Πελλέτες υψηλής ποιότητας "Pellets de madera Wood Pellets EN Plus DIN Plus" που χρησιμοποιούνται για ιδιωτική θέρμανση πρέπει να έχουν περιεκτικότητα τέφρας κάτω από 0,7% (ποιότητα A1), μηχανική αντοχή 97,5% και περιεκτικότητα σε λεπτά σωματίδια (αριθμός σωματιδίων κάτω από 3,15 mm) στο εργοστάσιο παραγωγής μέγιστο 1%. Χαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα θα επιτρέπει τον πιο σπάνιο καθαρισμό των οικιακών λέβητων από τέφρα, ενώ η χαμηλή περιεκτικότητα σε λεπτά σωματίδια θα εγγυάται ότι οι πελλέτες θα είναι πιο ανθεκτικές, κάτι που είναι απαραίτητο στη διαδικασία χειρισμού (συσκευασία κ.λπ.) και θα εξασφαλίσει για τους τελικούς χρήστες πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε σκόνη στις σακούλες. Στην πραγματικότητα, στα εργοστάσια πελλετών που παράγουν πελλέτες ξύλου πρώτης ποιότητας, η μηχανική αντοχή συχνά αποδεικνύεται ότι είναι τουλάχιστον 99%.
Όνομα: "Pellets de madera Wood Pellets EN Plus DIN Pluss ( PREMIUM ) / EN plus-A1 Wood Pellet"
1. Πελλέτες ξύλου DIN (φτιαγμένες από έλατο, βελανιδιά, οξιά και πεύκο)
Διάμετρος 6mm / 12mm
Υγρασία 5.4 %
Τέφρα 0.5-1.0 %
Θερμική αξία 4796 kKal/kg – 4950 kKal/kg
Συσκευασία: σακούλα 15 kg ή big-bag (1000 kg)
2. Πελλέτες ξύλου DIN plus (έλατο, βελανιδιά, οξιά και πεύκο)
Η ροζ αλάτι του Χιμάλαϊ είναι το καθαρότερο και πιο υγιεινό αλάτι στη γη. Προέρχεται μόνο από ένα μέρος – την ανατολική αλυσίδα των Ιμαλαΐων στο Πακιστάν. Έχει χρώμα από λευκό έως ανοιχτό ροζ και σκούρο κόκκινο. Δημιουργήθηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια λόγω της αποξήρανσης των ωκεανών, και τα κοιτάσματά της βρίσκονται σε βάθος 400-600 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης. Το αλάτι του Χιμάλαϊ είναι πιο καθαρό και πιο υγιεινό από το παραδοσιακό επιτραπέζιο αλάτι που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Περιέχει ένα σύνολο μακρο- και μικροθρεπτικών συστατικών. Το αλάτι του Χιμάλαϊ Vivio διατίθεται σε δύο εκδόσεις: ψιλό και κοκκώδες. Το ψιλό αλάτι του Χιμάλαϊ χρησιμοποιείται πιο συχνά από το κοκκώδες στην κουζίνα, για την καρύκευση των πιάτων. Το κοκκώδες αλάτι έχει την ίδια χρήση, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μπάνια. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να προσθέσετε περίπου 10 γρ. αλατιού ανά 1 λίτρο νερού. Μετά από ένα αλμυρό μπάνιο, συνιστάται μισή ώρα ξεκούρασης. Μελέτες δείχνουν ότι καταναλώνουμε πάρα πολύ αλάτι. Είναι παρόν σε πλειονότητα των προϊόντων που καταναλώνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας: σε κονσέρβες, αλλαντικά, λουκάνικα.
Η πρωτεΐνη από μπιζέλια προέρχεται από χρυσά ή κίτρινα μπιζέλια μέσω ξηρής και υγρής διαδικασίας. Στο στάδιο της ξήρανσης, η φλούδα των μπιζελιών αφαιρείται μηχανικά και αλέθεται. Αργότερα, η αλεύρι μπιζελιού ανακτάται και, χάρη στις υδροδιαλυτές του ιδιότητες, οι πρωτεΐνες διαχωρίζονται με φυγοκέντρηση και συλλέγονται.
Το τελικό προϊόν πρωτεΐνης μπιζελιού είναι μια μπεζ σκόνη με καθαρή γεύση.
Το αλάτι του Χιμάλαϊ είναι το πιο καθαρό και υγιεινό αλάτι στη γη. Προέρχεται μόνο από ένα μέρος: τη ζώνη του ανατολικού Χιμάλαϊ στο Πακιστάν. Έχει χρώμα από λευκό έως ανοιχτό ροζ και σκούρο κόκκινο. Δημιουργήθηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια ως αποτέλεσμα της ξήρανσης των ωκεανών, και τα κοιτάσματά του βρίσκονται σε βάθος 400-600 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης. Το αλάτι του Χιμάλαϊ είναι πιο καθαρό και υγιεινό από το παραδοσιακό επιτραπέζιο αλάτι που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Περιέχει ένα σύνολο μακρο- και μικροστοιχείων. Το Himajalska Vivio είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: μικρή και κοκκώδη. Το αλάτι του Χιμάλαϊ χρησιμοποιείται πιο συχνά από το κοκκώδες στην κουζίνα, για να καρυκεύσει τα πιάτα. Το κοκκώδες αλάτι έχει την ίδια χρήση, αλλά λειτουργεί επίσης στο μπάνιο. Σε αυτή την περίπτωση, προσθέστε περίπου 10 γρ αλατιού ανά 1 λίτρο νερού στο μπάνιο. Μετά από ένα μπάνιο με αλάτι, συνιστάται μισή ώρα ξεκούρασης. Οι δοκιμές δείχνουν ότι καταναλώνουμε πάρα πολύ αλάτι.