Καρότο διαμαντιού: βραστό κόκκο #30
Για μαλακές πέτρες, σκληρές πέτρες, γρανίτη, κεραμικό dekton, quartzite και silestone
Σύνδεσμος ημι-αερίου
Μπορεί να προσαρμοστεί σε γωνιακό τροχό με αντάπτορα M14
Διαθέσιμες πολλές διάμετροι και μήκη
Διαμέτρους: Κατόπιν αιτήματος
Πλατφόρμα από καουτσούκ με βέλκρο για πατάκια λείανσης.
Στερεώνεται απευθείας σε γωνιακή λείανση ή γυαλιστική μηχανή με το σύστημα M14.
Τύποι καουτσούκ διαθέσιμοι: μαλακός / σκληρός
Μαλακός για εφαρμογή σε καμπύλες επιφάνειες ή με ανωμαλίες
Σκληρός για σταθερή και σφιχτή εφαρμογή
Διαθέσιες διάμετροι: 80mm / 100mm / 125mm
Διάμετρος: 80mm
Διάμετρος: 100mm
Διάμετρος: 125mm
Στρογγυλή βούρτσα λείανσης με εφέ παλαιωμένου ή δερμάτινου.
Εφαρμόζεται απευθείας στη γωνιακή σας λείανση ή τριβείο με το σύστημα M14.
Λειαίνει το μάρμαρο και τις σκληρές πέτρες.
Διαθέσιμα διάφορα κόκκοι από κόκκο 24 (χονδρός κόκκος) έως κόκκο 800 (λεπτός κόκκος).
Διάμετρος: 110
Φρέζα / τροχός προφίλ B - 1/4 στρογγυλός
Κόκκος 30
Μαλακές και αδρανείς πέτρες
Αντιχαρακτικός σύνθετος αντιγραφέας ή χάλυβας
Επικοινωνήστε μαζί μας για άλλους διαθέσιμους κόκκους
Τροχοί ρουλέτας για πλάκες boucharde που επιλέγονται ανάλογα με την επιθυμητή αισθητική.
Διαθέσιμα κόκκοι:
Τυπικός χάλυβας (βασικός με την boucharde)
Συγκολλημένος λεπτός κόκκος
Μεσαίος κράμα κόκκος
Για την κοπή Γρανίτη, επιφάνειες Quartz
Απαλή σύνθεση, γρήγορη κοπή
Χρήση με νερό
Διαθέσιμες διάμετροι: 12mm / 22mm Μήκος 40mm
Σύνδεση σε ημι-αέριο για κέντρα επεξεργασίας
Παράμετροι κοπής
Ταχύτητα περιστροφής: 4200 στροφές/λεπτό,
Ταχύτητα προώθησης: 220 έως 240mm/λεπτό
Διάμετρος: 12 mm
Διάμετρος: 22 mm
Μήκος: 40 mm
Για την κοπή του Dekton
Απαλή σύνθεση, γρήγορη κοπή
Διάμετρος 20mm Μήκος 40mm
Σύνδεση μισού αερίου για κέντρα επεξεργασίας
Χρήση με νερό
Πιστοποιημένο από την Cosentino
Παράμετροι κοπής :
Ταχύτητα περιστροφής : 2500-3000 στροφές/λεπτό
Ταχύτητα προώθησης : 150mm/λεπτό
Διάμετρος :20 mm
Μήκος:40mm
Maltit - υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες
Το Maltit (E965) είναι ένα υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες, που έχει γεύση παρόμοια με αυτή της ζάχαρης. Με γλυκύτητα περίπου 90% σε σχέση με τη ζάχαρη, το Maltit μπορεί να αντικατασταθεί σχεδόν 1:1 με τη ζάχαρη.
Η κατανάλωση Maltit προκαλεί μόνο πολύ μικρή αύξηση στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα και περιέχει περίπου τις μισές θερμίδες από τη ζάχαρη.
Το Maltit χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για την παραγωγή καραμελών, μπισκότων, σοκολάτας, γλυκών κάθε είδους, παγωτού, μαρμελάδας, τσίχλας κ.λπ..
Σε ημερήσιες δόσεις άνω των 30-50 g για ενήλικες, μπορεί να προκληθεί καθαρτική δράση. Γι' αυτό συνιστάται η ημερήσια κατανάλωση να μην υπερβαίνει τα 30-50 g.