Κάθε σταγόνα από την Συμπυκνωμένη Ουσία Βιολέτα έχει σχεδιαστεί για να αρωματίζει όλα τα ρούχα.
Σύμβολο της άνοιξης, είναι η μητρική ουσία της όμορφης εποχής.
Η αρωματική της σύνθεση απελευθερώνει στα ρούχα ένα παθιασμένο και έντονο άρωμα, με την ανθισμένη νότα να κυριαρχεί και να διαρκεί για πολύ.
Ένα υγρό που προστίθεται στο μαλακτικό κατά το πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο κατά την τελευταία ξέπλυση.
Το Αρωματικό Ρούχων Βιολέτα είναι χωρίς parabens και χωρίς νικέλιο.
Πρόκειται για ένα χηλικό υγρό κάλιο που διευκολύνει τη διαθεσιμότητα του καλίου. Επειδή είναι πλήρως διαλυτό, η εφαρμογή του είναι πολύ γρήγορη και αφομοιώνεται άμεσα από το φυτό.
Βελτιώνει την οργανοληπτική ποιότητα των φρούτων, των λαχανικών και των βιομηχανικών καλλιεργειών, καθώς και την χρωματική απόδοση των λουλουδιών των διακοσμητικών φυτών. Εφαρμόζεται στο τέλος της φυτικής φάσης (πριν τη συγκομιδή) και επιταχύνει την ωρίμανση, αυξάνει την αντοχή στην ξηρασία και τις κλιματικές αντιξοότητες. Η παρουσία κατάλληλης δόσης χηλικού παράγοντα εγγυάται τη συνολική διαθεσιμότητα του καλίου, ανεξαρτήτως της ποιότητας του νερού που χρησιμοποιείται για τις φυλλοβόλες και τις λιπαντικές θεραπείες.
SKU: n/a
Μέγεθος: 1000 ΛΙΤΡΑ, 20 ΛΙΤΡΑ, 5 ΛΙΤΡΑ
Για να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των αποσταγμάτων μας, το σπίτι Egiazki αποφάσισε να εργαστεί πάνω σε ένα τζιν με γεύσεις από τη Χώρα των Βάσκων χρησιμοποιώντας την αγριοδαμασκηνιά. Μια συνταγή που επιτρέπει να συνδυαστεί η γλυκύτητα της αγριοδαμασκηνιάς με τον τονωτικό χαρακτήρα του μύρτιλου. Αυτή η φρουτώδης ένωση δίνει ένα πολύ αρμονικό τζιν: λεπτό, με λίγη πίκρα, ταυτόχρονα τονωτικό και φρέσκο.
Κατά την γευστική δοκιμή, η μύτη είναι λουλουδάτη και εκλεπτυσμένη, και η γεύση χαρακτηρίζεται από την αγριοδαμασκηνιά. Το τζιν Arana θα σας γοητεύσει με την εκλεπτυσμένη πίκρα του και τα αρώματα εσπεριδοειδών, αψίνθου και τζίντζερ.
Θερμή μεταφορά, άμεση και έμμεση
Στην άμεση θερμή μεταφορά, η εικόνα εκτυπώνεται ανάποδα στο υλικό βάσης και στη συνέχεια καλύπτεται με κόλλα. Πριν από τη μεταφορά, η κόλλα ενεργοποιείται με θερμότητα και το αντικείμενο έρχεται σε άμεση επαφή με την εικόνα. Η εικόνα κολλάει τώρα στο αντικείμενο και μπορεί να καεί.
Αυτός ο τρόπος είναι ευνοϊκός, καθώς δεν υπάρχουν φθαρτά εξαρτήματα. Ανάλογα με τον τύπο της μηχανής, μπορούν να διακοσμηθούν κωνικά, κυλινδρικά, οβάλ και επίσης ορθογώνια αντικείμενα. Η επιφάνεια που θα διακοσμηθεί θα πρέπει να είναι επίπεδη, δηλαδή ούτε κοίλη ούτε κυρτή.
Για κοίλες ή κυρτές επιφάνειες ή ανάγλυφα, προτείνουμε την έμμεση θερμή μεταφορά. Εδώ η "κόλλα" βρίσκεται στο χαρτί, στο οποίο εκτυπώνεται μια σωστή εικόνα.
Με τη θέρμανση, αυτή η κόλλα λιώνει κάτω από την εικόνα, η οποία απομακρύνεται από το χαρτί με έναν επίσης θερμαινόμενο σιλικόνινο σφουγγάρι.
Συστατικά ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ*, ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ*, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη* (ηλιέλαιο*, κακάο*), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ηλιέλαιο* και κανέλα.
ΕΣΠΕΛΤΑ
Συστατικά ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ ΕΣΠΕΛΤΑΣ*, ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ*, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη* (ηλιέλαιο*, κακάο*), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ηλιέλαιο* και κανέλα.
Αναφορά Σίτου: Poecp38
EAN Σίτου: 8413115003477
Αναφορά Σίτου: Poec-g
EAN Σίτου: 8413115003460
Αναφορά Εσπελτά: Poeecp2
EAN Εσπελτά: 8413115005228
Αναφορά Εσπελτά: Poeecg
EAN Εσπελτά: 8413115005235
Ενεργειακή Αξία Σίτου: 2079 Kj/496 Kcal
Λίπος Σίτου: 26,2 G εκ των οποίων κορεσμένα 8,8 G
Υδατάνθρακες Σίτου: 56,8 G εκ των οποίων σάκχαρα 9,33 G
Πρωτεΐνη Σίτου: 8,4 G
Αλάτι Σίτου: 0,1 G
Ενεργειακή Αξία Εσπελτά: 2079 Kj/496 Kcal
Λίπος Εσπελτά: 26,2 G εκ των οποίων κορεσμένα 8,8 G
Υδατάνθρακες Εσπελτά: 56,8 G εκ των οποίων σάκχαρα 9,33 G
Πρωτεΐνη Εσπελτά: 8,4 G
Αλάτι Εσπελτά: 0,1 G
Συσκευασίες Σίτου: Κουτί με 8 συσκευασίες των 300 G
Χύμα Σίτου: Κουτί των 2 Kg. Neto
Συσκευασίες Εσπελτά: Κουτί με 8 συσκευασίες των 300 G
Χύμα Εσπελτά: Κουτί των 2 Kg. Neto
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία προκύπτει επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19%RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνα 30g - 0g - 0% *RWS - Αξία αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Η κασάτα από κεχρί θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα στον κόσμο. Καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια και προέρχεται από τους αποφλοιωμένους σπόρους κεχριού. Διακρίνεται για την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B: (B1, B2, B6) καθώς και σίδηρο και χαλκό.
Η κασάτα από κεχρί έχει επίσης θεραπευτικές ιδιότητες, είναι εύπεπτη και δεν προκαλεί αλλεργίες, καθώς δεν περιέχει γλουτένη, γι' αυτό μπορεί να καταναλώνεται από άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη. Έχει αντιϊικές ιδιότητες και μειώνει τη φλεγμονή των βλεννογόνων. Περιέχει πυρίτιο, το οποίο έχει ευεργετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.
Το Περού ανήκει στις πιο δασωμένες χώρες του κόσμου, με πάνω από το μισό του Περού να καλύπτεται από δέντρα – και ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Δεν είναι περίεργο που το Περού βρίσκεται στις 10 πιο βιοποικιλόμορφες χώρες του κόσμου.
Δυστυχώς, η αποδάσωση και η υποβάθμιση των δασών είναι σοβαρά ζητήματα στο Περού, που προκαλούνται από τη μονοκαλλιέργεια, την εξόρυξη, την κατασκευή δρόμων και την παράνομη υλοτομία.
Δεδομένου ότι ο κακάο αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, η καλλιέργειά του δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτούν εισόδημα, ενώ προστατεύουν τα δάση και διατηρούν τη βιοποικιλότητα. Ο κακάο Περού Ουκαγιαλί είναι οργανικά παραγόμενος και πιστοποιημένος· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα.
Ο κακάο Περού Ουκαγιαλί προέρχεται από ποικιλίες Τρινιτάριο. Το προφίλ γεύσης του χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σοκολατένια βάση, χαμηλή σε οξύτητα, με αξιοσημείωτες γλυκές νότες καραμέλας και ξηρών καρπών και υποδείξεις φρουτώδους γεύσης.
Μετά την χειρονακτική συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους κακάο σε μια κεντρική μονάδα ζύμωσης.
Προέλευση: Περού
Περιοχή: Κεντρικός Αμαζόνιος
Ποικιλία: Τρινιτάριο
Υποδείξεις: Καραμέλα, ξηροί καρποί, φρούτα
SKU: 5430002193212
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Άλλες συσκευασίες ΧΥΜΑ και ΣΑΚΙΑ: 125γρ, 250γρ, 500γρ, 1 κιλό, 5 κιλά - Η Σύκα Protoben VIJAYA προέρχεται από την Τουρκία και είναι προϊόν του βιολογικού προγράμματος Good Food Foundation, πιστοποιημένο δίκαιο από την FairTSA. Οι διάφορες σύκες της Τουρκίας διακρίνονται από τον τρόπο προετοιμασίας τους. Κάθε ονομασία (Baglama, Lérida και Protoben) αναφέρεται όχι σε ποικιλία σύκων, αλλά στον τρόπο προετοιμασίας τους. Η Σύκα Protoben είναι ελαφρώς τεντωμένη ώστε να αποκτήσει καμπύλες μορφές που θυμίζουν αχλάδι. Στη συνέχεια, θα τοποθετηθεί μαζί με τις ομόλογές της, η μία πάνω στην άλλη. Η γενναιόδωρη διάστασή της της προσδίδει μια μοναδική υφή.
Για ηλεκτρονικές και διαστημικές εφαρμογές που απαιτούν χαμηλή απελευθέρωση αερίων και ελάχιστους πτητικούς συμπυκνωτές για να αποφευχθεί η συμπύκνωση σε ευαίσθητες συσκευές. Για συγκόλληση ή σφράγιση ελαστομερών σιλικόνης και ορισμένων μετάλλων ή πλαστικών.
Το Alca 2 μας είναι έντονα αλκαλικό και απολιπαντικό, με μικρότερη δοσολογία είναι η ιδανική λύση για την αφαίρεση των πιο δύσκολων λεκέδων από τα υφάσματα.
Χάρη στη προηγμένη του φόρμουλα, είναι ικανό να δρα αποτελεσματικά σε μια ευρεία γκάμα λεκέδων, όπως αυτοί από λίπος, λάδι, κρασί, καφέ και άλλα.
Το Alca 2 μας, όταν χρησιμοποιείται στο προπλύσιμο ή και κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, διαλύει εύκολα τη βρωμιά. Χρησιμοποιούμενο ταυτόχρονα με τα απορρυπαντικά μας για πλήρη αφαίρεση της βρωμιάς, διαλύει γρήγορα το λίπος κρατώντας το ανυψωμένο από τα υφάσματα χωρίς να πέφτει ξανά πάνω τους και, αναμειγνύοντας με το νερό, αφαιρείται εύκολα. Προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιείται με αντλίες δοσολογίας.
Δοκιμάστε το αλκαλικό απολιπαντικό μας κατά των δύσκολων λεκέδων σε συνδυασμό με το απορρυπαντικό σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Ο αλκαλικός απορρυπαντής μας είναι η ιδανική λύση για την αφαίρεση των πιο δύσκολων λεκέδων από τα υφάσματα.
Χάρη στη προηγμένη του φόρμουλα, αυτό το προϊόν μπορεί να δράσει αποτελεσματικά σε μια ευρεία γκάμα λεκέδων, όπως αυτοί από λίπος, λάδι, κρασί, καφέ και άλλα.
Ο αλκαλικός απορρυπαντής μας, χρησιμοποιούμενος κατά το προπλύσιμο ή ακόμη και κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, διαλύει τη βρωμιά. Χρησιμοποιούμενος ταυτόχρονα με τα απορρυπαντικά μας, διαλύει γρήγορα το λίπος, κρατώντας το ανυψωμένο από τα υφάσματα χωρίς να επιστρέφει σε αυτά και, αναμειγνύοντας με το νερό, αφαιρείται εύκολα. Προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιείται με αντλίες δοσολογίας.
Δοκιμάστε τον αλκαλικό απορρυπαντή μας κατά των δύσκολων λεκέδων σε συνδυασμό με το απορρυπαντικό σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Arborio Reis ist eine italienische Reisvielfalt, die die Hauptkomponente von Risotto ist. Italien ist der größte europäische Reisproduzent. Jährlich wird es in einer Menge von 1,5 Millionen Tonnen gesammelt, obwohl dies nur 1% dessen sind, was die Landwirte in Indien sammeln. Der Vorteil des italienischen Reis für diesen Import ist die Tatsache, dass der gesamte Prozess des Wachstums, der Ernte und der Verarbeitung rohen europäischen Standards unterliegt. Mit dem importierten Reis zum Beispiel wissen wir nicht, welche Chemikalien während ihres Anbaus verwendet wurden. Das berühmteste italienische Gericht mit Arborio -Reis ist Risotto, ein für Norditalien charakteristisches Gericht. Arborio -Reis kann auch ein Bestandteil von süßen Reisdesserts sein, die auf Milch oder Reisgetränk basieren. Sie können auch hoffen, Gemüse. Arborio nach dem Kochen ist etwas klebrig (dank Amopectin), feucht, es ist perfekt für die Zubereitung von Schnäppchen, Desserts und vor allem der beste Reis für Risotto.
Ο πράσινος καφές είναι δυσάρεστοι κόκκοι κακάου, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακά καβουρδισμένος καφές. Έχει μια απαλό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν εκτίθεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του βρίσκουμε, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, και χλωρογενικό οξύ, το οποίο σχετίζεται με τις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης μια πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Λίπος 13G - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8 g - 0 4% Υδατάνθρακες 40G - 15% εκ των οποίων ζάχαρη 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Αναφορά τροφίμων και <strong> Χρήση </strong> Πράσινος καφές, σκεφτείτε το σωστό νερό για το σωστό νερό.
Ο μαύρος ρύζι, αφού μαγειρευτεί, αποκτά μωβ απόχρωση, γι' αυτό ονομάζεται και μωβ. Όπως και το καστανό ρύζι, είναι ακατέργαστο, γι' αυτό είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Ο μαύρος ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και πάντα θα είναι ελαφρώς τραγανός. Συχνά χρησιμοποιείται για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, π.χ. επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Ο μαύρος ρύζι είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας έτσι από φλεγμονές και πολλές παθήσεις, καθώς και επιβραδύνοντας τη γήρανση των κυττάρων. <strong>Συστατικά:</strong> καστανό ρύζι <strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 1498kJ/354kcal - 18% ΣΗΔ*Λιπαρά 3,2g - 5% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8g - 4%Υδατάνθρακες 72g - 28% εκ των οποίων σάκχαρα 0,7g <1%Πρωτεΐνη 7,7g - 15%Φυτικές ίνες 3,1gΑλάτι 0,03g <1%*ΣΗΔ - Σημαντική Ημερήσια Δόση <strong>Χρήση</strong>Πλύνετε το ρύζι με κρύο νερό.
Το κεχρί είναι φτιαγμένο από κεχρί. Βοηθά στην αντιστάθμιση της οξύτητας του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Φυσικά είναι χωρίς γλουτένη. Η μεγάλη του πλεονεκτική είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σίδηρο αιμοποιητικό και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα μια εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Η ομάδα B και οι βιταμίνες του σιδήρου έχουν αιμοποιητική δράση. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, λειτουργεί θερμαντικά, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενώσεις ασβεστίου και πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 0.4g - 2% υδατάνθρακες 72.1g - 28% συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0.8g - 1% πρωτεΐνη 10.
Οι νιφάδες αμυγδάλου, καθώς και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, επομένως έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι ένα αναγκαίο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, απομακρύνοντας έτσι τις φλέβες και προλαμβάνοντας τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω του ασβεστίου, του μαγνησίου, του μαγγανίου, του χαλκού, της βιταμίνης Κ, των πρωτεϊνών και του ψευδαργύρου. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Ένα μεγάλο κλασικό στην οικογένεια των λικέρ, στην Egiazki αποφασίσαμε γρήγορα να δημιουργήσουμε τη δική μας συνταγή λικέρ μέντας.
Η γκάμα των λικέρ μας παίζει περισσότερο με τη γλυκύτητα και την υποβλητικότητα, εδώ έχουμε στοιχηματίσει στην ένταση και τη φρεσκάδα.
Πέρα από τη φρεσκάδα της, η Μέντα Egiazki ξεχωρίζει για την ελαφρότητά της, τη στρογγυλότητά της και τις λεπτές μπαχαρικές νότες. Πετύχαμε αυτή την ισορροπία συνδυάζοντας δύο ποικιλίες μέντας, μία πικάντικη και μία πράσινη. Η πρώτη προσφέρει μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και η δεύτερη μαλακώνει αυτό το λεπτό μείγμα.
Η συνταγή μας είναι φτιαγμένη από φυσικές εκχυλίσεις από μέντα και φύλλα μέντας πειραιώτικης που αποκτώνται μέσω απόσταξης.
Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτό το όμορφο πράσινο χρώμα που επιδεικνύει η Μέντα δεν κρύβει την υπερβολική ζάχαρη και απλώς ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα.
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοστοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, προλαμβάνει την υπερδραστηριότητα του αίματος ή τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφήσιμο. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφίμων, σπόρους, προϊόντα δημητριακών, δημητριακά, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικά από τα τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αναφερόμενα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος παρέχει την καλύτερη απορρόφηση.