Επιλέγουμε μόνο τις καλύτερες φρέσκα ψαρεμένες αντσούγιες, τις πιο κατάλληλες για επεξεργασία σύμφωνα με την παραδοσιακή τέχνη, στην οποία η ωρίμανση υπό αλάτι προσφέρει την πιο αυθεντική γεύση από την Τσετάρα.
Γραφίστας για διαδικτυακή/εκτυπωμένη επικοινωνία και συσκευασία από το 1992. Ελεύθερος επαγγελματίας συνεργαζόμενος με μικρές, κινητοποιημένες εταιρείες.
Συνάντηση πωλήσεων στη Κατάνια, από 6 έως 250 θέσεις, για συναντήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνέδρια. Αίθουσες μαθημάτων με βιντεοπροβολέα και οθόνη, wi-fi και ενίσχυση ήχου.