Ο καφές Lavazza Qualità Oro είναι καφές σε κόκκους που έχει καβουρδιστεί από ένα μείγμα 6 ποικιλιών κόκκων Arabica για να σας προσφέρει ανώτερη γεύση.
Ένας καφές με σκούρο χρώμα, βελούδινη υφή, καθώς και φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες.
Κουτί με 6 πακέτα των 1kg, 66 κουτιά ανά παλέτα, 33 παλέτες ανά φορτηγό.
Καλώς ήρθατε στην SilverMounts Coffee Co., εισαγωγείς πράσινου καφέ με έδρα τη Λυών και το Παρίσι, όπου το πάθος για τον καφέ συναντά τη δέσμευση και την αριστεία. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικούς καφέδες από εμβληματικές περιοχές της Αφρικής. Πρόκειται για πράσινο καφέ arabica ειδικής ποιότητας από το Ρουάντα, την Κένυα και την Αιθιοπία.
Ο καφές είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα ποτά παγκοσμίως. Ο Αραβικός καφές θεωρείται ο πιο εκλεκτός, καθώς σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι καφέδες αποτελούνται από καθαρό Αραβικό. Σε αντίθεση με την πιο ανθεκτική στη θερμότητα και ταχύτερα αναπτυσσόμενη ποικιλία Ρομπούστα, ο κόκκος του Αραβικού ξεχωρίζει για την πιο εκλεπτυσμένη γεύση και τη σαφώς χαμηλότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Επιπλέον, ο ακατέργαστος καφές λέγεται ότι βοηθά στην απώλεια βάρους.
Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να το απολαύσεις. Αλλά πίσω από κάθε φλιτζάνι καφέ Seddio υπάρχει ένα μακρύ ταξίδι φροντίδας και πάθους που ξεκινά από τις φυτείες μας στη Βραζιλία. Μόνο οι καλύτεροι κόκκοι ολοκληρώνουν την πορεία τους που τους οδηγεί στην Καβουρδιστήρια μας. Εκεί προετοιμάζονται για να γίνουν ένας γεμάτος, βελούδινος καφές με την τυπική φρουτώδη αρωματική του. Ένας εξωτικός και κομψός καφές. Που θα σε κάνει να νιώσεις στο καλύτερο μέρος του κόσμου, όπου κι αν βρίσκεσαι.
Το Nespresso είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα και ιδιοκτησία της SOCIETE ‘DES PRODUITS NESTLE’ S.A.
Η De Roccis Srl δεν συνδέεται ούτε άμεσα ούτε έμμεσα με την SOCIETE ‘DES PRODUITS NESTLE’ S.A.
Ο Caffè Espresso είναι ένα εικονίδιο της ιταλικής κουλτούρας, γνωστό για τη πλούσια γεύση του και την κρεμώδη υφή του. Παρασκευάζεται με κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας, που καβουρδίζονται με ακρίβεια για να αναδείξουν το φυσικό τους άρωμα, ο espresso είναι ένα ρόφημα που προσφέρει μια μοναδική αισθητηριακή εμπειρία. Ιδανικός για όσους αναζητούν μια έντονη και αυθεντική στιγμή απόλαυσης, ο espresso είναι ιδανικός για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ενέργεια ή για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα κατά τη διάρκεια του απογεύματος.
Ο espresso είναι περισσότερος από ένα απλό ρόφημα; είναι ένα τελετουργικό που ενώνει τους ανθρώπους, ένα σύμβολο φιλοξενίας και κοινωνικότητας. Η παρασκευή του απαιτεί δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ότι κάθε φλιτζάνι είναι ένα αριστούργημα γεύσης. Είτε απολαμβάνεται μόνο του είτε ως βάση για άλλα ροφήματα όπως cappuccino ή macchiato, ο espresso παραμένει ένας πυλώνας της ιταλικής παράδοσης του καφέ.
Περιοχή: Τεμάνγκουνγκ, αυτό υποδεικνύει την γεωγραφική προέλευση του καφέ.
Τύπος: Ρομπούστα, αυτό υποδεικνύει την ποικιλία του καφέ.
Διαδικασία: Φυσική, αυτό υποδεικνύει τη μέθοδο επεξεργασίας που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία των κόκκων καφέ μετά τη συγκομιδή.
Επίπεδο Υγρασίας: 11%-12%, αυτό υποδεικνύει την ποσότητα νερού που παραμένει στους κόκκους καφέ μετά την επεξεργασία. Σε αυτή την περίπτωση, ο καφές έχει αποξηρανθεί φυσικά στον ήλιο.
Μέγεθος Οθόνης: 16-18, αυτό αναφέρεται στο μέγεθος των κόκκων καφέ που ταξινομούνται σύμφωνα με τη διάμετρό τους.
Βαθμός 1 (προεπιλογή 0-11): αυτό υποδεικνύει το επίπεδο ποιότητας του καφέ, με τον βαθμό 1 να είναι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας. Ο αριθμός σε παρένθεση υποδεικνύει τον μέγιστο αριθμό ελαττωμάτων που επιτρέπεται ανά λίβρα καφέ.
Η γαλλική καφετιέρα, γνωστή επίσης ως καφετιέρα πίεσης ή καφετιέρα με έμβολο, είναι μια συσκευή παρασκευής καφέ που εφευρέθηκε στη Γαλλία στα μέσα του 1800. Το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια γαλλική καφετιέρα κατατέθηκε από έναν Γάλλο ονόματι Mayer το 1852.
Ωστόσο, δεν ήταν μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα που η γαλλική καφετιέρα έγινε δημοφιλής στη Γαλλία και σε όλη την Ευρώπη. Αυτό οφειλόταν εν μέρει στην άνοδο της κουλτούρας του καφέ και στη διαθεσιμότητα προσιτών κόκκων καφέ.
Στη δεκαετία του 1920, η γαλλική εταιρεία Melior παρουσίασε ένα σχέδιο γαλλικής καφετιέρας από γυαλί και μέταλλο που έγινε πολύ δημοφιλές. Το σχέδιο βελτιώθηκε αργότερα από τον Ιταλό σχεδιαστή Attilio Calimani τη δεκαετία του 1950, ο οποίος πρόσθεσε μια οθόνη φίλτρου στο έμβολο για να αποτρέψει τους κόκκους καφέ από το να διαφύγουν στην κούπα.
Σήμερα, η γαλλική καφετιέρα παραμένει μια δημοφιλής μέθοδος παρασκευής καφέ σε όλο τον κόσμο, εκτιμημένη για την απλότητά της, τον πλούσιο και γεμάτο καφέ της, και την ικανότητά της να παρασκευάζει μεγάλες ποσότητες ταυτόχρονα. Η γαλλική καφετιέρα έχει γίνει ένα εμβληματικό σύμβολο της κουλτούρας του καφέ.
Ο καφές έχει την προέλευσή του στην Αιθιοπία, γύρω στον 12ο αιώνα άρχισαν να παράγουν το ποτό που είναι ο καφές. Οι Άραβες ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την κατανάλωση καφέ στην αραβική χερσόνησο και στη Μέση Ανατολή. Η κατανάλωση καφέ αρχίζει στην Ευρώπη γύρω στον 17ο αιώνα. Η καλλιέργεια του καφεόδεντρου επικεντρώνεται κυρίως στην ενδοτροπική ζώνη.
Αυτή τη στιγμή, ο καφές είναι το δεύτερο πιο καταναλωμένο ποτό στον κόσμο. Η Μαδαγασκάρη κατείχε σημαντική θέση στην παραγωγή καθαρού αραβικού καφέ ή καφέ ρόμπουστα τα τελευταία χρόνια του 20ού αιώνα. Αυτή τη στιγμή, η Μαδαγασκάρη έχει ξεπεραστεί από άλλες χώρες παραγωγούς. Ωστόσο, οι κόκκοι καθαρού αραβικού καφέ ή καφέ ρόμπουστα από τη Μαδαγασκάρη είναι καφέ υψηλής ποιότητας και πολύ ζητούμενοι στην αγορά, καθώς το νησί διαθέτει πολλές άγριες και ενδημικές ποικιλίες καφεόδεντρων. Η κύρια παραγωγή της Μαδαγασκάρης είναι ο καφές ρόμπουστα.
Ο καφές της Γουινέας, γνωστός επίσης ως καφές ρομπούστα, είναι μια ποικιλία καφεόδεντρου που καλλιεργείται ευρέως στη Δυτική Αφρική, κυρίως στη Γουινέα. Αυτός ο τύπος καφέ είναι γνωστός για την ανθεκτικότητά του και την ικανότητά του να αναπτύσσεται σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων περιοχών χαμηλού υψομέτρου με υψηλές θερμοκρασίες.
Οι κόκκοι καφέ ρομπούστα είναι γενικά μικρότεροι και πιο στρογγυλοί από αυτούς του καφέ αραβίκα, και περιέχουν υψηλότερο ποσοστό καφεΐνης, γεγονός που προσδίδει στον καφέ μια πιο έντονη και πικρή γεύση. Σε όρους γευστικού προφίλ, ο καφές της Γουινέας έχει γήινες και ξυλώδεις νότες, μερικές φορές με αποχρώσεις ξηρών καρπών και μαύρης σοκολάτας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη του προσδίδει επίσης μια έντονη πικρία.
Ποικιλίες Τουρκικού Καφέ από το Ταχμίς;
* Τουρκικός Καφές
* Καφές με Φιστίκι
* Καφές με Μαστίχα
* Οθωμανικός Καφές
* Καφές Ντιμπέκ
* Καφές με Φράουλα
* Καφές με Καρδάμωμο
* Καφές με Πορτοκάλι και Σοκολάτα
Προμηθεύουμε φακελάκια καφέ που περιέχουν 2 γραμμάρια φρέσκου καβουρδισμένου καφέ. Τα φακελάκια καφέ είναι ένας βολικός τρόπος για να πίνετε καφέ και μπορούν επίσης να ανακυκλωθούν!
Ο αγαπημένος καφές της Ιταλίας
Από το 1895
100% Πρώτης Ποιότητας Αραβικά
Αρωματικός και Γευστικός
Μέτρια Ψήσιμο
Προϊόν Ιταλίας
Πάνω από έναν αιώνα ιστορίας στον καφέ, παθιασμένη αφοσίωση στην απόλυτη και δημιουργική πειθαρχία στην αιχμή της καινοτομίας κάνουν όλα τα μείγματα Lavazza μια πραγματικά μοναδική και γευστική εμπειρία. Αυθεντικός Ιταλικός.