Οι αποστειρωμένοι δοχεία KASAG, οι δεξαμενές ανάμειξης χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία και την ανάμειξη προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων. Το δοχείο είναι εξοπλισμένο με μια συσκευή ανάμειξης και περιβλήματος για θέρμανση και ψύξη. Ολόκληρο το σύστημα είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα πλαίσιο με μονάδα ελέγχου και ζυγιστικά κύτταρα.
Για την παραγωγή βασικών προϊόντων από φρούτα, λαχανικά, μαρμελάδες, ζελέ και σάλτσες, χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Οι αναδευτήρες είναι ένα βασικό κριτήριο για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας προϊόντος. Σκοπός τους είναι η ομοιόμορφη ανάμειξη και κατανομή της θερμοκρασίας με ελάχιστες δυνάμεις κοπής για τα προϊόντα. Δεδομένου ότι μπορούν να επιτευχθούν σύντομοι χρόνοι διαδικασίας σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας δεξαμενές διαδικασίας, η KASAG σας προσφέρει μια βέλτιστη τεχνολογία αναδευτήρων.
Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει πλέον και μια ειδική μηχανική σφράγιση για τα ρουλεμάν, η οποία έχει αποδειχθεί αξιόπιστη με την πάροδο των ετών. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις μηχανικές σφραγίσεις για ρουλεμάν μας για να επιτύχουμε βέλτιστη ποιότητα προϊόντων και αδιάλειπτη λειτουργία.
Δοχείο γλυκόζης με εξοπλισμό
για την επεξεργασία γλυκόζης (σταφυλοζάχαρη)
Το κινητό δοχείο γλυκόζης KASAG είναι ανθεκτικό σε κενό και εξοπλισμένο με αισθητήρα επιπέδου και αντλία.
Δοχείο ζύμης με θρυμματιστή
για τη βιομηχανία αρτοποιίας
Το δοχείο ζύμης με θρυμματιστή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βιομηχανία μπισκότων.
Μια ειδικότητα της Jürg Huggler AG είναι η λείανση πλάτους γέφυρας ή η λείανση κατάδυσης.
Με αυτές τις διαδικασίες επιτυγχάνουμε εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα παραγωγής με στενές ανοχές, π.χ. για τροχούς αντλιών ή βαλβίδες.