Αν δείτε προϊόντα TM "TERRA" στο ράφι, μη διστάσετε να τα πάρετε. Ο ατμός ρυζιού δεν αποτελεί εξαίρεση.
Το αφράτο και θρυμματιστό ρύζι θα είναι μια εξαιρετική συνοδευτική επιλογή για κρέας και ψάρι. Θα χρειαστεί μισή ώρα και λίγη από την έμπνευσή σας για να το ετοιμάσετε.
Μίγμα νιφάδων (96% - σε μεταβλητή αναλογία: βρώμη, σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, σπέλτ, φαγόπυρο, καλαμπόκι, κεχρί, ρύζι, σιτάρι "Περλ"), φαγόπυρο (2%), πίτουρο σίκαλης (2%).
Χωρίς συνθετικά συντηρητικά και χρωστικές. Το προϊόν περιέχει γλουτένη, μπορεί να περιέχει ίχνη σουσαμιού. Δεν περιέχει ΓΤΟ.
TM "TERRA" γυαλισμένο σιτάρι παρασκευάζεται με τη χρήση ήπιας επεξεργασίας των κόκκων σιταριού. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών στο δημητριακό.
Τα πιάτα από σιτάρι είναι ωφέλιμα τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Μπορούν να καταναλωθούν για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό. Χρειάζεται λίγος χρόνος και λίγη προσπάθεια για να παρασκευαστεί αυτό το δημητριακό.
"M" σιμιγδάλι από την ΤΜ "TERRA" θα σας δώσει μια γεύση από τα παιδικά σας χρόνια. Παράγουμε προϊόντα αυτής της κατηγορίας από μαλακό σιτάρι που καλλιεργείται στην Ουκρανία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή χυλού, τηγανίτες, κεφτέδες, κασέρoles.
Ο χυλός σιμιγδαλιού είναι ωφέλιμος τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Σε συνδυασμό με γάλα, αυτό το προϊόν είναι διπλά νόστιμο. Τέτοιος χυλός μπορεί να καταναλωθεί για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό. Η παρασκευή του δεν θα πάρει πολύ χρόνο, αλλά η αίσθηση κορεσμού θα σας συνοδεύει για πολύ καιρό.
Θέλετε να εκπλήξετε την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας με ένα νόστιμο, θρυμματιστό πιλάφι; Αγοράστε ρύζι μακρύκοκκο TM "TERRA". Κατά το μαγείρεμα, οι κόκκοι του δεν κολλούν μεταξύ τους, και το πιάτο παραμένει παρουσιαστικό ακόμη και μετά την επαναθέρμανση. Θα χρειαστείτε μισή ώρα για να ετοιμάσετε ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα.
Αυτές οι νιφάδες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες και μακρο- και μικροστοιχεία: κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σελήνιο, σίδηρο, πυρίτιο. Και το πιο ευχάριστο είναι ότι το μείγμα νιφάδων 6 τύπων δημητριακών TM "TERRA" ετοιμάζεται γρήγορα, απελευθερώνοντας πολύ χρόνο για ευχάριστη ψυχαγωγία. Αρκεί να ρίξετε βραστό νερό πάνω τους και να τα αφήσετε για λίγο.
Φλοίδες σίκαλης (95%), αποφλοιωμένοι σπόροι κολοκύθας (3%), ίνες κολοκύθας (2%).
Χωρίς συνθετικά συντηρητικά και χρωστικές. Το προϊόν περιέχει γλουτένη, μπορεί να περιέχει ίχνη σουσαμιού. Δεν περιέχει ΓΤΟ.
Σας προτείνουμε να σερβίρετε ρύζι ως συνοδευτικό και κύριο πιάτο; μπορεί να καταναλωθεί για πρωινό και μεσημεριανό. Το ρύζι δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά και χρήσιμο. Ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία, ακόμη και ένας ερασιτέχνης στην κουζίνα μπορεί να μαγειρέψει ρύζι.
Για όσους ενδιαφέρονται για τη διατροφή τους, έχουμε κυκλοφορήσει ψιλοκομμένα αρακά TM "TERRA". Πρόκειται για ένα δημητριακό που παράγεται με βάση ολόκληρους αρακά υψηλής ποιότητας. Με αυτό, θα είναι δυνατή η προετοιμασία πολλών νόστιμων και υγιεινών πιάτων. Θα διαφοροποιήσουν το τραπέζι σας κατά τη διάρκεια των καθημερινών γευμάτων, κατά τη διάρκεια νηστείας ή δίαιτας.
Χρήσιμο και νόστιμο; Αυτό ακριβώς αφορά το μείγμα νιφάδων από 7 τύπους δημητριακών TM "TERRA". Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνοδευτικό σε ένα πιάτο κρέατος ή ως ανεξάρτητο πιάτο με την προσθήκη βουτύρου ή ελαιόλαδου. Ένα απίστευτα μεγάλο ποσό πολύτιμων βιταμινών σε μόνο ένα πιάτο.
Μίγμα νιφάδων (95% - σε μεταβλητή αναλογία: βρώμη, σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, φαγόπυρο, καλαμπόκι, κεχρί), προϊόν λιναριού express (5%).
Χωρίς συνθετικά συντηρητικά και χρωστικές. Το προϊόν περιέχει γλουτένη, μπορεί να περιέχει ίχνη σουσαμιού. Δεν περιέχει ΓΤΟ.
TM "TERRA" κριθάρι είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και χρήσιμα προϊόντα. Έχει υψηλή διατροφική αξία και είναι εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.
Θέλετε να είστε γεμάτοι ενέργεια για όλη την ημέρα; Ένα μείγμα νιφάδων από 5 τύπους δημητριακών TM "TERRA" είναι ένα εξαιρετικό πρωινό που ενεργοποιεί το σώμα για όλη την ημέρα. Οι νιφάδες παρασκευάζονται από νιφάδες βρώμης, σιταριού, κριθαριού, σίκαλης και φαγόπυρου. Η σύνθεση αυτών των νιφάδων περιλαμβάνει όλα τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες που είναι απαραίτητες για την υγεία.
Αφού το δοκιμάσετε μία φορά, θα ετοιμάζετε πιάτα με πλιγούρι τακτικά. Ο λεπτός κόκκος πλιγουριού TM "TERRA" είναι κατάλληλος για την παρασκευή νόστιμων συνοδευτικών πιάτων, γεμιστών, σαλατών και σούπας. Τα προϊόντα μας είναι ήδη γνωστά και εκτιμώμενα από τους γκουρμέ σε 45 χώρες του κόσμου.
Η τεχνολογία επεξεργασίας του ολόκληρου κόκκου σιταριού, από τον οποίο παράγεται το τελικό προϊόν, επιτρέπει τη διατήρηση όλων των ωφέλιμων ιδιοτήτων του. Το πλιγούρι απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό και δεν υστερεί σε γεύση σε σχέση με το ρύζι.
Δεν σας αρέσει το φαγόπυρο; Αποδεικνύεται ότι δεν έχετε ποτέ δοκιμάσει να το μαγειρέψετε με τα φαγόπυρα TM "TERRA". Εκτός από τα δημητριακά, αυτό το προϊόν φτιάχνει νόστιμες σούπες, πιλάφια, προστίθεται σε κεφτέδες, βραστά και ψητά.
Παράγουμε τα δημητριακά μας από υψηλής ποιότητας εγχώριο σιτάρι. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και οι τελευταίες τεχνολογίες επιτρέπουν να σερβίρετε στο τραπέζι σας υψηλής ποιότητας καθαρό δημητριακό, στο οποίο διατηρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο όλες οι χρήσιμες ιδιότητες.
Σούπες, συνοδευτικά πιάτα, τορτίγιες, ιταλική πολέντα και μολδαβικό βούτυρο. Για να προετοιμάσετε αυτά τα πιάτα, θα χρειαστείτε υψηλής ποιότητας καλαμποκάλευρο. Και είναι καλύτερα αν αυτό το δημητριακό προέρχεται από την TM "TERRA". Τα προϊόντα μας παράγονται σε σύγχρονο εξοπλισμό χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες.
Αν θέλετε να είστε χαρούμενοι, ενεργητικοί και να έχετε πολλή δύναμη - συμπεριλάβετε στο μενού σας πιάτα από τα σιτηρά χειμώνα TM "TERRA". Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα από ολόκληρο σιτάρι σκληρού τύπου. Για να επιτύχουμε την υψηλότερη ποιότητα και καθαρότητα των παραγόμενων σιτηρών, έχουμε εγκαταστήσει σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Χρησιμοποιείται μια νέα ήπια τεχνολογία για την επεξεργασία των σπόρων, η οποία επιτρέπει τη διατήρηση όλων των χρήσιμων ιδιοτήτων του προϊόντος.
Οι νιφάδες βρώμης TM "TERRA" είναι ένα διαιτητικό, αλλά πολύ θρεπτικό προϊόν. Είναι λίγο πιο παχύρρευστες από τη βρώμη, οπότε χρειάζονται 15-20 λεπτά για να μαγειρευτούν. Οι επίπεδες νιφάδες βρώμης φτιάχνουν νόστιμες χυλούς και σούπες.
Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ολόκληρους σπόρους δημητριακών. Χάρη στην ήπια επεξεργασία των σπόρων, το τελικό προϊόν διατηρεί όλες τις χρήσιμες ουσίες.
Υπάρχουν τόσα πολλά νόστιμα και υγιεινά δημητριακά στον κόσμο. Ένα από αυτά είναι η βρώμη. Τα πιάτα που παρασκευάζονται από αυτήν έχουν εξαιρετικές γευστικές ιδιότητες και ευχάριστο άρωμα.
Ρίξτε τις νιφάδες σε ένα βαθύ πιάτο, ρίξτε βραστό νερό (βραστό γάλα ή ζωμό) σε αναλογία 1:1,5 (1,5 φλιτζάνια υγρού ανά 1 φλιτζάνι νιφάδων). Ανακατέψτε καλά, καλύψτε και αφήστε να σταθεί για 3-5 λεπτά. Προσθέστε αλάτι, ζάχαρη, μπαχαρικά και βούτυρο κατά προτίμηση.
Διαφοροποιήστε το μενού της οικογένειάς σας με το πλιγούρι TM "TERRA". Τα δημητριακά μας ετοιμάζονται γρήγορα και τα πιάτα από αυτά είναι τρυφερά και νόστιμα.
Ο ρύζι Basmati TM "TERRA" εγγυάται την επιτυχία του πιάτου σας. Μπορεί να σερβιριστεί ως συνοδευτικό ή μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πιο σύνθετο πιάτο. Για τους μακριούς κόκκους του, το απίστευτο άρωμα και τη μοναδική γεύση του, αυτός ο τύπος δημητριακών ονομάζεται βασιλιάς του ρυζιού.
Αγαπήστε το καλαμποκάλευρο και θα αγαπήσετε τον εαυτό σας. Αυτό το προϊόν περιέχει τη μέγιστη ποσότητα ουσιών χρήσιμων για το σώμα: βιταμίνες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες. Τα πιάτα που παρασκευάζονται από το γυαλισμένο καλαμποκάλευρο TM "TERRA" Νο. 5 συνιστώνται για όσους παρακολουθούν τη διατροφή τους, είναι ωφέλιμα για παιδιά και ενήλικες.
Για την παραγωγή των δημητριακών, χρησιμοποιούμε εγχώριο σιτάρι υψηλής ποιότητας. Η καθαριότητα των κόκκων επιτυγχάνεται χάρη σε σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Για να διατηρηθούν οι ωφέλιμες ιδιότητες, χρησιμοποιείται ήπια τεχνολογία επεξεργασίας κόκκων. Το καλαμποκάλευρο μαγειρεύεται γρήγορα. Για παράδειγμα, ακόμη και ένα παιδί μπορεί να ετοιμάσει χυλό για πρωινό.
Ρίξτε τις νιφάδες σε ένα βαθύ πιάτο, ρίξτε βραστό νερό (βραστό γάλα ή ζωμό) σε αναλογία 1:1,5 (1,5 φλιτζάνια υγρού ανά 1 φλιτζάνι νιφάδων). Ανακατέψτε καλά, καλύψτε και αφήστε να σταθεί για 3-5 λεπτά. Προσθέστε αλάτι, ζάχαρη, μπαχαρικά και βούτυρο κατά προτίμηση.
Μουλιάστε τα ρεβίθια για 4-6 ώρες, στραγγίστε το νερό και ξεπλύνετε καλά τα φασόλια. Ρίξτε κρύο νερό ξανά σε αναλογία περίπου 1:4 (4 μέρη νερού για 1 μέρος φασολιών). Αφού βράσει το νερό, μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 50-60 λεπτά. Προσθέστε αλάτι κατά προτίμηση στο τέλος του μαγειρέματος.
Χωρίς μουλιάσμα: πλύνετε τα ρεβίθια, καλύψτε τα με νερό σε αναλογία 1:5 (5 μέρη νερού για 1 μέρος φασολιών), μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 2-2,5 ώρες. Αν το νερό εξατμιστεί, πρέπει να συμπληρωθεί. Προσθέστε αλάτι κατά προτίμηση στο τέλος του μαγειρέματος.
Το χυλό από πράσινα φαγόπυρα TM "TERRA" είναι το ιδανικό σας πρωινό. Νόστιμο, αρωματικό, τρυφερό και υγιεινό, είναι εξαιρετικό ως συνοδευτικό και ως κύριο πιάτο. Μπορεί να προστεθεί σε σούπες, σαλάτες, μπιφτέκια. Τα μη ατμισμένα φαγόπυρα δεν υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία, έτσι οι κόκκοι τους παραμένουν φυσικά πράσινοι. Για την παραγωγή πράσινων φαγόπυρων, χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας σπόρους από τα ουκρανικά χωράφια. Στη διαδικασία παραγωγής, χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και εφαρμόζουμε νέες τεχνολογίες επεξεργασίας σπόρων. Αυτή η προσέγγιση μας επιτρέπει να σερβίρουμε στο τραπέζι σας καθαρούς σπόρους με τη μέγιστη περιεκτικότητα σε χρήσιμες ουσίες.
Το κουσκούς, γνωστό από γραπτές πηγές από τον 13ο αιώνα, είναι ένα από τα βασικά τρόφιμα στην περιοχή του Μαγκρέμπ στην Αφρική. Είναι λιγότερο κοινό σε άλλες περιοχές της Αφρικής, στη Γαλλία, στην επαρχία Τράπανι της Σικελίας (Φρέγολα), στο Ισραήλ και σε ορισμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής. Εξωτερικά, το κουσκούς μοιάζει με σιτάρι, η βάση του ήταν ιστορικά το σιτάρι, αν και ανάλογα με την περιοχή, το κουσκούς παρασκευαζόταν επίσης από σόργο, ρύζι ή ακόμη και κριθάρι. Η βάση του σύγχρονου κουσκούς είναι η σιμιγδάλι, η οποία με τη σειρά της παρασκευάζεται από σκληρό σιτάρι.
Πριν το μαγείρεμα, είναι σκόπιμο να πλύνετε τις φακές και να τις καλύψετε με νερό σε αναλογία 1:3 (3 μέρη νερού για 1 μέρος φακής). Αφού βράσει το νερό, μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 35-45 λεπτά. Αν το νερό εξατμιστεί, πρέπει να ανανεωθεί. Προσθέστε αλάτι, λάδι και μπαχαρικά κατά προτίμηση.