και ένταση του καφέ; Δοκίμασέ τον, αν δεν το πιστεύεις.
Η γεύση της παράδοσης με ποσοστό καφέ που δεν υπερβαίνει το 0.1 %.
Η καφεΐνη εξάγεται από τον κόκκο που είναι ακόμα πράσινος και μη καβουρδισμένος χωρίς τη χρήση επιβλαβών διαλυτών.
Όλη η απαλή και βελούδινη γεύση του καφέ, χωρίς καφεΐνη. Με νότες καραμέλας, γάλακτος σοκολάτας και ξηρών καρπών.
Όλα ξεκινούν όταν ο Luigi Lavazza, το 1895, ανοίγει την πρώτη Drogheria Lavazza στην οδό San Tommaso, στο Τορίνο. Ο Luigi Lavazza ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος πρωτοβουλία, εφευρετικότητα και πάθος για τη δουλειά του.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 20 ΤΕΜΑΧΙΩΝ
1 ΠΑΛΕΤΑ = 1200 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΛΗΞΗ 15/01/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 15 ΠΑΛΕΤΕΣ
Το σημείο αναφοράς σας για έναν κρεμώδη καφέ με μια απαλή και διαρκή γεύση φουντουκιού. Ιδανικός συνδυασμός με γάλα για όλους τους λάτρεις του cappuccino.
Τύπος κόκκων: 25% Arabica - 75% Robusta
Προέλευση: Arabica: Βραζιλία - Robusta: Κολομβία, Ουγκάντα και Ινδία
Προφίλ ψησίματος: μέτριο ψήσιμο
Πωλείται σε συσκευασίες των 1 Kg - Χαρτόκουτο με 8 συσκευασίες 8Kg
Οι σακούλες καφέ μας είναι σχεδιασμένες με εξαιρετική φροντίδα για να διατηρούν τη φρεσκάδα και το πλούσιο άρωμα του καφέ σας. Κατασκευασμένες από ανθεκτικά, υλικά κατάλληλα για τρόφιμα, αυτές οι σακούλες προσφέρουν ανώτερη προστασία από την υγρασία, το οξυγόνο και το φως, εξασφαλίζοντας ότι ο καφές σας παραμένει τόσο γευστικός όσο την ημέρα που ψηθεί. Διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και στυλ, συμπεριλαμβανομένων οικολογικών επιλογών όπως η συσκευασία χωρίς αλουμίνιο, οι σακούλες καφέ μας προσφέρουν την τέλεια ισορροπία πρακτικότητας και βιωσιμότητας, ιδανικές για εμπορική και προσωπική χρήση. Προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά όπως επανασφραγιζόμενοι φερμουάρ, βαλβίδες απογκαζώματος και ζωντανές επιλογές εκτύπωσης τις καθιστούν την ιδανική επιλογή για τη διατήρηση του καφέ στην καλύτερη κατάσταση.
Ένας πολύ όμορφος καφές φυσικής προέλευσης από την διάσημη περιοχή του Jimma στην Αιθιοπία!
Υπέροχες φρουτώδεις νότες ροδάκινου, σοκολάτας και φουντουκιού, παράγουν μια κούπα με ισχυρή ένταση και πολύ αρωματική!
Συλλέγεται σε ένα δάσος που αποτελείται από ποικιλία παλαιών ειδών. Ο πλούτος των εδαφών και του περιβάλλοντος αυτής της περιοχής προσφέρει μια μοναδική τυπικότητα σε αυτόν τον φυσικό καφέ από το δάσος, πιστοποιημένο ως βιολογικής γεωργίας και women coffee.
Διαθέσιμο σε μορφή 250γρ ή 1kg.
Κόκκοι ή αλεσμένος.
Μίγμα Κρεμώδες
Μίγμα 30% Αραβικά 70% Ρομπούστα.
Καφέ κρέμα.
Έντονο, κρεμώδες, περιβάλλον.
Μέτρια ψημένη.
Παρόμοιο με ένα κλασικό μίγμα, το μίγμα Κρεμώδες παρουσιάζεται με μια κρέμα πιο έντονου καφέ, και δεδομένης της σωματικότητάς του, θα αισθανθείτε στο στόμα μια περιβάλλουσα και επίμονη γεύση.
Κάψουλες Καφέ Cortese κομποστοποιήσιμες ESE 44 mm
ΜΙΓΜΑ: ΚΡΕΜΩΔΕΣ
Καφές σε Κόκκους Υψηλής Ποιότητας.
Σακούλα με κλειστό μπροστινό μέρος & βαλβίδα για να διασφαλίσει την καλύτερη διατήρηση των αρωμάτων.
Ο Αρώμα Australia είναι ένας καφές με άρωμα καρυδιού Μακαντάμια. Ένας καφές με βελούδινη και κρεμώδη υφή, που προσφέρει μια μοναδική και χαλαρωτική γεύση. Μια σταγόνα γάλα μπορεί να αποκαλύψει τον πλούτο της γεύσης αυτού του καφέ.
Ο θάμνος rooibos είναι ένας θάμνος που φυτρώνει αποκλειστικά στη Νότια Αφρική. Γνωρίζουμε ότι πριν από περισσότερα από 300 χρόνια, οι αυτόχθονες πληθυσμοί των βουνών βόρεια της πόλης του Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική, μάζευαν τα αεροφόρα μέρη του άγριου rooibos και τα ζύμωναν για να φτιάξουν μια έγχυση με κόκκινη απόχρωση και γλυκιά, φρουτώδη γεύση. Αυτό το ρόφημα χωρίς καφεΐνη θεωρείται σήμερα το εθνικό ρόφημα της Νότιας Αφρικής.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΧΥΣΗΣ: 8 έως 10 λεπτά
ΜΙΣΚΕΛΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙ, Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΡΟΜΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΚΑ, ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΓΛΥΚΕΡΕΣ ΝΟΤΕΣ.
ΣΥΝΘΕΣΗ: 70% ΡΟΜΠΟΥΣΤΑ 30% ΑΡΑΒΙΚΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ
Καφές Primo Aroma "Emozioni": Δυνατός, πικάντικος και έντονος. Για τους γνώστες που προτιμούν έναν ισχυρό εσπρέσο. Το άρωμα είναι έντονο και η κρέμα έχει υψηλή πυκνότητα και συνοχή.
Το Kaffee-Miete.de προσφέρει, εκτός από εκτενή εξειδίκευση γύρω από τα θέματα απόλαυσης και παρασκευής καφέ, μια δωρεάν σύγκριση τιμών για γραφεία, τη γαστρονομία ή ξενοδοχεία που επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αυτόματο μηχανισμό καφέ προς ενοικίαση ή leasing.
Μείγμα με ισχυρή, πλούσια γεύση. Η παραδοσιακή καβουρδιστική διαδικασία προσφέρει την βαθιά γεύση και την έντονη αρωματική εμπειρία του καφέ Lalibela Coffee Lunch. Ο καφές θα είναι ιδανικός για τους γνώστες ενός κλασικού, ισχυρού και αναζωογονητικού ροφήματος.
Καθαρό βάρος: 200
Μεικτό βάρος: 212
Μέγιστη θερμοκρασία: 27
Απαιτήσεις αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 27 °C και σχετική υγρασία μέγιστης 75%
Βαθμός καβουρδίσματος: Μέτριο
Ένταση γεύσης: Μέτρια
Μείγμα καφέ Arabica Specialty Turpial – Μεσαία Ψήσιμο
Ένα specialty blend που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και του Ρουάντα με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που έχει μελετηθεί και δημιουργηθεί από εμάς για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Χάρη στο μεσαίο ψήσιμο, το μείγμα μας παραμένει πολύ αρωματικό με την κατάλληλη σώμα για espresso και moka.
Να το απολαμβάνετε καθημερινά: ο ιδανικός σύντροφος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή για τα διαλείμματα σας από τη δουλειά ή το διάβασμα.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο καφές έχει τη δική του εποχικότητα, επομένως ανάλογα με τις διαθεσιμότητες θα είναι δυνατό να δοκιμάσετε διάφορα μείγματα όλα έτοιμα για πειραματισμό.
Δυνατός και υπέροχος, όπως η φύση των ηφαιστείων που χαρακτηρίζει την εδαφική περιοχή της Γουατεμάλας, έτσι είναι και αυτός ο καφές μονοποικιλίας από την Κεντρική Αμερική, που καλλιεργείται στα βουνά σε υψόμετρο 1400-1600 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, και έτσι κατατάσσεται ως SHB (Strictly Hard Bean). Είναι ένας κομψός και καλά ισορροπημένος καφές, με γεμάτη και πολύπλοκη γεύση, που ξεχωρίζει για το πλούσιο και αρμονικό του άρωμα, με γεμάτη και στρογγυλή γεύση συνδυασμένη με ισορροπημένη οξύτητα, με νότες λουλουδιών και φρούτων και μια επίγευση κακάου και ξηρών καρπών.
Ο καφές μας παρασκευάζεται από μείγματα κόκκων διαφόρων ποικιλιών και προελεύσεων, επεξεργασμένων με τη μέθοδο πλυσίματος: οι καρποί μετά τη συγκομιδή απογυμνώνονται, απομυγδαλίζονται, πλένονται και στη συνέχεια ξηραίνονται. Απογυμνώνονται μέσω μηχανών, στη συνέχεια τοποθετούνται σε δεξαμενές με νερό για να αφαιρεθεί η κολλώδης ουσία μέσω της επεξεργασίας.
Αυτοί οι πλυμένοι καφέδες έχουν οργανοληπτικά χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας.
Η αληθινή έκφραση του καφέ Espresso Italiano, ένα μείγμα που αποτελείται από Αραβικές ποικιλίες από τις καλύτερες καλλιέργειες έξι διαφορετικών χωρών: Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Κολομβία, Αιθιοπία, Βραζιλία και Ινδία. Στους βραζιλιάνικους και ινδικούς καφέδες οφείλεται η πλούσια γεύση, ενώ οι κόκκοι που επεξεργάζονται υγρές από την Κόστα Ρίκα, τη Γουατεμάλα και την Αιθιοπία παράγουν τις ελαφρώς φρουτώδεις νότες του. Όλοι αυτοί οι καφέδες έχουν επιλεγεί και αναμειχθεί με τη μέγιστη προσοχή. Χάρη στη καλή του δομή και την επίμονη επίγευση του, ο Espresso μπορεί να απολαύεται σε κάθε στιγμή της ημέρας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μείγματα εσπρέσο στον κόσμο από την ποικιλία μας.