Μέσο βάρος 800 γρ. έως 1 κιλό Sous Vide Θερμοσχηματισμένο από 1.
Κουτί 4,8 έως 6 κιλών / 6 κομμάτια ανά κουτί.
Πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται Ώμος μοσχαριού.
Sous vide ανά 1 κομμάτι χαρτόκουτο 20 kg προέλευσης ΕΕ ή γαλλικής γαλακτοπαραγωγικής - κρεατοπαραγωγικής φυλής - Limousin - Charolais κ.λπ., εύρος βάρους 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg επίσης κρέας από φιλέτο ταύρου 4 kg
Μέσο βάρος
0,500 Kg έως 0,800 Kg Sous Vide Thermoformé ανά 1.
Κουτί 4 έως 6,4 κιλά / 8 κομμάτια ανά κουτί.
Πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται Υπό καρύδι μοσχαριού