Προϊόντα για καφέδες (6)

Centaurea Cyanus - Βιολογική Centaurea Cyanus

Centaurea Cyanus - Βιολογική Centaurea Cyanus

Οι Κενταύρειες Cyanus είναι λουλούδια, βρώσιμα και διακοσμητικά για πιάτα μαγειρικής. Με μια απλή, ελαφρώς γλυκιά και πικάντικη γεύση, είναι πολύ ευχάριστα. Φρέσκα χρησιμοποιούνται για να αρωματίσουν ψωμί, βούτυρο, να φτιάξουν σαλάτες, τυριά, μεταξύ άλλων. Κατά την κατανάλωση, πρέπει να προσέχουμε να διαχωρίσουμε τα πέταλα από το υπόλοιπο φυτό, καθώς μόνο αυτά έχουν ευχάριστη γεύση. Το τσάι τους είναι καλό για να ρυθμίζει την πέψη και να θεραπεύει γαστρικές διαταραχές.
Lúcia-Lima - Aloysia Citriodora

Lúcia-Lima - Aloysia Citriodora

Η μελισσόχορτο είναι ένα φαρμακευτικό φυτό, γνωστό και ως λεμονόχορτο, γλυκό λεμονόχορτο ή λεμονόχορτο, με έντονο και φρέσκο άρωμα λεμονιού. Είναι ένα φυτό που προτιμά καλά στραγγιζόμενα εδάφη και είναι αρκετά ανθεκτικό στη ζέστη.
Δάφνη - Βιολογική Δάφνη

Δάφνη - Βιολογική Δάφνη

Είναι ένα μπαχαρικό που διεγείρει την όρεξη και είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα αρωματικά βότανα στη μαγειρική. Τα φύλλα δάφνης έχουν μια ελαφρώς πικρή γεύση. Η χρήση τους είναι κατάλληλη σε πιάτα που απαιτούν μακρύ μαγείρεμα, καθώς το αιθέριο έλαιό τους απελευθερώνεται αργά, είναι επίσης πολύ χρησιμοποιούμενα σε στιφάδο και ψητά.
Λεμονόχορτο - Βιολογικό λεμονόχορτο

Λεμονόχορτο - Βιολογικό λεμονόχορτο

Η λεμονόχορτο είναι ένα φυτό με ευχάριστο εσπεριδοειδές άρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιείται τακτικά στην παρασκευή αφεψημάτων λόγω των πεπτικών του ιδιοτήτων.
Μέντα - Βιολογική μέντα

Μέντα - Βιολογική μέντα

Η μέντα είναι ένα φαρμακευτικό φυτό και αρωματικό βότανο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη μορφή έγχυσης, χρησιμοποιώντας φρέσκα, αποξηραμένα ή θρυμματισμένα φύλλα του φυτού. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε σαλάτες λόγω του φρέσκου αρώματός της.
Καλέντουλα - Βιολογική

Καλέντουλα - Βιολογική

Οι ανθοί καλέντουλας έχουν μια ελαφρώς πικρή προς γλυκιά γεύση και ένα ελαφρύ άρωμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, σε τσάγια, ανακατεμένα σε ψωμί, σαλάτες, σούπες, μεταξύ άλλων. Για κατανάλωση, αφαιρούνται μόνο τα πέταλα, καθώς το υπόλοιπο δεν έχει γαστρονομικό ενδιαφέρον.