Confettura Extra di Albicocca Ievulese και
ποιοτικό μέλι Τριφύλλι. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι παραγωγής μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά.
Δυνατό και αποφασιστικό άρωμα, με ευχάριστες καβουρδισμένες νότες και ζωηρή, διαρκή επίγευση. Ο Ιταλικός Espresso στην πιο έντονη μορφή του. Χωρίς συμβιβασμούς.
Καφές υψηλής ποιότητας με ομαλή και ισορροπημένη γεύση, καλλιεργημένος σε υψόμετρο μεταξύ 800 και 1300 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με έντονο και λεπτό άρωμα. Νότες βανίλιας, αποξηραμένων και ξηρών φρούτων που ξεχωρίζουν σε ένα καλά στρογγυλεμένο και εξαιρετικό σώμα. Ένας καφές που διακρίνεται για τον πλούτο και την λεπτή οξύτητά του, με εμφανείς νότες σοκολάτας εμπλουτισμένες με υποψίες καραμέλας και μια επίγευση ψημένου ψωμιού.
Μια λεπτή συνδυαστική, για να γείρει η ζυγαριά ανάμεσα σε αρώματα και αντοχή, από την πλευρά των πρώτων. Χωρίς να χάνει την τυπική πληρότητα του ιταλικού εσπρέσο.
Το Blend Soave χαρακτηρίζεται από τις ανθισμένες και σοκολατένιες νότες του που επικαλούνται μια βαθιά επίγευση καπνού και λιβανιού.
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Red Catuai
Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες
Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Μείγμα καφέ Arabica Specialty Turpial – Μεσαία Ψήσιμο
Ένα specialty blend που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και του Ρουάντα με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που έχει μελετηθεί και δημιουργηθεί από εμάς για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Χάρη στο μεσαίο ψήσιμο, το μείγμα μας παραμένει πολύ αρωματικό με την κατάλληλη σώμα για espresso και moka.
Να το απολαμβάνετε καθημερινά: ο ιδανικός σύντροφος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή για τα διαλείμματα σας από τη δουλειά ή το διάβασμα.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο καφές έχει τη δική του εποχικότητα, επομένως ανάλογα με τις διαθεσιμότητες θα είναι δυνατό να δοκιμάσετε διάφορα μείγματα όλα έτοιμα για πειραματισμό.
Δυνατός και υπέροχος, όπως η φύση των ηφαιστείων που χαρακτηρίζει την εδαφική περιοχή της Γουατεμάλας, έτσι είναι και αυτός ο καφές μονοποικιλίας από την Κεντρική Αμερική, που καλλιεργείται στα βουνά σε υψόμετρο 1400-1600 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, και έτσι κατατάσσεται ως SHB (Strictly Hard Bean). Είναι ένας κομψός και καλά ισορροπημένος καφές, με γεμάτη και πολύπλοκη γεύση, που ξεχωρίζει για το πλούσιο και αρμονικό του άρωμα, με γεμάτη και στρογγυλή γεύση συνδυασμένη με ισορροπημένη οξύτητα, με νότες λουλουδιών και φρούτων και μια επίγευση κακάου και ξηρών καρπών.
Η τέλεια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και του τυπικού φρουτώδους αρώματος της Αραβικής μας. Το Blend Supremo απελευθερώνει φρουτώδεις νότες από τις εκλεκτές του μίξεις, που θυμίζουν αρώματα όπως το μήλο και η κερασιά.
100% καλύτεροι καφέδες Arabica από τη Βραζιλία, την Κολομβία, την Ονδούρα, την Κόστα Ρίκα και το Περού.
Βραζιλία: Ο "Santos" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Κολομβία: Οι περισσότεροι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Arabica: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασμένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
100% Αραβικά Μείγμα – ένα ειδικό μείγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που δημιουργήσαμε για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές.
Αφιερωμένο στον Φράνκο, η αρχή αυτού του ταξιδιού. Ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να κάνουμε αυτή την πάθος τη δουλειά μας. Γλυκά και καθησυχαστικά αρώματα, αποφασιστικά και αξιόπιστα. Όπως τα χέρια που μας έφεραν μέχρι εδώ.
Η επιλογή Arabica ξεχωρίζει για τα μπαχαρικά αρώματά της που θυμίζουν τις μυρωδιές της κανέλας, του κάρδαμου, του φασολιού τόνκα και ιδιαίτερες νότες που ανακαλούν τα αρωματικά ξύλα, όπως το ροζ και το σανταλόξυλο.
Βραζιλία: Το "Σάντος" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Κολομβία: Οι περισσότεροι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Αραβίκα: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασματοποιημένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
Κλασικό ιταλικό μείγμα με πολύ γεμάτη και πλούσια γεύση.
Ουγκάντα: Καφές Robusta με γεμάτο και πυκνό σώμα και πλούσια υφή. Όταν καβουρδίζεται, αποκαλύπτει ένα ισχυρό και επίμονο άρωμα με ωραία σοκολατένια αίσθηση.
Ινδονησία: Πλούσιος και εκλεκτός Robusta με ελαφριά καραμελένια αίσθηση, ιδανικός ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς γνώστες του καφέ. Μια ισχυρή και χαρακτηριστική γεύση με επίμονο φινίρισμα.
Βιετνάμ: Ρομπουστός και παραδοσιακά γεμάτος, εκλεκτικός και χαρακτηριστικός.
Κολομβία: Όλοι οι καφέδες από την Κολομβία είναι της ποικιλίας Arabica: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα με υπέροχο φινίρισμα από φουντούκι και λουλούδια. Το INTENSO είναι πράγματι ο πιο κλασικός και παραδοσιακός καφές: ισχυρός και επιθετικός με πολύ γεμάτο σώμα μόλις μπει σε μια κούπα. Το καβούρδισμα ενισχύει τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και δημιουργεί έναν καφέ που μπορεί να απολαύσει κανείς κάθε μέρα και κάθε ώρα της ημέρας!
Γάλα και καφές: ένα ευτυχισμένο ιταλικό μείγμα για το πιο δημοφιλές ζεστό ρόφημα στον κόσμο.
Κρεμώδες και πυκνό, ένα πραγματικό καπουτσίνο όπως στο μπαρ.
Η τέλεια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και του τυπικού φρουτώδους αρώματος της Arabica μας. Το Blend Supremo απελευθερώνει φρουτώδεις νότες από τις εκλεκτές του μίξεις, που θυμίζουν αρώματα όπως το μήλο και η κερασιά.
Μονοκαλλιέργεια 100% Αραβικά Ρουάντα - Ανοιχτό Ψήσιμο
Προερχόμενο από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές του Ρουάντα για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις των φρουτώδους καφέ. Η λαμπρότητα αυτού του καφέ σου αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Red Catuai
Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες
Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Η καφε plantation της οικογένειας Los Santos στο Περού είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ονομάζουμε Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από chinotto και κόκκινα φρούτα. Ως εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ ως φίλτρο καφέ μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
Τοποθεσία: Λόνια Γκραντέ, Ουτσουμπάμπα
Υψόμετρο: 1700 – 2000 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Caturra, Catuai
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Κόκκινα φρούτα, λουλούδια chinotto, βελούδινο σώμα
Προερχόμενο από μία από τις πιο θαυμάσιες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Kabaya που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του φρουτώδους καφέ. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Τοποθεσία: Περιοχή Νυαμπίχου
Υψόμετρο: 2230 – 2290 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Κόκκινος Μπουρμπόν
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Σμέουρα, μαύρη σταφίδα και νότες λάιμ και κόλα.
Ένα μείγμα που αποτελείται από πολύτιμες ποικιλίες ρομποστά και προσεκτικά επιλεγμένη και καβουρδισμένη αραβικά, για να προσφέρει μια αξιοσημείωτη καφεΐνη και σώμα. Ένα έντονο άρωμα, ισχυρή και γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο, ικανό να προσφέρει μια ευχάριστη και διαρκή επίγευση.
Όλη η αυθεντική γεύση των κόκκων καφέ Espresso Italiano σε πρακτική συσκευασία 250 γρ, για να απολαύσετε φρεσκοαλεσμένο καφέ στην άνεση του σπιτιού σας. Διατηρεί τη διακριτική και ισχυρή γεύση του με νότες μπαχαρικών και σοκολάτας. Για αληθινούς γνώστες.
Ένας ντεκαφεϊνέ που δεν χάνει την τυπική του σώμα και ένταση του καφέ; Δοκίμασέ τον, αν δεν το πιστεύεις.
Η γεύση της παράδοσης με ποσοστό καφέ που δεν υπερβαίνει το 0.1 %.
Η καφεΐνη εξάγεται από τον κόκκο που είναι ακόμα πράσινος και μη καβουρδισμένος χωρίς τη χρήση επιβλαβών διαλυτών.
Όλη η απαλή και βελούδινη γεύση του καφέ, χωρίς καφεΐνη. Με νότες καραμέλας, γάλακτος σοκολάτας και ξηρών καρπών.