Οι ειδικοί της KASAG είναι καταρτισμένοι στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και στην παραγωγή μαρμελάδας, γλυκό του κουταλιού, κομπόστας και ζελέ. Οι υψηλές απαιτήσεις προϊόντων, οι ειδικές ανάγκες για την προετοιμασία πηκτίνης, το βέλτιστο μέγεθος κομματιών και οι σύντομες διαδικασίες μας εμπνέουν.
Εστιάζουμε ειδικά σε κάθε πελάτη, παράγοντας ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που ικανοποιούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Η CSI αναπτύσσει επίσης πιο συμπαγή συστήματα που μπορούν να περιοριστούν σε έναν ή περισσότερους πίνακες ή μονάδες IR με στόχο τη βελτίωση των υπαρχόντων φούρνων (αύξηση της ταχύτητας, συγκεκριμένα κρύα σημεία, βελτίωση των καμπυλών θερμοκρασίας). Τα υπέρυθρα στοιχεία μπορούν να τοποθετηθούν μπροστά από τους υπάρχοντες φούρνους, στην είσοδο ή ακόμη και μέσα στον ίδιο τον φούρνο.
Είναι μια μηχανή που λειτουργεί με ένα πλήρως συμπιεσμένο σύστημα αέρα και χρησιμοποιείται για να μετατρέπει το σιτάρι που προέρχεται από τη μονάδα καθαρισμού σε αλεύρι σε εργοστάσια αλευριού.
Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από φύλλο μετάλλου, και το υποπλαίσιο έχει σαρωθεί πλήρως στον πάγκο borvek για να διασφαλιστεί η παράλληλη διάταξη των σφαιρών.
Ελαστικές κεριές τοποθετούνται κάτω από τις ολισθηρές επιφάνειες του κρεβατιού για να απορροφούν τους κραδασμούς.
Οι ιδιότητες των κυλίνδρων που είναι εγκατεστημένοι στη μηχανή ποικίλλουν ανάλογα με το διάγραμμα και καθορίζονται σύμφωνα με τον σκοπό της απόκτησης της επιθυμητής απόδοσης αλευριού από το εργοστάσιο.
Όλοι οι έλεγχοι στη μηχανή γίνονται με τη βοήθεια βαλβίδων που διεγείρονται από αέρα και δεν υπάρχει κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
Ανάλογα με την ποσότητα του εισερχόμενου προϊόντος, οι βαλβίδες διεγείρονται, οι έμβολα...
Αυτές είναι οι πίνακες όπου γίνεται η κύρια διανομή ηλεκτρικής ενέργειας σε χώρους εργασίας και εργοστάσια.
Οι πίνακες διανομής εξασφαλίζουν ότι η ηλεκτρική ενέργεια διανέμεται σύμφωνα με τις ανάγκες.
Ενώ οι πίνακες διανομής διανέμουν ενέργεια στην εγκατάσταση στην οποία είναι συνδεδεμένοι, περιλαμβάνουν επίσης στοιχεία προστασίας που εξασφαλίζουν την ασφάλεια της εγκατάστασης και των ατόμων που τη χρησιμοποιούν.
Στα πνευματικά συστήματα, χρησιμοποιείται για να διαχωρίσει τον αέρα και το προϊόν και να εκφορτώσει το προϊόν μέσα στους κυλίνδρους.
Το προϊόν μέσα στους κυλίνδρους εισέρχεται από το τμήμα του κλουβιού της μηχανής και η διέλευση του προϊόντος παρέχεται μέσω των θυρίδων στον ρότορα.
Οποιαδήποτε εποχή είναι καλή για να το χρησιμοποιήσεις γιατί είναι διπλής όψης, οπότε ψήνεις και μαγειρεύεις από την πλευρά της κουζίνας ή από την πλευρά του κήπου, ανάλογα με τον καιρό ή με το πώς νιώθεις!
Το QUATTROSTAGIONI είναι ένας διπλής όψης φούρνος που τοποθετείται στον περιμετρικό τοίχο που χωρίζει την κουζίνα από την βεράντα ή τον κήπο και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε εποχή. Χρησιμοποιεί τα μπροστινά μέρη των ενσωματωμένων μοντέλων ECO και STEEL, δηλαδή: τα δύο μπροστινά μέρη ECO ή ένα μπροστινό ECO και ένα STEEL για να προσαρμοστεί καλύτερα στο δωμάτιο όπου εγκαθίσταται. Μπορείς να φορτώσεις ξύλα από το εξωτερικό για να μην λερωθείς, και να μαγειρέψεις από το εσωτερικό. Μπορείς να προετοιμάσεις το φαγητό και να το βάλεις στον φούρνο από το εσωτερικό και στη συνέχεια να το ψήσεις και να το σερβίρεις από το εξωτερικό.
Χρησιμοποιείται για να διαχωρίζει ουσίες όπως ελαφριά σιτηρά, φλοιούς και σκόνη από το σιτάρι με τη βοήθεια του αέρα.
Χάρη στον δονητικό κινητήρα στο μπροστινό μέρος, εκτελεί εύκολα τη διαδικασία διαχωρισμού απλώνοντας το προϊόν που προέρχεται από τον σωλήνα ροής στην κατσαρόλα.
Η πολυδιάστατη λύση δύο τύπων μαγειρέματος: άμεσο, έμμεσο ή και τα δύο.
Η φωτιά μπορεί να ανάψει απευθείας στον βραστήρα μέσα στην μαγειρική κάμαρα, ή στην καύσιμη κάμαρα από κάτω. Εισάγοντας μια σχάρα στην ίδια την μαγειρική κάμαρα, αποκτάται μια δεύτερη επιφάνεια για την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών δίσκων.
Η φωτιά μπορεί επομένως να ανάψει απευθείας στην μαγειρική κάμαρα ή στην ξεχωριστή καύσιμη κάμαρα ή ταυτόχρονα και στις δύο, ανάλογα με την προτίμηση, με το πλεονέκτημα ότι, στην τελευταία περίπτωση, η εστία διατηρείται πιο ζεστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Μπροστινές επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα – Γυαλί στις μαγειρικές και καύσιμες κάμερες – Πόρτες με αναδιπλούμενο μηχανισμό
Επιλογές σετ φτυαριού και βάσης φτυαριού
Το ECO50 έχει σχεδιαστεί για μικρότερους χώρους χωρίς να χάνει τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα της Rossofuoco.
Χάρη στο μικρό του μέγεθος, μπορεί να χωρέσει σε σπίτια, κήπους ή πιο περιορισμένους χώρους. Αν και δεν είναι εξοπλισμένο με βαλβίδες, το ECO50 εγγυάται βέλτιστη μαγειρική.
Η ομική θέρμανση είναι μια ήπια, συνεχής διαδικασία θέρμανσης προϊόντων, ειδικά για κομμάτια προϊόντα όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλες τροφές. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, με το προϊόν να λειτουργεί ως ηλεκτρική αντίσταση. Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται μέσω μιας καυτής επιφάνειας, αλλά ομοιόμορφα σε όλη την διατομή του.
Η χρήση συστημάτων ζεστού-κρύου νερού και ζεστών νερών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την ενεργειακή αποδοτικότητα και προσφέρει επίσης βελτιωμένη διαδικασία σε σχέση με τη άμεση χρήση ατμού ως μέσου θέρμανσης.
Τα συστήματα ζεστού-κρύου νερού προσφέρουν ειδικά για οριζόντιους αναμικτήρες βέλτιστες συνθήκες για την υψηλότερη ποιότητα προϊόντος και τη διατήρηση της κομμάτωσης.
Η αυτόματη ταχεία κλειδαριά είναι εξαιρετικά κατάλληλη για συχνές διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος.
Συσκευασμένο σε χαρτί ψησίματος, το Maro είναι ένα 100% φυτικό λίπος μαγειρέματος με 63% περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες. Το Maro προορίζεται κυρίως για τον τομέα της εστίασης και για καταναλωτές που αγοράζουν σε μεγάλες επιφάνειες.
Για να κάνουμε το χυλό νόστιμο και τη διαδικασία μαγειρέματος ευχάριστη, βάζουμε τα δημητριακά σε ειδικές σακούλες μαγειρέματος. Αυτή η μέθοδος εξαλείφει την ανάγκη για πλύσιμο, μέτρηση της απαιτούμενης ποσότητας προϊόντος και νερού. Αφού τοποθετήσετε τη σακούλα σε βραστό αλατισμένο νερό, μετά από 12-17 λεπτά θα έχετε ένα νόστιμο πιάτο, και σημειώστε ότι δεν θα χρειαστεί να πλύνετε την κατσαρόλα από τον καμένο χυλό.
Οι αλυσίδες μεταφοράς είναι συστήματα μεταφοράς που κινούν αλυσίδες και έτσι επιτρέπουν τη μεταφορά του υλικού που πρέπει να μεταφερθεί με εξοπλισμό κατάλληλο για το υλικό που μεταφέρεται.
Οι αλυσίδες μεταφοράς είναι φορείς υψηλής αντοχής που μεταφέρουν αγαθά σε υψηλές χωρητικότητες.
Στις αλυσίδες μεταφοράς, επιλέγεται η αλυσίδα κατάλληλη για το μέγεθος και το βάρος του υλικού που πρέπει να μεταφερθεί. Οι αλυσίδες μεταφοράς αποτελούνται από 3 κύρια μέρη:
τμήμα κίνησης
ενδιάμεσο σώμα
τμήμα τεντώματος
Η πολυλειτουργική λύση για δύο τύπους μαγειρέματος: άμεσο, έμμεσο ή και τα δύο.
Η φωτιά μπορεί να ανάψει απευθείας στον μπράζερο που βρίσκεται μέσα στην κάμερα μαγειρέματος, ή στην κάμερα καύσης που βρίσκεται από κάτω. Εισάγοντας μια σχάρα στην κάμερα μαγειρέματος, αποκτάμε μια δεύτερη επιφάνεια για την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών κατσαρολών.
Έτσι, η φωτιά μπορεί να ανάψει είτε απευθείας στην κάμερα μαγειρέματος είτε στην ξεχωριστή κάμερα καύσης, ή και στις δύο ταυτόχρονα, ανάλογα με τις προτιμήσεις, με το πλεονέκτημα ότι διατηρεί την επιφάνεια μαγειρέματος πιο ζεστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε αυτή την τελευταία περίπτωση.
Το λάδι κανola είναι πολύ διαδεδομένο στην Ευρώπη και δεν είναι σπάνιο να διασχίζουμε πεδία κανόλας στις εξοχές μας. Αυτό το λάδι χρησιμοποιείται επίσης συχνά στις μαργαρίνες και τα λιπαρά.
Έχει πράγματι πολύ ενδιαφέροντα διατροφικά χαρακτηριστικά: ένα σχετικά χαμηλό ποσοστό κορεσμένων λιπαρών, περίπου 7%, και μια αναλογία μεταξύ Omega 6 και Omega 3 γύρω από 2 έως 3. Η κατανάλωση αυτού του λαδιού συνιστάται συχνά καθώς βοηθά στην επαναρύθμιση της διατροφής μας, η οποία είναι συχνά πολύ πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά και σε «προφλεγμονώδη» Omega 6 για τον οργανισμό μας.
Η γεύση του είναι αρκετά έντονη, με μια χαρακτηριστική ραγισμένη γεύση, και δεν εκτιμάται πάντα από το ευρύ κοινό. Αυτό εξηγεί γιατί δεν είναι τόσο παρούσα στις συνταγές μαγειρικής.
Ωστόσο, χρησιμοποιείται πολύ στις μαργαρίνες μας και αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά μας. Η ενσωμάτωσή της σε πολλές από τις συνταγές μας επιτρέπει
Ο ατμισμένος ρύζι είναι πολύ πιο εύκολος στην παρασκευή από τον κανονικό ρύζι. Λόγω της μικρής περιεκτικότητας σε γλουτένη, οι ατμισμένοι κόκκοι διατηρούν την ακεραιότητά τους κατά την παρασκευή. Γίνονται μόνο μαλακοί, αλλά δεν καταρρέουν και δεν κολλάνε μεταξύ τους. Είναι επίσης βολικό ότι τα πιάτα που παρασκευάζονται από αυτόν τον ρύζι μπορούν να απολαύσουν ακόμη και μετά την επαναθέρμανση. Ο σπόρος δεν θα κολλήσει και η γεύση του θα διατηρηθεί.
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Διαφέρει μεταξύ 12 τόνων/ώρα και 20 τόνων/ώρα, ανάλογα με το προϊόν που θα σακουλωθεί και την επιθυμητή ανοχή. (Εγγυάται ότι λειτουργεί με χωρητικότητα 15 τόνων/ώρα για αλεύρι ή προϊόντα της ίδιας κατηγορίας, με μέσο περιθώριο σφάλματος ±50γρ. ανά σακούλα.)
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ: Η ρυθμιζόμενη τιμή μπορεί να προγραμματιστεί ατομικά από τον χρήστη.
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ: Η οθόνη εμφάνισης βάρους έχει 4 ψηφία.
ΓΡΗΓΟΡΟΣ - ΑΡΓΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: Υπάρχουν δύο προγραμματιζόμενες ρυθμισμένες τιμές στο σύστημα. Και τα κιλά πλήρωσης για αυτές τις τιμές μπορούν να εισαχθούν ξεχωριστά. Η προσαρμογή του προγράμματος μετάβασης σε αργή ταχύτητα καθορίζεται αυτόματα και προσαρμόζεται από το σύστημα για να παρέχει την πιο ακριβή και γρήγορη ζύγιση. Η βέλτιστη ρύθμιση ταχύτητας γίνεται αυτόματα ανάλογα με τον τύπο του ζυγισμένου αλευριού και το επίπεδο του σιλό.
ΑΝΟΧΗ: Οι ανώτερες ή κατώτερες ανοχές μπορούν να προγραμματιστούν ατομικά. Εάν το αποτέλεσμα ζύγισης είναι εκτός αυτών των ανοχών, το αλεύρι δεν φορτώνεται στη σακούλα από τον ζυγιστικό κάδο χωρίς
Οι σιλό σε σχήμα χωνιού έχουν γωνία 45º ή 60º, που επιτρέπει στους κόκκους να ρέουν με τη δική τους ρευστότητα. Ωστόσο, οι κωνικοί πάτοι 45º χρησιμοποιούνται για κόκκους, ενώ οι κωνικοί πάτοι 60º χρησιμοποιούνται για τροφοδοσία, υγρούς κόκκους ή υλικά με χαμηλή ρευστότητα.
Οι σιλό με κωνικό πάτο παράγονται από 5 τόνους έως 1.000 τόνους. Γενικά, λειτουργούν σε κατάσταση συνεχούς εκφόρτωσης. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τα λειτουργικά κόστη κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους προτιμώνται αυτοί οι σιλό.
Έχουν αναπτυχθεί ειδικές μεταλλικές κατασκευές, σασί και πλατφόρμες για σιλό με κωνικό πάτο. Αυτές οι μεταλλικές κατασκευές τοποθετούνται στο κάτω μέρος του σιλό για να προσθέσουν ύψος στη μονάδα σιλό. Αυτά τα συνδυασμένα συστήματα έχουν σχεδιαστεί για εύκολη και υγιεινή φόρτωση βαγονιών.
Η ποιότητα 8.8 & 10.9 πολύ ανθεκτικών βιδών decromat 500 χρησιμοποιήθηκε για να συνδέσει τα φύλλα και να αυξήσει την ανθεκτικότητα των σιλό.
Ειδική μόνωση έχει εφαρμοστεί στις συνδέσεις των φύλλων σιλό και της κεφαλής κώνου της οροφής για να διασφαλιστεί η αεροστεγανότητα και η υδατοστεγανότητα.
Οι ανεμιστήρες αερισμού είναι προσεκτικά προετοιμασμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες σας.
Αυτοί οι ανεμιστήρες είναι πολύ αποδοτικοί και ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα με κινητήρες που είναι βέλτιστα συμβατοί με τα μοντέλα σιλό.
Ο αερισμός του σιταριού στο σιλό είναι δυνατός μόνο με κατάλληλο εξοπλισμό αερισμού.
Η διάρκεια ζωής του σιταριού παρατείνεται με την παροχή φυσικού αερισμού με εξοπλισμό αερισμού WC.
Τα συστήματα αερισμού είναι σχεδιασμένα για να μειώνουν το ποσοστό ζημιάς του σιταριού, την περιεκτικότητα σε υγρασία και τη ζημιά από έντομα.
Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την ταξινόμηση σιμιγδαλιού σε εργοστάσια αλευριού και σιμιγδαλιού.
Ο προϊόν, του οποίου η ροή μπορεί να ρυθμιστεί, διανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του κόσκινου χάρη σε μια κουρτίνα.
Η διαδικασία απομάκρυνσης πραγματοποιείται με 2 ή 3 στρώματα τελόρας.
Με τον αεροδυναμικό αεραγωγό και τις βαλβίδες ρύθμισης αέρα, δημιουργείται ίσος κενού σε όλες τις επιφάνειες του κόσκινου, και προϊόντα με εκτεταμένες επιφάνειες προσκόλλησης, όπως το πίτουρο και το πίτουρο, αναστέλλονται από το κενό, απομακρύνονται από το προϊόν και ωθούνται στο κανάλι εξόδου.
Το προϊόν χωρίς πίτουρο (σιμιγδάλι) ταξινομείται σύμφωνα με το μέγεθος των κόκκων με τη βοήθεια κόσκινων.
Εξασφαλίζει τον καθαρισμό του κριθαριού, της σίκαλης, του θρυμματισμένου σιταριού, της βίκος και των σπόρων μαύρης γρασίδας στο σιτάρι.
Εκτελεί αυτόν τον καθαρισμό χάρη στο σφαιρικό τυπωμένο φύλλο μετάλλου που είναι προσαρτημένο στο σώμα με βίδες.
Καθώς αυτό το φύλλο περιστρέφεται, διαχωρίζει τα υλικά που θα επηρεάσουν αρνητικά την άλεση στο εισερχόμενο προϊόν, ανάλογα με τη διάμετρο της πίεσης της σφαίρας και τη σπειροειδή γωνία που δίνεται από το μοχλό ρύθμισης.
Η διαδικασία καθαρισμού πραγματοποιείται με 36 στροφές ανά λεπτό. Η μηχανή τριβής αποτελείται από τέσσερα κύρια μέρη, αυτά είναι:
Είσοδος σιταριού
Μέρος καθαρισμού σιταριού
Έξοδος καθαρού σιταριού
Έξοδος θρυμματισμένου σιταριού