Προερχόμενο από τις ορεινές περιοχές της Κεντρικής Αμερικής, από την Γουατεμάλα, ο καφές μας GUATEMALA είναι 100% Arabica, οι καφεόδενδροι αναπτύσσονται σε υψόμετρο ίσο ή μεγαλύτερο από 1.100 μέτρα. Συλλέγεται σε ευνοϊκές συνθήκες για την εμφάνιση ενός αραβικού καφέ λεπτού και με λίγη πικρία.
Είναι ένας ισορροπημένος και ήπιος καφές. Ο καφές μας GUATEMALA, με νόστιμα αρώματα μπαχαρικών και πιπεριού, έχει πραγματικά εξαιρετική γεύση. Ένα λεπτό ρόφημα με πολύπλοκα αρώματα που αξίζει να ανακαλύψετε.
Αφεθείτε να σας παρασύρουν οι πλούσιες γεύσεις των κόκκων καφέ υψηλής ποιότητας μας, που επιλέγονται και εξάγονται με δέσμευση για το άρωμα και τη γεύση.
Προέλευση:Ακτή Ελεφαντοστού
Τύπος καλλιέργειας:Βιολογική, Συμβατική
Στυλ:Πρώτη ύλη, αποξηραμένη/ταξινομημένη
Χρώμα:Καφέ
Ξένη ύλη:Μέγ. 0,5 %
Ελαττώματα:Μέγ. 7 %
Υγρασία:- 12 % μέγ.
Μέση διάσταση:ελάχιστο και όχι περισσότερο από 12 % εκτός της ζώνης
Διάμετρος:Ελάχιστο 0,5 γρ
Συσκευασία:Σακούλα από σάκκο
Ποσότητα:Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αγοραστή
Δοκιμαστική παραγγελία:14 μετρικοί τόνοι (ένα κοντέινερ 20 ποδιών)
Προερχόμενο από τις ορεινές περιοχές της Κεντρικής Αμερικής, από την Γουατεμάλα, ο καφές μας GUATEMALA είναι 100% Arabica, οι καφεόδενδροι αναπτύσσονται σε υψόμετρο ίσο ή μεγαλύτερο από 1.100 μέτρα. Συλλέγεται σε ευνοϊκές συνθήκες για την εμφάνιση ενός αραβικού καφέ που είναι λεπτός και λίγο πικρός.
Είναι ένας ισορροπημένος και ήπιος καφές. Ο καφές μας GUATEMALA, με νόστιμα αρώματα μπαχαρικών και πιπεριού, έχει πραγματικά εξαιρετική γεύση. Ένα λεπτό ρόφημα με σύνθετα αρώματα που αξίζει να ανακαλύψετε.
Οι καλύτεροι καφέδες του κόσμου που καλλιεργούνται από τους τοπικούς παραγωγούς μας
Προμηθευτής καφέ Γουατεμάλα, χονδρέμπορος καφέ Γουατεμάλα, διανομή premium καφέ Γουατεμάλα
Στο τέλος του 16ου αιώνα, το πρώτο Matcha θα είχε παραχθεί στην περιοχή Uji.
Το υψόμετρο των 250 μ., οι πλούσιες σε ασβέστιο εδάφες και η συχνή ομίχλη, αποτελούν τη βάση για εξαιρετικά και πολύπλοκα πράσινα τσάγια.
Κατά την προετοιμασία, το λαμπερό και σμαραγδένιο Matcha αναπτύσσει έντονες και ματ πράσινες αποχρώσεις, στέφοντας με μια κρεμώδη αφρό.
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 2g για 200ml υγρού
Τα τσάγια Pekoe είναι πολύ δημοφιλή στους καθαρούς του τσαγιού λόγω της παραγωγής και της απόδοσής τους.
Αυτό το τσάι Pekoe από το Ρουάντα, καλλιεργημένο βιολογικά, έχει μέτριο κόκκο και φύλλα βαθύ μαύρου χρώματος.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 3 λεπτά
Το Genmaicha αποτελείται από πράσινο τσάι και καβουρδισμένα ολόκληρα καστανό ρύζι. Το τσάι μας προέρχεται από την περιφέρεια Kagoshima και παράγεται στην περιοχή Kirishima της Ιαπωνίας.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 1 έως 3 λεπτά
Ο καθαρός καφές Arabica από την Γουατεμάλα είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Προερχόμενος από βιολογικές φυτείες, αυτός ο καθαρός Arabica αποκαλύπτει λεπτές φρουτώδεις νότες κατά την καβουρδιστική διαδικασία.
Ο καθαρός καφές Arabica από την Γουατεμάλα είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Προερχόμενος από βιολογικές φυτείες, αυτός ο καθαρός Arabica αποκαλύπτει λεπτές φρουτώδεις νότες κατά την καβουρδιστική διαδικασία.
Ο θάμνος rooibos είναι ένας θάμνος που φυτρώνει αποκλειστικά στη Νότια Αφρική. Γνωρίζουμε ότι πριν από περισσότερα από 300 χρόνια, οι αυτόχθονες πληθυσμοί των βουνών βόρεια της πόλης του Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική, μάζευαν τα αεροφόρα μέρη του άγριου rooibos και τα ζύμωναν για να φτιάξουν μια έγχυση με κόκκινη απόχρωση και γλυκιά, φρουτώδη γεύση. Αυτό το ρόφημα χωρίς καφεΐνη θεωρείται σήμερα το εθνικό ρόφημα της Νότιας Αφρικής.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΧΥΣΗΣ: 8 έως 10 λεπτά
Το 1833, ο Κόμης Γκρέι, ο Κόμης του Χάουικ Χολ, ο οποίος ήταν τότε Πρωθυπουργός της Βρετανίας, ανέστειλε το μονοπώλιο τιμών που είχε η Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών στο εμπόριο τσαγιού με την Κίνα. Το αρχικά καθαρό κινέζικο τσάι αρωματίστηκε ελαφρώς με εξαιρετικό λάδι μπεργαμότο.
Αυτή η εσπεριδοειδής φυτική ουσία, που παρείχαν οι Κινέζοι, προοριζόταν να προστατεύσει το τσάι από τη γεύση της μούχλας και της πίσσας, που θα μπορούσε να προκύψει από το μακρύ ταξίδι στη θάλασσα προς τη βασιλική Αγγλία.
Έτσι, αυτό το τσάι πήρε το όνομά του και, μέχρι σήμερα, ο Κόμης Γκρέι είναι η ενσάρκωση του καλύτερου αγγλικού τσαγιού.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΣΗΣ: 3 έως 5 λεπτά
Απαλές αρώματα από φρουτώδη κρέμα και βανίλια, αυτό είναι που πετυχαίνει θαυμάσια το πράσινο τσάι Sencha και το λευκό τσάι. Τα άνθη του τσαγιού, οι όμορφες ασημένιες πέρλες και τα άνθη γιασεμιού προσδίδουν στα φύλλα του τσαγιού μια εκπληκτική γλυκύτητα. Οι φέτες φράουλας προσθέτουν μια πινελιά ξινής χρωματικής αντίθεσης.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 3 λεπτά
Οι μέθοδοι γεωργίας στην περιοχή παραμένουν σε μεγάλο βαθμό παραδοσιακοί. Οι αγρότες του Γιργκατσέφε συνήθως καλλιεργούν τους καφέδες τους σε συνδυασμό με άλλες καλλιέργειες τροφίμων. Αυτή η μέθοδος είναι κοινή μεταξύ των μικρών παραγωγών, καθώς μεγιστοποιεί τη χρήση της γης και παρέχει τροφή για τις οικογένειές τους.
Εκτός από το ότι παραμένουν παραδοσιακά συνδυασμένοι, οι περισσότερες φάρμες είναι επίσης οργανικές εκ των προτέρων. Οι αγρότες στο Γιργκατσέφε συνήθως χρησιμοποιούν πολύ λίγα - αν όχι καθόλου - λιπάσματα ή φυτοφάρμακα. Οι περισσότερες εργασίες στη φάρμα γίνονται χειρονακτικά από την άμεση οικογένεια.
Για να εκμεταλλευτούν το υπέροχο κλίμα, ο σταθμός παρέχει εκπαίδευση για να βοηθήσει τους αγρότες να παράγουν καλύτερης ποιότητας κεράσια. Η εκπαίδευση επικεντρώνεται σε διαδικασίες συγκομιδής και μεταφοράς κερασιών.
Οι αγρότες επιλέγουν προσεκτικά τα κεράσια με το χέρι και τα παραδίδουν στον σταθμό πλυσίματος. Κατά την παραλαβή, οι υπάλληλοι διαχωρίζουν χειροκίνητα τα εισερχόμενα κεράσια για να αφαιρέσουν τυχόν άγουρα ή υπερώριμα ή κατεστραμμένα κεράσια.
ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 2100-2300 μ.α.λ.
Αρχικά, αυτά τα μείγματα δημιουργήθηκαν ειδικά για το γλυκό νερό της Σκωτίας.
Η αλληλεπίδραση των "Brocken Teas" που έχουν επιλεγεί προσεκτικά, καλλιεργούνται βιολογικά και προέρχονται από το Assam, την αφρικανική ήπειρο και τα υψίπεδα της Βόρειας Ινδίας, προσδίδει σε αυτό το μείγμα έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Για τον γνώστη του τσαγιού, κάθε μεμονωμένη προέλευση μιλά από μόνη της, αλλά αυτός ο συνδυασμός αναπτύσσει μια πραγματικά μοναδική γευστική αντίληψη μετά την έγχυση.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΧΥΣΗΣ: 3 έως 5 λεπτά