Ο αλάτι του boilur beltza παρασκευάζεται με boilur beltza, άρωμα boilur και διάφορα συστατικά από φυτά, όπως ελαιόλαδο και μαύρη τρούφα, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών, με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση του boilur beltza. Είναι πολύ νόστιμο για οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά για ψάρια, σαλάτες, αυγά και κρέατα,...
ΤΟΜΙΛΛΟ – Thymus sp.
Απαλή εμφάνιση: Από ανοιχτό κεχριμπαρένιο έως κοκκινωπό κεχριμπάρι.
Άρωμα: Λουλουδάτο με σαφή φαινολική συνιστώσα όπως γαρίφαλο, ιατρικό, καπνιστό, πολύ έντονο και πολύ επίμονο.
Γεύση: Γλυκιά με σαφή βοτανική συνιστώσα.
Υφή: Μικρή τάση προς κρυστάλλωση.
ΚΡΕΜΑ ΛΑΒΑΝΤΑΣ – Espliego Lavandula latifolia, L. vera
Απαλή εμφάνιση: Λευκό έως κεχριμπαρένιο.
Άρωμα: Λουλουδάτο με σαφή συνιστώσα λεβάντας, εξαιρετικά έντονο και πολύ επίμονο.
Γεύση: Γλυκιά με όξινες νότες, μπορεί να έχει ελαφρές αλμυρές νότες. Επιμένει στο χρόνο αφήνοντας μια ευχάριστη γεύση.
Υφή: Μέτρια κρυστάλλωση, σε τάση και σε μέγεθος κρυστάλλων.
ΚΑΝΤΟΥΣΟ – Lavandula stoechas
Απαλή εμφάνιση: Ανοιχτό κεχριμπάρι.
Άρωμα: Απαλό λουλουδάτο, λίγο έντονο, λίγο επίμονο, μερικές φορές με ελαφρές καμφορίσιες νότες που αυξάνονται στο οπισθορινικό.
Γεύση: Γλυκιά, σε ορισμένες περιπτώσεις με ελαφρές όξινες νότες.
Υφή: Αργή κρυστάλλωση.
Συμπαγείς λωρίδες, ολόκληρες ή κομμένες χωρίς εξωτερικές φλέβες ή γραμμές αίματος. Λευκό κρέας, χωρίς υπερβολική παραλλαγή χρώματος μέσα στη συσκευασία. Χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση. Στερεά και ζουμερή υφή και συνέπεια.
Συνδυάζει τις ποιότητες του τόνου αλμπακόρ και του πλούσιου σε ωμέγα-3 ελαίου του με αυτές του ελαιολάδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες ελιάς και υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Η κομπούχα είναι ένα ζυμωμένο προβιοτικό ποτό που παρασκευάζεται από ζαχαρωμένο τσάι που ζυμώνεται μέσω μιας αποικίας μικροοργανισμών, βακτηρίων και ζυμών, που συμβιώνουν συμβιωτικά. Παρασκευάζεται ζυμώνοντας τους προβιοτικούς καλλιέργειες, το τσάι και προσθέτοντας χυμό ελιάς, αποκτώντας ένα αναζωογονητικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς) προερχόμενα από το χυμό ελιάς.
Το ζυμωμένο τσάι, με την εμπορική ονομασία Cold brew Kombucha, παρασκευάζεται με κρύα εκχύλιση φύλλων τσαγιού. Στο προκύπτον τσάι προστίθεται ζάχαρη και προβιοτικές καλλιέργειες που την καταναλώνουν για να αναπτυχθούν και χυμός ελιάς. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή). Είναι ένα ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria και φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς).
BIERCOL – CALLUNA – Calluna vulgaris
Απαλή εμφάνιση: Ανοιχτό κεχριμπάρι έως σκούρο κεχριμπάρι, ανοιχτό καφέ έως σκούρο καφέ, συχνά με κοκκινωπές αποχρώσεις.
Εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια με ελαφρές κυματιστές γραμμές λόγω της υψηλής ιξώδους της.
Άρωμα: Έντονο και πολύ επίμονο, σαν φύλλα που πέφτουν στο έδαφος το φθινόπωρο.
Γεύση: Γλυκιά με σαφείς πικρές και αλμυρές νότες. Αίσθηση φρεσκάδας κατά την γεύση.
Υφή: Κρεμώδης και λιπαρή αίσθηση. Εμφανίζονται κρύσταλλοι μέσα στο μέλι, προσφέροντας μια τραγανή αίσθηση.
Hojiblanca
Στη μύτη, φρουτώδης πράσινη με αρώματα από φρέσκο κομμένο χόρτο, φλούδα αμυγδάλου, ντομάτα και πράσινο μήλο. Στο στόμα, μέτρια επίμονη πικράδα και καυτερότητα.
LAVANDA – Espliego Lavandula latifolia, L. vera
Απαλή εμφάνιση: Λευκό έως κεχριμπάρι.
Άρωμα: Ανθώδες με σαφή συστατικά λεβάντας, εξαιρετικά έντονο και πολύ επίμονο.
Il condimento all'aceto balsamico è realizzato con aceto balsamico e aroma di tartufo, confezionato mediante processi fisici. Contiene anche succo d'oliva che fornisce proprietà antiossidanti benefiche per la salute. È un prodotto esclusivo, molto aromatico con il sapore unico del tartufo nero che lo rende perfetto e affascina i palati più esigenti, senza incorporare conservanti. Con una consistenza perfetta e un odore e un sapore di tartufo nero molto gradevoli, che lo rendono molto appetitoso per condire ogni tipo di pietanza, in particolare insalate, verdure crude e verdure cotte.
CANTUESO – Lavandula stoechas
Οπτική εμφάνιση: Ανοιχτό κεχριμπάρι.
Άρωμα: Απαλό λουλουδάτο, λίγο έντονο, λίγο επίμονο, μερικές φορές με ελαφρές καμφορένιες νότες που αυξάνονται στην οπισθορινική.
Γεύση: Γλυκιά, σε ορισμένες περιπτώσεις με ελαφρές όξινες νότες.
Υφή: Αργή κρυστάλλωση.
Arbequina
Στη μύτη, πράσινη φρουτώδης με αρώματα από φρέσκο κομμένο χόρτο, φλούδα αμυγδάλου, ντομάτα και πράσινο μήλο. Στο στόμα, μέτρια επίμονη πικράδα και καυτερότητα.
AZAHAR – Citrus sp.
Οπτική εμφάνιση: Ανοιχτό.
Άρωμα: Λουλουδάτο, με έντονο και επίμονο άρωμα από γλυκά λουλούδια.
Γεύση: Γλυκιά, με έντονο εσπεριδοειδές στοιχείο, πολύ έντονο.
Υφή: Αργή κρυστάλλωση.
Το Pikillo πιπεριού μέλι-μαρμελάδα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, έχει πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση πιπεριού, κάνοντάς το πολύ νόστιμο για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή ως προσθήκη σε πιάτα με κοτόπουλο και άλλα πουλερικά, τυρί, ...
Η Kombucha είναι ένα ζυμωμένο προβιοτικό ποτό που παρασκευάζεται από ζαχαρωμένο τσάι που ζυμώνεται από μια αποικία μικροοργανισμών, βακτηρίων και ζυμών, που συνυπάρχουν σε συμβίωση. Παράγεται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, τσαγιού και προσθέτοντας χυμό ελιάς, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό, φτωχό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες από τον χυμό ελιάς). Το ζυμωμένο τσάι, με την εμπορική ονομασία Cold brew Kombucha, παράγεται από την κρύα εκχύλιση των φύλλων τσαγιού. Στο προκύπτον τσάι προστίθενται ζάχαρη και προβιοτικές καλλιέργειες που την καταναλώνουν για να αναπτυχθούν και χυμός ελιάς. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής). Είναι ένα ζωντανό ποτό, δεν είναι παστεριωμένο, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria και φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες).
Μικροοργανισμοί είναι ζωντανά ποτά, γλυκά και υγιεινά. Φτιάχνονται με την καλλιέργεια προβιοτικών, προσφέροντας ένα δροσιστικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με λίγες θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από το 2% ζάχαρης, με χαρακτηριστικά γιαουρτιού και με αναζωογονητικό ισοτονικό, χωρίς διατροφικά προβλήματα που προέρχονται από γαλακτικό οξύ ή ζάχαρη και γλυκαντικά που προστίθενται συνήθως. Έχουμε διάφορες γεύσεις, όπως λεμόνι - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες, όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται με ζάχαρη από κάνναβη και χουρμάδες που τοποθετούνται σε σιρόπι νερού, που καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Η γεύση προέρχεται από τον συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο παράγεται φυσικά κατά την παραγωγή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανά ποτά, μη παστεριωμένα, περιέχουν Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Αυτές είναι μπύρες χειροποίητης παραγωγής που παρασκευάζονται από κριθάρι που καλλιεργείται ανάμεσα στα ελαιόδεντρα μας, με βύνη, λυκίσκο και χυμό ελιάς (φτιαγμένο από το υδατοδιαλυτό μέρος της ελιάς).
Η μπύρα μας περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς) από το χυμό ελιάς.
Το ελαιόλαδο "coupage" 250 ml είναι ένα ισορροπημένο μείγμα διαφορετικών ποικιλιών ελιών, προσεκτικά επιλεγμένων για να δημιουργήσουν ένα έξτρα παρθένο λάδι με πολύπλοκη και ευέλικτη γεύση. Αυτή η μικρή συσκευασία είναι ιδανική για καθημερινή χρήση ή ως δώρο. Το "coupage" προσφέρει ένα μοναδικό αρωματικό προφίλ, με φρουτώδεις νότες, ελαφρές πικρές αποχρώσεις και μια δόση καυτερότητας που το καθιστούν τέλειο για να αναδείξει σαλάτες, ψάρια και μεσογειακά πιάτα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και υγιή λιπαρά οξέα, αυτό το λάδι όχι μόνο βελτιώνει τις συνταγές σας, αλλά είναι επίσης ευεργετικό για την υγεία.
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση για να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες κατηγορίας Superiore, παράγεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης τους, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη κατάσταση ωρίμανσης, για να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Μη φιλτραρισμένο και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης. Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθήσεων προστατεύοντας τα λιπίδια στο αίμα από το οξειδωτικό στρες. Πολυφαινόλες της ελιάς
Οι βραστές μας ελαιόλαδες είναι προϊόντα με έντονη και ζωντανή γεύση και άρωμα, και αποτελούν ήδη μια διακόσμηση για πιάτα που έχουν ολοκληρωθεί. Απλά πρέπει να προσθέσετε μερικές σταγόνες από τις ελαιόλαδες μας στο πιάτο σας για να αποκτήσετε μια βραστή αίσθηση. Είναι ένα συμπληρωματικό συστατικό σε πολλά πιάτα, από απλά πιάτα μέχρι πολύπλοκες συνταγές υψηλής γαστρονομίας: Τηγανητά αυγά με τρούφα, ομελέτες, τοστ με τρούφα, πίτσα βραστή, σάλτσα κρέατος βραστή, ζυμαρικά βραστά, ριζότο βραστό, λαζάνια βραστή, τυρί βραστό, πουρέ βραστό, ψάρι βραστό, σαλάτες με τρούφα και ξύδι και οποιοδήποτε άλλο πιάτο μπορούμε να φανταστούμε. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ελαιόλαδες δεν προορίζονται για μαγείρεμα, καθώς η θερμότητα θα καταστρέψει τη γεύση τους, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την παρουσίαση ήδη παρασκευασμένων πιάτων. Η αντιφλεγμονώδης δραστηριότητα του υδροξυτυροσόλης ενισχύει μια συγκεκριμένη ικανότητα κατά των αλλεργιών, του tuber melanosporum.
Η σάλτσα Tartufata παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως τρούφες και μανιτάρια, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με υφή πατέ και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας και Boletus edulis, είναι ιδιαίτερα απολαυστική όταν καταναλώνεται απευθείας σε φέτες ψωμιού ή προστίθεται σε πιάτα ζυμαρικών, πίτσες κ.λπ.
Λομός συμπαγής, ολόκληρος ή κομμένος χωρίς εξωτερικές φλέβες ή αίμα. Λευκό κρέας, χωρίς υπερβολικές παραλλαγές χρώματος μέσα στη συσκευασία. Χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση. Υφή και συνέπεια σφιχτές και ζουμερές.
Συνδυάζει τις ποιότητες του τόνου και του ελαίου omega 3 με αυτές του ελαιολάδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες ελιάς και υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Πρόκειται για μπύρες που παρασκευάζονται από κριθάρι καλλιεργημένο ανάμεσα στους ελαιώνες μας, με βύνη, λυκίσκο και χυμό ελιάς (παρασκευασμένο από την υδατοδιαλυτή μέρος της ελιάς).
Οι μπύρες μας περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς) που προέρχονται από τον χυμό ελιάς.
Πρόκειται για ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, αποκτώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα ποτό. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με «βίφινους» και ενός ισοτονικού αναψυκτικού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από τα γαλακτοκομικά ή από τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται.
Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να παρασκευάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο, …
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζεται χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Η σάλτσα tartufata παρασκευάζεται με ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως τρούφες και μανιτάρια, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με υφή πατέ και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση από μαύρη τρούφα και boletus edulis, την καθιστά πολύ ελκυστική για κατανάλωση απευθείας πάνω σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα ζυμαρικών, πίτσες, ...
Η μελάσα από μέλι και πιπέρι piquillo με τρούφα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και μέλι και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφα, μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Με μια πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και μια ευχάριστη μυρωδιά και γεύση από μαύρη τρούφα και πιπέρι piquillo, καθιστά την κατανάλωση της πολύ ελκυστική είτε σε φέτες ψωμιού είτε ως προσθήκη σε πιάτα με κοτόπουλο και πουλερικά, τυριά, ...
Η σάλτσα τρουφάτα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως τρούφες και μανιτάρια, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Έχει υφή πατέ και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας και porcini edulis. Αυτό την καθιστά πολύ ελκυστική για κατανάλωση απευθείας σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πρώτα πιάτα, πίτσες,...
Η Tartufata είναι μια σάλτσα από ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως η τρούφα και τα μανιτάρια, συσκευασμένη μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Έχει υφή πατέ και μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά και γεύση από μαύρη τρούφα και boletus edulis, γεγονός που την καθιστά πολύ νόστιμη για άμεση προσθήκη σε φέτες ψωμιού ή πιάτα ζυμαρικών, σε πίτσες,...
Si tratta di birre artigianali a base di orzo coltivato tra i nostri ulivi, maltate, con luppolo e succo di oliva (ottenuto dalla parte idrosolubile dell'oliva). La nostra birra contiene antiossidanti naturali (polifenoli dell'oliva) provenienti dal succo di oliva.
El condimento de vinagre de sidra está elaborado con vinagre de sidra e ingredientes procedentes de plantas, como la trufa, envasado por procesos físicos. Es un producto exclusivo, muy aromático con el inigualable sabor de trufa negra que lo hace perfecto y cautiva el paladar más exigente
Con una textura perfecta y un olor y sabor a trufa negra muy agradable, lo que la hace muy apetecible para aderezar cualquier tipo de plato, especialmente ensaladas, verduras crudas y verduras cocidas, huevos, carnes marinadas y caza ligera, carpaccio, carnes, espaguetis, patés, quesos, postres,
Η μαρμελάδα από πιπεριές του πικιλλό παρασκευάζεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ζάχαρη, καθώς και με συστατικά από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με υφή πολύ λεπτής μαρμελάδας και ευχάριστο άρωμα και γεύση από μαύρη τρούφα και πιπεριά του πικιλλό, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση πάνω σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα με κρέας πάπιας και άλλων πουλερικών, τυριά, ...
Συμπαγείς λωρίδες, ολόκληρες ή κομμένες χωρίς εξωτερικές φλέβες ή γραμμές αίματος. Λευκό κρέας, χωρίς υπερβολική παραλλαγή χρώματος μέσα στη συσκευασία. Χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση. Στερεά και ζουμερή υφή και συνέπεια.
Συνδυάζει τις ποιότητες του τόνου αλμπακόρ και του πλούσιου σε ωμέγα-3 ελαίου του με αυτές του ελαιολάδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες ελιάς και υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Questa gelatina di arance è ottenuta direttamente dalla buccia delle arance e delle olive (succo di olive) e solo attraverso procedimenti fisici (selezione-lavaggio, macerazione, frantumazione, battitura con zucchero di canna, cottura-pastorizzazione e confezionamento ed etichettatura). Questo prodotto, essendo realizzato completamente con prodotti naturali, prevede l'adeguamento degli ingredienti per ottenere le caratteristiche organolettiche desiderate del prodotto, oltre a mantenere tutte le proprietà, vitamine e aromi naturali esistenti. Le gelatine di arancia sono completamente naturali e sono realizzate con ingredienti da canna da zucchero, arance e ulivi e prodotto attraverso processi fisici, senza l'aggiunta di conservanti o dolcificanti artificiali. Può contenere piccoli pezzi di frutta. Contiene meno del 20% di zuccheri aggiunti Questa gelatina unisce le qualità dell'arancia e della sua vitamina "C" a quelle del succo d'oliva, che contiene
Η μαρμελάδα πιπεριών piquillo με τρούφα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ζάχαρη και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευάζεται μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Με μια πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά και γεύση μαύρης τρούφας και πιπεριάς piquillo, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα με κρέας πάπιας και άλλα πουλερικά, τυριά, ...
Η μαρμελάδα πιπεριού Pikillo παρασκευάζεται με ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και ζάχαρη, καθώς και με διάφορα φυτικά συστατικά, όπως πιπεριές και τρούφες, και συσκευάζεται μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Έχει πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση, και είναι εξαιρετικά νόστιμη για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή για προσθήκη σε πιάτα με κρέας πάπιας και άλλα πουλερικά, τυρί,...
Το λάδι Arbequina 250 ml είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, που παράγεται αποκλειστικά από ελιές της ποικιλίας Arbequina. Αυτή η μικρή συσκευασία είναι ιδανική για οικιακή χρήση ή για δώρο, διατηρώντας όλες τις οργανοληπτικές ιδιότητες αυτού του λαδιού. Η γεύση του είναι απαλή και φρουτώδης, με νότες μήλου, αμυγδάλου και μια ελαφριά αίσθηση μπανάνας. Είναι τέλειο για να ντύσετε σαλάτες, ωμά λαχανικά και ευαίσθητα πιάτα όπου επιδιώκεται η ανάδειξη της γεύσης χωρίς να την κυριαρχεί. Αυτό το λάδι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και υγιή λιπαρά οξέα, προσφέροντας διατροφικά οφέλη σε οποιαδήποτε διατροφή.