Ο Κεφαγιαλούε Ντερέσσα Τούλου είναι ένας παθιασμένος αιθίοπας παραγωγός καφέ, γνωστός για τη δέσμευσή του στην ποιότητα και την ηθική προσέγγιση στην παραγωγή καφέ. Βρίσκεται στην εύφορη περιοχή της Αιθιοπίας, η εκμετάλλευσή του είναι φημισμένη για την παραγωγή κόκκων αραβίκα πρώτης ποιότητας, όπως ο καφές Γέρα Γκέντζι. Αυτοί καλλιεργούνται σε ιδανικές συνθήκες και συλλέγονται με προσοχή.
Ο καφές Γέρα Γκέντζι επωφελείται από έναν μοναδικό terroir, με πλούσιο έδαφος και μικροκλίμα ευνοϊκό για την ανάπτυξη των καφεόδεντρων. Οι περιβαλλοντικά φιλικές μέθοδοι καλλιέργειας και οι βιώσιμες γεωργικές πρακτικές είναι στο επίκεντρο της προσέγγισής τους. Εξασφαλίζουν κόκκους καφέ εξαιρετικής ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα τα τοπικά οικοσυστήματα.
Είδος: Αραβίκα
Υψόμετρο: 1950 μ έως 2100 μ
Αρώματα: Βερίκοκο, Αραντζάτα, Μαύρη κερασιά
Περιοχή: Τζίμμα
Ανακαλύψτε την αριστεία με τον καφέ Ngera Grade AA, ένα διαμάντι ανάμεσα στους ρουαντιανούς καφέδες. Καλλιεργημένος με προσοχή στα γόνιμα βουνά του Ρουάντα, αυτός ο καφές προσφέρει εξαιρετική καθαρότητα και εκλεπτυσμένη κομψότητα.
Ο καφές Ngera μαγεύει τις γεύσεις με το εκλεπτυσμένο και ισορροπημένο προφίλ γεύσης του. Απαλές νότες τροπικών φρούτων, λουλουδιών και καραμέλας χορεύουν αρμονικά σε κάθε γουλιά, προσφέροντας μια εξαιρετική γευστική εμπειρία.
Ο Grade AA αντιπροσωπεύει την αριστεία ανάμεσα στους ρουαντιανούς καφέδες, εξασφαλίζοντας ανώτερη ποιότητα και μια κούπα σπάνιας κομψότητας. Οι κόκκοι που επιλέγονται για αυτόν τον βαθμό είναι από τους καλύτερους της συγκομιδής τους, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη καφεϊνική εμπειρία.
Είδος: Arabica
Υψόμετρο: 1520 μ. έως 1670 μ.
Αρώματα: Κόκκινα φρούτα, καστανή ζάχαρη
Περιοχή: Huye
Καλώς ήρθατε στην SilverMounts Coffee Co., εισαγωγείς πράσινου καφέ με έδρα τη Λυών και το Παρίσι, όπου το πάθος για τον καφέ συναντά τη δέσμευση και την αριστεία. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικούς καφέδες από εμβληματικές περιοχές της Αφρικής. Πρόκειται για πράσινο καφέ arabica ειδικής ποιότητας από το Ρουάντα, την Κένυα και την Αιθιοπία.
Στο τέλος του 16ου αιώνα, το πρώτο Matcha θα είχε παραχθεί στην περιοχή Uji.
Το υψόμετρο των 250 μ., οι πλούσιες σε ασβέστιο εδάφες και η συχνή ομίχλη, αποτελούν τη βάση για εξαιρετικά και πολύπλοκα πράσινα τσάγια.
Κατά την προετοιμασία, το λαμπερό και σμαραγδένιο Matcha αναπτύσσει έντονες και ματ πράσινες αποχρώσεις, στέφοντας με μια κρεμώδη αφρό.
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 2g για 200ml υγρού
Ανακαλύψτε την αριστεία με τον καφέ Vunga Grade AA, ένα πραγματικό διαμάντι ανάμεσα στους ρουανδικούς καφέδες. Καλλιεργημένος με φροντίδα στα επιβλητικά βουνά του Ρουάντα, αυτός ο καφές προσφέρει εξαιρετική καθαρότητα και απαράμιλλη ποιότητα.
Ο καφές Vunga γοητεύει τις γεύσεις με το εκλεπτυσμένο και πολύπλοκο προφίλ γεύσης του. Απαλές νότες τροπικών φρούτων, λουλουδιών και μελιού χορεύουν αρμονικά σε κάθε γουλιά, προσφέροντας μια εξαιρετική καφεϊνική εμπειρία.
***
Ο βαθμός AA είναι το σύμβολο της ανώτερης ποιότητας στον κόσμο του ρουανδικού καφέ, εξασφαλίζοντας μια κούπα σπάνιας κομψότητας και αξιοσημείωτης έντασης. Οι κόκκοι που επιλέγονται για αυτόν τον βαθμό είναι από τους καλύτερους της συγκομιδής τους, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη καφεϊνική εμπειρία.
Είδος: Αραβικά
Υψόμετρο: 1850 μ έως 2000 μ
Αρώματα: Λεμόνι, πράσινο μήλο, ανανάς, σύκο, κεράσι, μέλι
Περιοχή: Νυαμπίχου
Τα τσάγια Pekoe είναι πολύ δημοφιλή στους καθαρούς του τσαγιού λόγω της παραγωγής και της απόδοσής τους.
Αυτό το τσάι Pekoe από το Ρουάντα, καλλιεργημένο βιολογικά, έχει μέτριο κόκκο και φύλλα βαθύ μαύρου χρώματος.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 3 λεπτά
Ανακαλύψτε την κορυφή της αριστείας με τον καφέ Kangocho, ένα κόσμημα ανάμεσα στους καφέδες της Κένυας. Καλλιεργημένος στις ορεινές περιοχές της Κένυας, αυτός ο καφές ενσωματώνει την ουσία της ποιότητας και της παράδοσης.
Ο καφές Kangocho μαγεύει τις αισθήσεις με τα μαγευτικά του αρώματα και την παλέτα των εξαιρετικών γεύσεων. Φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες συνδυάζονται αρμονικά με αποχρώσεις κακάου και καραμέλας, προσφέροντας μια ασύγκριτη γευστική εμπειρία σε κάθε γουλιά.
***
Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους βαθμούς στην Κένυα, ο Βαθμός AA απονέμεται στους μεγαλύτερους και πιο ομοιόμορφους κόκκους. Αυτή η προνομιακή κατηγορία εγγυάται εξαιρετική ποιότητα, ανώτερη γεύση και μια τέλεια ισορροπημένη κούπα.
Ο Βαθμός AB είναι ένα σήμα ποιότητας που εκτιμάται στον κόσμο του καφέ της Κένυας. Οι κόκκοι αυτού του βαθμού προσφέρουν ανώτερη μεγέθυνση και ομοιομορφία, εξασφαλίζοντας μια ομοιογενή κούπα καφέ γεμάτη χαρακτήρα.
Είδος: Arabica
Υψόμετρο: 1800 μ έως 2000 μ
Αρώματα: Κόκκινες μούρες, εσπεριδοειδή, γιασεμί
Περιοχή: Nyeri
Το Genmaicha αποτελείται από πράσινο τσάι και καβουρδισμένα ολόκληρα καστανό ρύζι. Το τσάι μας προέρχεται από την περιφέρεια Kagoshima και παράγεται στην περιοχή Kirishima της Ιαπωνίας.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 1 έως 3 λεπτά
Ο καθαρός καφές Arabica από την Γουατεμάλα είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Προερχόμενος από βιολογικές φυτείες, αυτός ο καθαρός Arabica αποκαλύπτει λεπτές φρουτώδεις νότες κατά την καβουρδιστική διαδικασία.
Ανακαλύψτε την αριστεία με τον καφέ Shyira Grade AA, ένα διαμάντι ανάμεσα στους ρουαντέζικους καφέδες. Καλλιεργημένος με φροντίδα στα καταπράσινα βουνά του Ρουάντα, αυτός ο καφές προσφέρει εξαιρετική καθαρότητα και ασύγκριτη λεπτότητα.
Ο καφές Shyira μαγεύει τις γεύσεις με το κομψό και πολύπλοκο προφίλ γεύσης του. Απαλές νότες από φρούτα με κουκούτσι, λουλούδια και μέλι συνδυάζονται αρμονικά για να προσφέρουν μια εξαιρετική καφεϊνική εμπειρία σε κάθε γουλιά.
***
Ο βαθμός AA είναι το σημάδι ενός καφέ εξαιρετικής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μια κούπα σπάνιας λεπτότητας και αξιοσημείωτης έντασης. Οι κόκκοι που επιλέγονται για αυτόν τον βαθμό είναι από τους καλύτερους της συγκομιδής τους, διασφαλίζοντας μια αξέχαστη καφεϊνική εμπειρία.
Είδος: Αραβικά
Υψόμετρο: 1850 μ έως 2000 μ
Αρώματα: Μαύρο τσάι, λεμόνι και λάιμ, ροδάκινο
Περιοχή: Νυαμπίχου
Ο καθαρός καφές Arabica από την Γουατεμάλα είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Προερχόμενος από βιολογικές φυτείες, αυτός ο καθαρός Arabica αποκαλύπτει λεπτές φρουτώδεις νότες κατά την καβουρδιστική διαδικασία.
Ο θάμνος rooibos είναι ένας θάμνος που φυτρώνει αποκλειστικά στη Νότια Αφρική. Γνωρίζουμε ότι πριν από περισσότερα από 300 χρόνια, οι αυτόχθονες πληθυσμοί των βουνών βόρεια της πόλης του Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική, μάζευαν τα αεροφόρα μέρη του άγριου rooibos και τα ζύμωναν για να φτιάξουν μια έγχυση με κόκκινη απόχρωση και γλυκιά, φρουτώδη γεύση. Αυτό το ρόφημα χωρίς καφεΐνη θεωρείται σήμερα το εθνικό ρόφημα της Νότιας Αφρικής.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΧΥΣΗΣ: 8 έως 10 λεπτά
Το 1833, ο Κόμης Γκρέι, ο Κόμης του Χάουικ Χολ, ο οποίος ήταν τότε Πρωθυπουργός της Βρετανίας, ανέστειλε το μονοπώλιο τιμών που είχε η Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών στο εμπόριο τσαγιού με την Κίνα. Το αρχικά καθαρό κινέζικο τσάι αρωματίστηκε ελαφρώς με εξαιρετικό λάδι μπεργαμότο.
Αυτή η εσπεριδοειδής φυτική ουσία, που παρείχαν οι Κινέζοι, προοριζόταν να προστατεύσει το τσάι από τη γεύση της μούχλας και της πίσσας, που θα μπορούσε να προκύψει από το μακρύ ταξίδι στη θάλασσα προς τη βασιλική Αγγλία.
Έτσι, αυτό το τσάι πήρε το όνομά του και, μέχρι σήμερα, ο Κόμης Γκρέι είναι η ενσάρκωση του καλύτερου αγγλικού τσαγιού.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΣΗΣ: 3 έως 5 λεπτά