Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Διάλυμα 40% φορμαλδεΰδης σε νερό, το οποίο είναι μια χημική ένωση που χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες. Εμφανίζεται ως ένα διαυγές, άχρωμο υγρό με έντονη, πικρή οσμή. Η φορμαλδεΰδη χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή προϊόντων ξύλου, ως συγκολλητικό και συντηρητικό, καθώς και στην παραγωγή ρητινών και πλαστικών. Χρησιμοποιείται επίσης στις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, χαρτιού και προσωπικής φροντίδας, ως συντηρητικό. Παρά τη βιομηχανική της χρησιμότητα, η φορμαλδεΰδη μπορεί να είναι ερεθιστική για το δέρμα και το αναπνευστικό σύστημα, γι' αυτό η χρήση της ρυθμίζεται και ελέγχεται σε πολλές περιοχές για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία των εργαζομένων και των καταναλωτών.
ΚΟΝΤΕΙΝΕΣ: 5kg, 25kg και 200kg IBC
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg
Ανάμεσα στα αμμωνιακά νιτρικά λιπάσματα, ένα από τα πιο σημαντικά είναι το Αμμωνιακό Νιτρικό Ασβέστιο. Η παροχή του μισού αζώτου με τη μορφή νιτρικού και του μισού με τη μορφή αμμωνιακού, προάγει μια πηγή αζώτου άμεσης απορρόφησης και μια άλλη που είναι αφομοιώσιμη πιο αργά. Προσφέρουμε, λοιπόν, ένα επιπλέον άζωτο που διατηρείται σε μια ορισμένη ποσότητα από το έδαφος. Συνιστάται να ενσωματώνεται καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου καλλιέργειας, σε εφαρμογές κάλυψης, κοντά στη στιγμή της μεγαλύτερης ανάγκης αζώτου του φυτού.
Εγγυημένα πλούτη:
Συνολικό άζωτο (Ν): 27,2 %
Νιτρικό άζωτο (Ν): 13,2 %
Αμμωνιακό άζωτο (Ν): 14 %
Συνολικό οξείδιο μαγνησίου (MgO): 4 %