Περοξυδωσία και ενδομοριακή αντίδραση
Οι ελαιόλαδες γίνονται rancid με την πάροδο του χρόνου. Το rancid είναι μια χημική τροποποίηση των μοριακών δομών των φυτικών ελαίων. Οι ίδιες χημικές μηχανισμοί λειτουργούν επίσης στα αιθέρια έλαια. Η παρουσία του φυσικά διαλυμένου οξυγόνου στα έλαια, ξεκινά αυτές τις χημικές αντιδράσεις. Αυτές επιταχύνονται παρουσία φωτός, αέρα, μεταβολών θερμοκρασίας ή διαφόρων ακαθαρσιών.
Ο μηχανισμός αντίδρασης αυτής της «γήρανσης» χωρίζεται σε δύο στάδια: την περοξυδωσία και τις ενδομοριακές αντιδράσεις (ή φάση διάδοσης).
Η επιστημονική βιβλιογραφία περιγράφει αρκετά παραδείγματα περοξυδωσίας. Ακολουθεί αυτό του λιναλόλη που είναι άφθονος στα αιθέρια έλαια. (Παράδειγμα: λεβάντα, λαβαντίνη, θυμάρι με λιναλόλη, ξύλο τριανταφυλλιάς, φασκόμηλο κλπ).
Σε αυτό το σχήμα, ο λιναλόλη υποβάλλεται πρώτα σε περοξυδωσία. Παράγει μια νέα ένωση: το 7-υδροπεροξυ-3,7-διμεθυλ-οκτα-1,5-διένιο-3-όλη.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Λουλούδι
Εκχυλιστικό: Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Passiflora incarnata L
Η πασιφλόρα περιέχει βιοδραστικές ενώσεις όπως φλαβονοειδή, αλκαλοειδή και μαλτόλη, οι οποίες έχουν καταπραϋντικές και αγχολυτικές ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από το άγχος και τα προβλήματα ύπνου.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάνη
Άλφα λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Λευκό φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
ΒΙΟ Λάχανο
ΒΙΟ Ροδακινό
ΒΙΟ Μύρτιλο
Υποχλωριώδες νάτριο 12% Υδατικό διάλυμα υποχλωριώδους νατρίου σε απομεταλλωμένο/αποκαθαρμένο νερό,
παραγόμενο από την αντίδραση μεταξύ αερίου χλωρίου και υδατικού διαλύματος υδροξειδίου του νατρίου, και οι δύο ουσίες παραγόμενες με τεχνολογία μεμβράνης χωρίς υδράργυρο.
Φυσικές προδιαγραφές:
Πράσινο υγρό με pH περίπου 11, διαλυμένο σε νερό με σημείο βρασμού 40° C.
Σταθερότητα και αντιδράσεις:
Διαλύεται αργά στον αέρα, ασύμβατο με υδροχλωρικό οξύ, αμμωνία, ουρία, μέταλλα και μεθανόλη.
Χειρισμός και αποθήκευση:
Κρατήστε μακριά από τον ήλιο, οξέα, θερμότητα, εύφλεκτα υλικά και οργανικά υλικά.
Κρατήστε σε ξηρό μέρος.
Αριθμός CAS 7681-52-9
Αριθμός WE 231-668-3
Χημικός τύπος NaOCl
Μοριακή μάζα 74,44 g/mol
Κωδικός τελωνειακής δασμολόγησης 28289000
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ύψος
Το ηλεκτρικό σύστημα ρύθμισης ύψους σας επιτρέπει ταχύτερη εγκατάσταση του Pod.
Μείωση συσκευασίας
Για οικονομική μεταφορά και άνετη πρόσβαση στον ανελκυστήρα.
Ηχομόνωση
Ηχομόνωση 25 dB ± 5 dB. Κρατάει τον εξωτερικό θόρυβο μακριά και ελαχιστοποιεί τους εσωτερικούς ήχους.
Χρώμα κατά επιθυμία
Το χρώμα του εσωτερικού και εξωτερικού υφάσματος του Pod μπορεί να προσαρμοστεί κατά επιθυμία.
Σύστημα αερισμού
Το ρυθμιζόμενο σύστημα αερισμού εξασφαλίζει φρέσκο αέρα και ικανοποιεί τις προτιμήσεις σας.
*Δοκιμάστε δωρεάν για 30 ημέρες*
Το Pain d'Epices 250g της POCQUET APICULTURE είναι μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλους τους λάτρεις των γλυκών απολαύσεων. Φτιαγμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το ψωμί μπαχαρικών είναι εμπλουτισμένο με χειροποίητο μέλι, το οποίο του προσδίδει μια μοναδική και αυθεντική γεύση. Είτε για να συνοδεύσετε το τσάι ή τον καφέ σας, είτε για να το απολαύσετε ως επιδόρπιο, αυτό το ψωμί μπαχαρικών θα ικανοποιήσει τις γευστικές σας προσδοκίες. Κάθε μπουκιά είναι μια πρόσκληση να απολαύσετε τη γλυκύτητα του μελιού και τα λεπτά μπαχαρικά που το συνθέτουν.
Επιλέγοντας το Pain d'Epices μας, επιλέγετε ένα προϊόν σπιτικής παραγωγής, φτιαγμένο με φροντίδα και πάθος. Χρησιμοποιούμε παραδοσιακές συνταγές για να εξασφαλίσουμε μια αφράτη υφή και πλούσια γεύση. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για γιορτές, γλυκά δώρα ή απλά για να σας ευχαριστήσει. Μη διστάσετε να το προσθέσετε στο καλάθι σας και να ανακαλύψετε τη μαγεία του Pain d'Epices 250g μας.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Λουλούδι
Μέσο εκχύλισης: Αλκοόλη & νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Calendula officinalis L.
Η καλέντουλα περιέχει πολύτιμα συστατικά όπως αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και τριτερπενικά σαπωνίνες, τα οποία μπορούν να της προσδώσουν αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάν
Άλφα λιποϊκό οξύ
Άμλα
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ