Παραγόμενο μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου, από υγρό
παρουσιάζεται σε ανοιχτό χρώμα κεχριμπαριού, από
κρυσταλλωμένο σε μπεζ χρώμα με πορτοκαλί αποχρώσεις. Είναι ένα μέλι πολύ περιζήτητο, με έντονο και διαρκές άρωμα
στον ουρανίσκο. Άρωμα και γεύση ανθισμένα και φρουτώδη,
στη μύτη ξυπνάει αρώματα χρυσάνθεμων και κομμένου φλοιού,
στον ουρανίσκο προσφέρει μια φυτική και πικάντικη νότα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετικός γλυκαντικός παράγοντας για μαύρα και δυνατά τσάγια,
για να απλωθεί σε ψωμί ή φρυγανιές για το πρωινό.
Τείνει να μετριάζει και να ομογενοποιεί έντονες γεύσεις,
γι' αυτό συνδυάζεται με τυριά έντονου γεύσης όπως το taleggio.
Παραγόμενο τον Απρίλιο, είναι ένα μέλι που κρυσταλλώνει. Στην υγρή του κατάσταση, είναι σχεδόν άχρωμο έως κίτρινο χρώμα; κρυσταλλώνοντας αποκτά μια απόχρωση που μερικές φορές φτάνει στο λευκό μαργαρίτα, άλλες φορές στο ανοιχτό μπεζ. Το χαρακτηριστικό του άρωμα, φρέσκο και ανθώδες, θυμίζει τα λουλούδια της ζαγκάρας. Η γεύση του είναι φρουτώδης, μέτριας έντασης και στην γεύση είναι αρκετά επίμονη.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ευχάριστο γλυκαντικό για ποτά, γιαούρτι και επιδόρπια, που μπορεί να απολαύσει κανείς με γλυκά τυριά και τυριά με ελαστική υφή όπως η mozzarella, provola, caciocavallo. Συνδυάζεται καλά με ψάρι, είτε ωμό είτε μαγειρεμένο; με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι ενισχύει τα καρυκεύματα για σαλάτες και pinzimonio.
Παραγόμενο μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού, δεν είναι ένα μέλι με ομοιογενή χαρακτηριστικά, αλλά πρόκειται για ένα προϊόν που χαρακτηρίζει κάθε τόπο και χρονιά, μπορεί να οριστεί ως το αποτύπωμα του ανθοκομικού πλούτου της περιοχής στην οποία παράγεται. Το χρώμα μπορεί να είναι χρυσό, κεχριμπαρένιο ή σκούρο. Το άρωμα μπορεί να κυμαίνεται από φρουτώδες, λουλουδάτο και λεπτό αν είναι ανοιξιάτικο; έως αρωματικό, καραμελωμένο, μενθολώδες, έντονο και επίμονο αν είναι καλοκαιρινό.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Γαρνίρει τούρτες και παγωτά, σε ροή πάνω από την panna cotta, γλυκαίνει ζεστά ροφήματα; συνοδεύεται προτιμότερα από φρέσκα τυριά και μαλακή ζύμη stracchino, taleggio.
Παραγόμενο τον μήνα Μάιο, είναι ένα μέλι με σχεδόν άχρωμες έως κίτρινες αποχρώσεις. Έχει πολύ ήπια, ανθώδη αρώματα και μια λεπτή γεύση από καραμέλα, βανίλια και γλυκιά αμυγδαλιά, που δεν παραμένει πολύ έντονη στη γεύση.
ΑΒΒΙΝΑΜΕΝΤΙ
Εξαιρετικός γλυκαντικός παράγοντας, τέλειος για να γλυκάνει τον καφέ, το τσάι και άλλα ποτά, χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση τους. Ιδανικό για να σιροπιάσει και να γλυκάνει φρούτα, σε φρουτοσαλάτες και σε ζύμες για γλυκά. Συνοδεύει πολύ καλά τα τυριά, τις φρέσκες ρικότες και τα μπλε τυριά.
Confettura Extra di Mela Annurca με τη
φλούδα της και εκλεκτό μέλι από Sulla. Χωρίς
πρόσθετα σάκχαρα και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα
φρούτα εποχής και χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Μήλο 65%, μέλι από Sulla 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Να δοκιμαστεί με ωριμασμένα τυριά, για γαρνίρισμα και
συνοδεία λευκών κρεάτων.
Παραγόμενο τον Απρίλιο, είναι ένα μέλι που κρυσταλλώνει. Στην υγρή του κατάσταση, είναι σχεδόν άχρωμο έως κίτρινο χρώμα; κρυσταλλώνοντας αποκτά μια απόχρωση που μερικές φορές φτάνει στο λευκό μαργαρίτα, άλλες φορές στο ανοιχτό μπεζ. Το χαρακτηριστικό του άρωμα, φρέσκο και ανθώδες, θυμίζει τα λουλούδια της ζαγκάρας. Η γεύση του είναι φρουτώδης, μέτριας έντασης και στην γεύση είναι αρκετά επίμονη.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ευχάριστο γλυκαντικό για ποτά, γιαούρτι και επιδόρπια, που μπορεί να απολαύσει κανείς με γλυκά τυριά και τυριά με ελαστική υφή όπως η mozzarella, provola, caciocavallo. Συνδυάζεται καλά με ψάρι, είτε ωμό είτε μαγειρεμένο; με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι ενισχύει τα καρυκεύματα για σαλάτες και pinzimonio.
Παραγόμενο μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού, δεν είναι ένα μέλι με ομοιογενή χαρακτηριστικά, αλλά πρόκειται για ένα προϊόν που χαρακτηρίζει κάθε τόπο και χρονιά, μπορεί να οριστεί ως το αποτύπωμα του ανθοκομικού πλούτου της περιοχής στην οποία παράγεται. Το χρώμα μπορεί να είναι χρυσό, κεχριμπαρένιο ή σκούρο. Το άρωμα μπορεί να κυμαίνεται από φρουτώδες, λουλουδάτο και λεπτό αν είναι ανοιξιάτικο; έως αρωματικό, καραμελωμένο, μενθολώδες, έντονο και επίμονο αν είναι καλοκαιρινό.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Γαρνίρει τούρτες και παγωτά, σε ροή πάνω από την panna cotta, γλυκαίνει ζεστά ροφήματα; συνοδεύεται προτιμότερα από φρέσκα τυριά και μαλακή ζύμη stracchino, taleggio.
Παραγωγή τον Μάρτιο, είναι ένα μέλι που τείνει
a να κρυσταλλώνεται ξαφνικά. Στην
υγρή του κατάσταση έχει ένα σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα
με κοκκινωπές ανταύγειες, κατά την κρυστάλλωση
υιοθετεί καφέ-πορτοκαλί αποχρώσεις. Η οσμή
είναι μέτρια έντονη και φρέσκια, θυμίζει
καραμέλα, σκόνη καφέ, χαμομήλι,
σαφράν. Το άρωμα είναι μέτρια έντονο
και επίμονο από καραμέλα μού, ταμάρινδο,
γλυκόριζα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Στην κουζίνα μπορεί να συνδυαστεί με ωριμασμένα
και πικάντικα τυριά, με φρέσκα και πικάντικα αλλαντικά, πορκέτα και
κοτετσίνo ή απλά να απλωθεί σε ψωμί ή φρυγανισμένες φέτες για το πρωινό.
1 ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 250x340x410 1,5 L 18,2 kg 1100 W 220-240 Vac 1N 50-60 Hz
Αυτόματος έλεγχος μερίδων καφέ
Προετοιμασία εκ των προτέρων ρυθμιζόμενη σε δόσεις καφέ και σε συνεχή
πλήκτρο
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα ή με βαμμένο πάνελ –
ανοξείδωτη κάνουλα νερού / ατμού
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 3 L
Προειδοποίηση έλλειψης νερού στη δεξαμενή
Σύστημα θερμοσιφώνα
Confettura Extra di Albicocca Ievulese και
ποιοτικό μέλι Τριφύλλι. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι παραγωγής μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά.
Οι κάψουλες καφέ "De Roccis" συμβατές με τις μηχανές "Nespresso" προέρχονται από την προσεκτική επιλογή καφέδων υψηλής ποιότητας από την Κεντρική και Νότια Αμερική, την Ινδία και την Αφρική, ψημένων στην τελειότητα. Το αποτέλεσμα είναι ο De Roccis ELITE: ένας τέλειος εσπρέσο, λεπτός, αρωματικός και απαλός, ιδανικός για απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους λάτρεις του καφέ.
Κάψουλες συμβατές με τα συστήματα Nespresso, Dolce Gusto, A modo mio, Espresso point. Κάψουλες ESE από χαρτί 44mm και Bidose 55mm.
Πλαστικές κάψουλες συσκευασμένες ξεχωριστά σε προστατευτική ατμόσφαιρα και αυτοπροστατευτικές βιοδιασπώμενες κάψουλες.
Η αληθινή έκφραση του καφέ Espresso Italiano, ένα μείγμα που αποτελείται από Αραβικές ποικιλίες από τις καλύτερες καλλιέργειες έξι διαφορετικών χωρών: Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Κολομβία, Αιθιοπία, Βραζιλία και Ινδία. Στους βραζιλιάνικους και ινδικούς καφέδες οφείλεται η πλούσια γεύση, ενώ οι κόκκοι που επεξεργάζονται υγρές από την Κόστα Ρίκα, τη Γουατεμάλα και την Αιθιοπία παράγουν τις ελαφρώς φρουτώδεις νότες του. Όλοι αυτοί οι καφέδες έχουν επιλεγεί και αναμειχθεί με τη μέγιστη προσοχή. Χάρη στη καλή του δομή και την επίμονη επίγευση του, ο Espresso μπορεί να απολαύεται σε κάθε στιγμή της ημέρας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μείγματα εσπρέσο στον κόσμο από την ποικιλία μας.
Η αληθινή έκφραση του ιταλικού καφέ Ristretto, ένα μείγμα που αποτελείται από αραβικά
Santos από τη Βραζιλία, συνοδευόμενα από εκλεκτά αραβικά από το Περού, απελευθερώνει ένα
αναγνωρίσιμο άρωμα αμυγδάλου και μαύρης σοκολάτας. Οι μικρές ποσοστώσεις
Robusta από το Βιετνάμ και η εξαιρετική Robusta από την Ουγκάντα που συνθέτουν
αυτό το μείγμα, δημιουργούν μια πλούσια κρέμα και το γεμάτο σώμα προσφέρει
μια επίμονη επίγευση, καθιστώντας αυτόν τον καφέ μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους ουρανίσκους. Η μοναδική χρήση των κόκκων 18 ανυψώνει την αποκλειστική ποιότητα του προϊόντος για όσους θέλουν πραγματικά να απολαύσουν τον αληθινό ιταλικό Ristretto.
Ένα μείγμα από τους καλύτερους καφέδες της Κεντρικής Αμερικής, της Βραζιλίας, της Ινδίας και της Ινδονησίας.
Η απαλότητα της γεύσης του είναι ο τέλειος συνδυασμός γλυκύτητας και ενέργειας.
Ένα μείγμα που αποτελείται από πολύτιμες ποικιλίες ρομποστά και προσεκτικά επιλεγμένη και καβουρδισμένη αραβικά, για να προσφέρει μια αξιοσημείωτη καφεΐνη και σώμα. Ένα έντονο άρωμα, ισχυρή και γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο, ικανό να προσφέρει μια ευχάριστη και διαρκή επίγευση.
Η αληθινή έκφραση του καφέ Espresso Italiano, ένα μείγμα που αποτελείται από Αραβικές ποικιλίες από τις καλύτερες καλλιέργειες έξι διαφορετικών χωρών: Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Κολομβία, Αιθιοπία, Βραζιλία και Ινδία. Στους βραζιλιάνικους και ινδικούς καφέδες οφείλεται η πλούσια γεύση, ενώ οι κόκκοι που επεξεργάζονται υγρές από την Κόστα Ρίκα, τη Γουατεμάλα και την Αιθιοπία παράγουν τις ελαφρώς φρουτώδεις νότες του. Όλοι αυτοί οι καφέδες έχουν επιλεγεί και αναμειχθεί με τη μέγιστη προσοχή. Χάρη στη καλή του δομή και την επίμονη επίγευση του, ο Espresso μπορεί να απολαύεται σε κάθε στιγμή της ημέρας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μείγματα εσπρέσο στον κόσμο από την ποικιλία μας.
Η αληθινή έκφραση του ιταλικού καφέ Ristretto, ένα μείγμα που αποτελείται από αραβικά
Santos Βραζιλίας, συνοδευόμενα από εκλεκτά αραβικά του Περού, απελευθερώνει ένα
αναγνωρίσιμο άρωμα αμυγδάλου και μαύρης σοκολάτας. Οι μικρές ποσοστώσεις
Robusta από το Βιετνάμ και η εξαιρετική Robusta από την Ουγκάντα που συνθέτουν
αυτό το μείγμα, δημιουργούν μια πλούσια κρέμα και το γεμάτο σώμα προσφέρει
μια επίμονη επίγευση, καθιστώντας αυτόν τον καφέ μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους ουρανίσκους. Η μοναδική χρήση των κόκκων 18 ανυψώνει την αποκλειστική ποιότητα του προϊόντος για όσους θέλουν πραγματικά να απολαύσουν τον αληθινό Ristretto Ιταλίας.
Η αληθινή έκφραση του καφέ Classico Italiano. Μίγμα 100% ρόμπουστα που αποτελείται από τις καλύτερες ρόμπουστες της Κεντρικής Αμερικής και της Αφρικής, καθιστά αυτόν τον κλασικό καφέ δυνατό, πικρό και γεμάτο σώμα. Ένας καφές με το "Κ" κεφαλαίο, που θυσιάζει μέρος της εκλεπτυσμένης γεύσης για να αφήσει περισσότερο χώρο σε μια απίστευτη δόση ενέργειας, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα καφεΐνης του. Ένας δημοφιλής καφές, λοιπόν, αλλά όχι λιγότερο εκλεκτός γι' αυτό. Όπου η πρώτη ύλη είναι μερικές φορές λιγότερο εκλεπτυσμένη, αντισταθμίζεται με μια μακρά παράδοση καβουρδίσματος. Αυτό το μίγμα καφέ ρόμπουστα είναι μια κούπα με κρέμα καρυδιού σκούρου-χρώματος και γκριζωπές αποχρώσεις. Στη μύτη αναδύονται νότες κακάου και ξύλου, ενώ στο στόμα ο καφές έχει μια εξαιρετική σώμα, όλη μια κρέμα!