Το προϊόν είναι χυμός ελιάς και φύλλων, προερχόμενο από ελαιόδεντρα με υψηλή συγκέντρωση οργανικών πολυφαινολών. Δημιουργείται από τις διαλυτές ελαιώδεις ουσίες στο νερό, που αποκτώνται κατά τη διαδικασία άλεσης. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε μια διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα του προϊόντος, τα χαρακτηριστικά του και η μικροβιολογία του.
Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται μηχανικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην καταστραφούν οι πολυφαινόλες. Τα ελαιόδεντρα της ποικιλίας Arróniz έχουν υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στα φύλλα και τους καρπούς. Συλλέγονται σε βέλτιστο επίπεδο ωριμότητας, διατηρώντας όλα τα αρώματα και τις γεύσεις τους.
Βασισμένο στην εξαιρετική βάση του χαρμανιού μας από μακαμπέο και παρεγιάδα, αυξάνουμε την περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε αυτό το καβούρ για να προσφέρουμε στρογγυλάδα και φινέτσα σε εκείνους τους καταναλωτές που αναζητούν ένα προϊόν όχι τόσο ξηρό όσο το Brut Nature.
Ποικιλίες: Μακαμπέο 70%, Παρεγιάδα 30%
Αλκοολικός βαθμός: 11.75% vol
Ζάχαρα: 10 gr/L.
Παλαίωση, ανά παρτίδα μεταξύ 9 και 25 μηνών
Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.