Η σκόνη τσεμπέ είναι ένα φυσικό και φυτικό προϊόν για τα μαλλιά. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλές γενιές από τις γυναίκες στο Τσαντ για να προσφέρει ομορφιά και ανάπτυξη στα μαλλιά.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: ανακατέψτε τη σκόνη τσεμπέ με μια φυτική ουσία της επιλογής σας (λάδι, βούτυρο, αλοιφή μαλλιών). Εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας αφού τα έχετε υγράνει προηγουμένως. Ξεμπλέξτε τα μαλλιά σας από πάνω προς τα κάτω. Αφήστε το προϊόν να παραμείνει στα μαλλιά σας για μερικές ημέρες και επαναλάβετε τη διαδικασία πολλές φορές. Το προϊόν μπορεί να διατηρηθεί για 24 μήνες μετά το άνοιγμα στην αρχική του συσκευασία.
Σημείωση: για καλύτερη συντήρηση, φυλάξτε το προϊόν στην αρχική του σακούλα, καλά κλεισμένο, μακριά από τη θερμότητα και την υγρασία.
Η σκόνη τσεμπέ είναι ένα φυσικό και φυτικό προϊόν για τα μαλλιά. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλές γενιές από τις γυναίκες στο Τσαντ για να προσφέρει ομορφιά και ανάπτυξη στα μαλλιά.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: ανακατέψτε τη σκόνη τσεμπέ με μια φυτική ουσία της επιλογής σας (λάδι, βούτυρο, αλοιφή μαλλιών). Εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας αφού τα έχετε υγράνει προηγουμένως. Ξεμπλέξτε τα μαλλιά σας από πάνω προς τα κάτω. Αφήστε το προϊόν να παραμείνει στα μαλλιά σας για μερικές ημέρες και επαναλάβετε τη διαδικασία πολλές φορές. Το προϊόν μπορεί να διατηρηθεί για 24 μήνες μετά το άνοιγμα στην αρχική του συσκευασία.
Σημείωση: για καλύτερη συντήρηση, κρατήστε το προϊόν στην αρχική του σακούλα καλά κλεισμένο, μακριά από τη θερμότητα και την υγρασία.
Οι λάτρεις των αντσούγιων το γνωρίζουν, τα φιλέτα αντσούγιας σε ελαιόλαδο προσφέρουν ατελείωτη απόλαυση και ταιριάζουν σε πολλές συνταγές όπου προσφέρουν τη δυνατή γεύση του ψαριού και του αλατιού. Οι αντσούγιες σε ελαιόλαδο χρησιμοποιούνται σχεδόν σαν καρύκευμα, για να δώσουν μια μοναδική και νόστιμη γεύση σε κάθε συνταγή στην οποία συμμετέχουν.
Συνδυάζοντας την αντσούγια σε ελαιόλαδο με άλλες γεύσεις
Πριν μιλήσουμε για συνταγές, εδώ είναι μια λίστα με υλικά που ταιριάζουν τέλεια με το φιλέτο αντσούγιας μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο. Αν έχετε μια συνταγή που χρησιμοποιεί κυρίως αυτά τα υλικά, τότε μπορείτε σίγουρα να προσθέσετε αντσούγια και να πετύχετε σε όλες τις περιπτώσεις:
- Πράσινη ή μαύρη ελιά
- Ντομάτα (φρέσκια, θρυμματισμένη, ντοματίνια...)
- Κάππαρη
- Ψητές πιπεριές
- Κολοκυθάκι
- Πατάτες
- Τυριά μοτσαρέλα και φέτα
- Βραστό αυγό, μαγιονέζα ή ομελέτα
- Σκελίδες σκόρδου.
Γνωστό επιστημονικά ως Ricinodendron, το Akpi, που ονομάζεται επίσης Djansang, προέρχεται από έναν καρπό που προέρχεται από ένα φρουτώδες δέντρο των τροπικών δασών. Οι ιδιότητές του βοηθούν στην τόνωση του σώματος (στήθη, γλουτοί) και προάγουν την ανάπτυξη των μαλλιών...