Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες ζαχαροπλαστικής και τεχνίτες σοκολάτας, η σοκολάτα κάλυψης μας ξεχωρίζει για την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο και το εκλεπτυσμένο γευστικό προφίλ της.
Η σοκολάτα γάλακτος είναι μια σοκολάτα που περιέχει συνήθως μεταξύ 25 % και 40 % κακάο και βούτυρο κακάο, γάλα συνήθως με τη μορφή γάλακτος σε σκόνη, καθώς και ζάχαρη. Η σοκολάτα γάλακτος εφευρέθηκε το 1875 από τον Daniel Peter στη Vevey της Ελβετίας. Πώς παρασκευάζεται η σοκολάτα; Εξάγονται το βούτυρο, υγρό, το οποίο αποσυντίθεται και χύνεται σε καλούπια, και το πίτουρο, που θρυμματίζεται για να γίνει σκόνη κακάο. Η πάστα κακάο και το βούτυρο κακάο που προέρχεται από την πίεση αναμειγνύονται και έτσι αποκτούμε τη σοκολάτα. Για τη μαύρη σοκολάτα, προστίθεται ζάχαρη; στη συνέχεια σκόνη γάλακτος για τη σοκολάτα γάλακτος.
Ιδανική για εφαρμογές μεταφοράς ιξωδών προϊόντων, αυτή η αντλία λοβού χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα των σφραγιστικών, των κολλών ή ακόμη και για την αντλία μελάσας ή μάζας κακάου.
Μέγιστη πίεση (bars): 25 bars
Ροή: Έως 350 m3/H
Διάμετρος εισόδου και εξόδου: 1-12"
σοκολάτα γάλακτος (κακάο ελάχιστο 32%. Συστατικά: ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη, πάστα κακάο, τριμμένη καρύδα 2%, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, φυσικό άρωμα βανίλιας. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών. Η σοκολάτα γάλακτος είναι μια σοκολάτα που περιέχει συνήθως μεταξύ 25 % και 40 % κακάο και βούτυρο κακάο, γάλα συνήθως με τη μορφή γάλακτος σε σκόνη, καθώς και ζάχαρη. Η σοκολάτα γάλακτος εφευρέθηκε το 1875 από τον Daniel Peter στη Vevey της Ελβετίας.
Η μαύρη σοκολάτα είναι μια σοκολάτα που περιέχει μεταξύ 43 % και 100 % κακάο και βούτυρο κακάο, το υπόλοιπο αποτελείται κυρίως από ζάχαρη. Η σοκολάτα βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει, όπως η κατεχίνη, βοηθούν στη διατήρηση ενός δυναμικού σώματος. Η λευκή ή γάλακτος σοκολάτα δεν ανήκει σε αυτά τα τρόφιμα νεότητας, καθώς η περιεκτικότητά τους σε κακάο, και επομένως σε αντιοξειδωτικά, είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή της μαύρης σοκολάτας.