Confettura Extra di Albicocca Ievulese και
ποιοτικό μέλι Τριφύλλι. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι παραγωγής μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά.
2 καφέδες με μοναδική προέλευση και 1 μείγμα:
100% Αραβικά με μοναδική προέλευση από το Μεξικό και το Περού
100% Ρομπούστα με μοναδική προέλευση από την Ινδία
50/50 μείγμα
Οι Arabica Specialty και οι Fine Robusta είναι καφέδες επιλεγμένης υψηλής ποιότητας, που παρακολουθούνται λεπτομερώς από την προέλευσή τους, φρέσκοι από τη συγκομιδή και χωρίς ελαττώματα. Η διαθεσιμότητά τους είναι περιορισμένη και εξαρτάται από την ικανότητα προμήθειας φρέσκων πρώτων υλών με εξαιρετικές οργανωληπτικές χαρακτηριστικές, ως αποτέλεσμα της προσεκτικής μας χειροποίητης καβουρδιστικής διαδικασίας.
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Red Catuai
Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες
Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Μείγμα καφέ Arabica Specialty Turpial – Μεσαία Ψήσιμο
Ένα specialty blend που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και του Ρουάντα με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που έχει μελετηθεί και δημιουργηθεί από εμάς για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Χάρη στο μεσαίο ψήσιμο, το μείγμα μας παραμένει πολύ αρωματικό με την κατάλληλη σώμα για espresso και moka.
Να το απολαμβάνετε καθημερινά: ο ιδανικός σύντροφος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή για τα διαλείμματα σας από τη δουλειά ή το διάβασμα.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο καφές έχει τη δική του εποχικότητα, επομένως ανάλογα με τις διαθεσιμότητες θα είναι δυνατό να δοκιμάσετε διάφορα μείγματα όλα έτοιμα για πειραματισμό.
100% καλύτεροι καφέδες Arabica από τη Βραζιλία, την Κολομβία, την Ονδούρα, την Κόστα Ρίκα και το Περού.
Βραζιλία: Ο "Santos" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Κολομβία: Οι περισσότεροι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Arabica: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασμένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
100% Αραβικά Μείγμα – ένα ειδικό μείγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που δημιουργήσαμε για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές.
Βραζιλία: Το "Σάντος" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Κολομβία: Οι περισσότεροι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Αραβίκα: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασματοποιημένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
Κλασικό ιταλικό μείγμα με πολύ γεμάτη και πλούσια γεύση.
Ουγκάντα: Καφές Robusta με γεμάτο και πυκνό σώμα και πλούσια υφή. Όταν καβουρδίζεται, αποκαλύπτει ένα ισχυρό και επίμονο άρωμα με ωραία σοκολατένια αίσθηση.
Ινδονησία: Πλούσιος και εκλεκτός Robusta με ελαφριά καραμελένια αίσθηση, ιδανικός ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς γνώστες του καφέ. Μια ισχυρή και χαρακτηριστική γεύση με επίμονο φινίρισμα.
Βιετνάμ: Ρομπουστός και παραδοσιακά γεμάτος, εκλεκτικός και χαρακτηριστικός.
Κολομβία: Όλοι οι καφέδες από την Κολομβία είναι της ποικιλίας Arabica: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα με υπέροχο φινίρισμα από φουντούκι και λουλούδια. Το INTENSO είναι πράγματι ο πιο κλασικός και παραδοσιακός καφές: ισχυρός και επιθετικός με πολύ γεμάτο σώμα μόλις μπει σε μια κούπα. Το καβούρδισμα ενισχύει τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και δημιουργεί έναν καφέ που μπορεί να απολαύσει κανείς κάθε μέρα και κάθε ώρα της ημέρας!
Γάλα και καφές: ένα ευτυχισμένο ιταλικό μείγμα για το πιο δημοφιλές ζεστό ρόφημα στον κόσμο.
Κρεμώδες και πυκνό, ένα πραγματικό καπουτσίνο όπως στο μπαρ.
Μονοκαλλιέργεια 100% Αραβικά Ρουάντα - Ανοιχτό Ψήσιμο
Προερχόμενο από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές του Ρουάντα για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις των φρουτώδους καφέ. Η λαμπρότητα αυτού του καφέ σου αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Red Catuai
Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες
Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Η καφε plantation της οικογένειας Los Santos στο Περού είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ονομάζουμε Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από chinotto και κόκκινα φρούτα. Ως εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ ως φίλτρο καφέ μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
Τοποθεσία: Λόνια Γκραντέ, Ουτσουμπάμπα
Υψόμετρο: 1700 – 2000 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Caturra, Catuai
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Κόκκινα φρούτα, λουλούδια chinotto, βελούδινο σώμα
Προερχόμενο από μία από τις πιο θαυμάσιες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Kabaya που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του φρουτώδους καφέ. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Τοποθεσία: Περιοχή Νυαμπίχου
Υψόμετρο: 2230 – 2290 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Κόκκινος Μπουρμπόν
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Σμέουρα, μαύρη σταφίδα και νότες λάιμ και κόλα.
Ένα μείγμα που αποτελείται από πολύτιμες ποικιλίες ρομποστά και προσεκτικά επιλεγμένη και καβουρδισμένη αραβικά, για να προσφέρει μια αξιοσημείωτη καφεΐνη και σώμα. Ένα έντονο άρωμα, ισχυρή και γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο, ικανό να προσφέρει μια ευχάριστη και διαρκή επίγευση.
Η αληθινή έκφραση του καφέ Espresso Italiano, ένα μείγμα που αποτελείται από Αραβικές ποικιλίες από τις καλύτερες καλλιέργειες έξι διαφορετικών χωρών: Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Κολομβία, Αιθιοπία, Βραζιλία και Ινδία. Στους βραζιλιάνικους και ινδικούς καφέδες οφείλεται η πλούσια γεύση, ενώ οι κόκκοι που επεξεργάζονται υγρές από την Κόστα Ρίκα, τη Γουατεμάλα και την Αιθιοπία παράγουν τις ελαφρώς φρουτώδεις νότες του. Όλοι αυτοί οι καφέδες έχουν επιλεγεί και αναμειχθεί με τη μέγιστη προσοχή. Χάρη στη καλή του δομή και την επίμονη επίγευση του, ο Espresso μπορεί να απολαύεται σε κάθε στιγμή της ημέρας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μείγματα εσπρέσο στον κόσμο από την ποικιλία μας.
Το πράσινο τσάι, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, είναι το πιο διαδεδομένο και εκτιμημένο ρόφημα στην Ανατολή. Χάρη στην επεξεργασία του, διατηρεί υψηλό ποσοστό πολυφαινολών. Τα φύλλα του πράσινου τσαγιού διατηρούν το φυσικό τους πράσινο χρώμα επειδή δεν υποβάλλονται σε καμία διαδικασία που να αλλοιώνει τις χημικές τους ιδιότητες. Τα φρέσκα φύλλα που συλλέγονται υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία που αναστέλλει τα ένζυμα που είναι υπεύθυνα για την οξείδωση. Αυτή η σταθεροποίηση μπορεί να γίνει ξηρά – σε ειδικά κοίλα δοχεία που μοιάζουν με τηγάνια – με αέρα ή με ατμό. Τα επόμενα βήματα διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το προϊόν που θέλετε να αποκτήσετε. Στη συνέχεια, τα φύλλα ξηραίνονται και είναι έτοιμα για συσκευασία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Kukicha, Zagara και Πράσινο Λυκίσκο.
Μονογενές 100% Αραβικά από την Ονδούρα - Μεσαία Ψήσιμο
Η ιστορία του Κάρλος και η επιτυχία των Μικροπαρτίδων παραγωγής καφέ αραβικά στην Ονδούρα
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη στη φυσική ζύμωση για 48 ώρες, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο τις γλυκές νότες της σοκολάτας γάλακτος και του καραμέλας όσο και τις πιο φρουτώδεις νότες του πορτοκαλιού και του πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που παραμένει πάντα ισορροπημένο με μια μέτρια οξύτητα.
100% μίγμα Αραβίκα – ένα ειδικό μίγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές, σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μίγμα που μελετήθηκε και δημιουργήθηκε από εμάς για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Η καβουρδισμένη διαδικασία είναι μέτρια προς μέτρια, αποκτώντας έναν αρωματικό καφέ με το σωστό σώμα για εσπρέσο και μόκα.
Για να απολαμβάνεται καθημερινά: ο κατάλληλος σύντροφος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή για τα διαλείμματα σας από τη δουλειά ή τη μελέτη.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο καφές έχει τη δική του εποχικότητα, οπότε ανάλογα με τη διαθεσιμότητα θα είναι δυνατό να δοκιμάσετε διαφορετικά μίγματα για να πειραματιστείτε.
Αυτό είναι το τρίτο μίγμα από την οικογένεια Turpial, ξεκινήσαμε με Βραζιλία, Περού, Κένυα, τώρα η Κένυα έχει αντικατασταθεί από τη Ρουάντα. Το μίγμα που είναι διαθέσιμο σήμερα έχει μια πολύ ιδιαίτερη Βραζιλία που επεξεργάζεται με την τεχνική Natural Cold Soul, η οποία επιτρέπει να ενισχυθούν οι γλυκές νότες του καφέ Αραβίκα που μεγαλώνει σε χαμηλά υψόμετρα.
Βάρος: 250 γρ., 500 γρ.
Άλεση: Εσπρέσο, Σε κόκκους, Μόκα
Προερχόμενος από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτόν τον φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του καφέ με γεύση φρούτου. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα σας.
Βάρος: 250 γρ
Καβούρδισμα: Ελαφρύ Καβούρδισμα
Οξύτητα: Υψηλή
Ιδανικό για: Aeropress, Chemex, Frenchpress, V60