Μετά τον πόλεμο, ο Pasquale Battista ιδρύει στην Cetara ένα μικρό εργαστήριο κονσερβών, κυρίως αντζούγιας, το οποίο διευθύνει με πάθος και περηφάνια μέχρι τη δεκαετία του '90. Ο δεσμός μεταξύ της επεξεργασίας της αντζούγιας και της Cetara έχει ιστορικές ρίζες και σήμερα, όπως και χθες, η παράδοση συνεχίζεται χάρη στα παιδιά του κυρίου Battista. Με την πάροδο του χρόνου, η γεύση του προϊόντος μας δεν έχει αλλάξει, όπως και οι φάσεις της επεξεργασίας που δίνουν σημασία στην επιλογή των πρώτων υλών, τον έλεγχο του προϊόντος, τη μετατροπή και την προετοιμασία. Όλες οι φάσεις πραγματοποιούνται υπό αυστηρό έλεγχο για να διασφαλιστούν τα πρότυπα παραγωγής σύμφωνα με τις ισχύουσες κανονιστικές διατάξεις.
Έλα να ανακαλύψεις το νέο μας κατάστημα, από σήμερα και Lounge Bistrot, στην Piazza Portanova στη Σαλερνο, προμηθεύσου από την αποθήκη για να πάρεις σπίτι, αλλά άφησε τον εαυτό σου να καθοδηγηθεί από τη σοφία του σεφ μας για να δοκιμάσεις τις προτάσεις των λιχουδιών. Είμαστε ανοιχτοί για μεσημεριανό και βραδινό γεύμα με μια κουζίνα που αναδεικνύει τις ειδικότητές μας, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θεματικά απεριτίφ με μεγάλη ποικιλία κρασιών και κοκτέιλ.
Από το πιο εκλεκτό μέρος του τόνου, χειροποίητα επεξεργασμένο και μόλις ψαρεμένο, η βεντρέσκα διατηρεί την απαλότητα και το άρωμά της, απαραίτητες ποι...
Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κά...
Επιλέγουμε μόνο τις καλύτερες φρέσκα ψαρεμένες αντσούγιες, τις πιο κατάλληλες για επεξεργασία σύμφωνα με την παραδοσιακή τέχνη, στην οποία η ωρίμανση ...
Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τις καλύτερες αντσούγιες, προσθέτοντας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τον πιο αυθεντικό τρόπο για να απολαύσετε τη γεύση τη...