Οι πιο γνωστοί κύλινδροι, μακροί και μικροί, και σε κυλινδρικό σχήμα, πωλούνται συνήθως σε πακέτα των 50, 24 και 10. Αν τους αγοράσετε χονδρικά ή σε μεγάλες ποσότητες, θα καταλήξετε να εξοικονομήσετε στο κόστος. Αν ποτέ βρεθείτε στην ανάγκη να αγοράσετε ποιοτικούς φορτιστές κρέμας, πρέπει να γνωρίζετε τα κριτήρια που πρέπει να πληροί το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε. Οι ποιοτικοί φορτιστές κρέμας είναι κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμο ατσάλι και δεν διαρρέουν. Είναι ενδιαφέρον ότι δεν έχουν επίσης ημερομηνία λήξης.
Ένα μπουκάλι περιέχει περίπου 8 γραμμάρια N2O, που είναι αρκετό για μια σωστή αναγόμωση. Έτσι, αν αποφασίσετε να αγοράσετε τους φορτιστές κρέμας που μόλις αναφέραμε, βεβαιωθείτε ότι πληρούν όλους τους παραμέτρους που έχουμε αναφέρει.
Με κάθε κύλινδρο που αγοράζετε, λαμβάνετε 10 % περισσότερα N2O σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα των ανταγωνιστών μας, και χάρη στους αδιάβροχους κυλίνδρους μας, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις δυσάρεστες χημικές γεύσεις.
Κάψουλες κρέμας – 6x 640 γραμμάρια N2O
Με το Exotic Whip λαμβάνετε 10 % περισσότερα αέρια ανά κύλινδρο. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως στην αγορά.
640 γραμμάρια καθαρού N2O
Με τους γευστικά ουδέτερους κυλίνδρους λαμβάνετε 10 % περισσότερα αέρια ανά κύλινδρο.
Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρουν οι ανταγωνιστές μας.
Καμία χημική επίγευση
Χάρη στη μοναδική μας διαδικασία παραγωγής, η γεύση που επιλέγετε για το Exotic Whip σας θα είναι απλώς τέλεια.
Καμία χημική επίγευση
Χάρη στη μοναδική μας διαδικασία παραγωγής, η γεύση που επιλέγετε για το Exotic Whip σας θα είναι απλώς τέλεια.
Σε αυτό το blog θα μάθετε τα πάντα σχετικά με τις επιπτώσεις και τη χρήση του N2O, προκειμένου να διαλύσετε τις αμφιβολίες σας σχετικά με αυτό το θέμα. Στην ExoticWhip παρέχουμε διξείδιο του αζώτου E942 σε ποιότητα τροφίμων.
Επιπτώσεις και χρήση του N2O
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, υπάρχουν πολλές δυνατότητες χρήσης του διξειδίου του αζώτου. Σε αυτό το blog θα εξετάσουμε τις διάφορες επιπτώσεις και τη χρήση του N2O.
Στη γαστρονομία, οι σεφ και το προσωπικό της κουζίνας χρησιμοποιούν το διξείδιο του αζώτου σε ποιότητα τροφίμων E942 ως αεροζόλ προωθητικό, για να παρασκευάσουν αφρούς, ορεκτικά, σάλτσες και σαντιγί με τρόφιμα ή ποτά.
Διαβάστε αυτή την ανάρτηση και μάθετε πώς χρησιμοποιείται ένας σιφόν για κρέμα στην παρασκευή κρεμών και επιδορπίων.
Το διξείδιο του αζώτου δεν χρησιμοποιείται μόνο στη βιομηχανία τροφίμων και στην αναψυχή.
Ένας διανομέας σαντιγί είναι μια συσκευή από αλουμίνιο ή σκληρυμένο χάλυβα, η οποία λειτουργεί είτε με κυλίνδρους αερίου 8 γραμμαρίων είτε με τους μεγαλύτερους κυλίνδρους 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων, για να συμπιέσει το δοχείο και να διαλύσει το αέριο άμεσα στο υγρό. Μόλις η βαλβίδα του διανομέα σαντιγί ανοίξει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό πιέζεται από την υψηλή πίεση μέσω της μύτης, με αποτέλεσμα οι φυσαλίδες αέρα να διευρύνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου και το υγρό να μετατρέπεται π.χ. σε σαντιγί.
Πώς παράγει ένας δοχέας σαντιγί την σαντιγί;
Για να παραχθεί σαντιγί, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια παχύρρευστη (χτυπητή) κρέμα. Αυτή η κρέμα έχει ιδανικό ποσοστό λιπαρών μεταξύ 27 και 36%. Κατά την πλήρωση της συσκευής φόρτισης κρέμας N20 στο δοχείο, το N20 διασπάται στο λίπος. Όταν πιέζεται ο διακόπτης, απελευθερώνει τη δύναμη που διαστέλλει το υποξείδιο του αζώτου στα σωματίδια λίπους, γεγονός που σε συνδυασμό οδηγεί στη δημιουργία της σαντιγί.