Ελιές σε διάφορες κοπές και ποικιλίες
Ακολουθούν οι ποικιλίες:
Ελληνικού στυλ
Γκαέτα
Καλαμάτα
Νοτσελάρα ντελ Μπελίτσε
Πιχολίν
Ολόκληρες
Μισές
Φέτες
Πάστες
Κύβοι
Γεμιστές με πιπεριές και άλλες πάστες
Με κουκούτσι/χωρίς κουκούτσι
πράσινες/μαύρες
Το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο παράγεται από την πρώτη ψυχρή έκθλιψη των καρπών της Olea Europea. Αυτός ο καρπός αναπτύσσεται σε ένα γνωστό δέντρο που είναι διαδεδομένο σε όλη τη Μεσόγειο.
Η μεγάλη παρουσία του ελαϊκού οξέος (omega 9) ξεχωρίζει στη σύνθεσή του, το οποίο θεωρείται ένα από τα σπουδαία ενυδατικά στοιχεία της φύσης. Το υδροξυτυροσόλη, καθώς και οι σκουλένες και η βιταμίνη Ε, είναι τα κύρια αντιοξειδωτικά του. Οι φυτοστερόλες δρουν με την επανορθωτική τους δράση.
Το παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό και οικολογικό προϊόν.
INCI:OLEA EUROPAEA FRUIT OIL
CAS:8001-25-0
EINECS:232-277-0
Επιλογή μιας κατηφορικής τοποθεσίας που καταλήγει σε επίπεδη επιφάνεια για την εγκατάσταση ελαιώνα, προκειμένου να αποφευχθούν οι επιπτώσεις του παγετού.
Επίπεδες τοποθεσίες είναι κατάλληλες όταν δεν υπάρχουν παγετοί.
Χρειάζεται άφθονο ηλιακό φως.
Βασίλειο: Plantae
(μη ταξινομημένο): Angiosperms
(μη ταξινομημένο): Eudicots
(μη ταξινομημένο): Asterids
Τάξη: Lamiales
Οικογένεια: Oleaceae
Γένος: Olea
Είδος: O. Europaea
Το βιολογικό λάδι από το Colletorto είναι το εξαιρετικό παρθένο λάδι που περιέχει την καθαρότητα της φύσης μας. Είναι το λάδι που σέβεται το περιβάλλον σύμφωνα με τις υψηλότερες αρχές και κυρίως είναι το λάδι που είναι απολύτως απαλλαγμένο από συνθετικές ουσίες και ενώσεις.
Πίσω από το βιολογικό μας προϊόν βρίσκεται η προσοχή των ελαιοπαραγωγών μας, που ξεκινά από την εγκατάσταση των ελαιώνων, για τους οποίους επιλέγονται αποκλειστικά μη γενετικά τροποποιημένα φυτά.
Στην λίπανση προστίθεται μόνο η οργανική ουσία που είναι απαραίτητη για τα καλλιεργούμενα φυτά. Οι προσφορές σε άζωτο, φώσφορο και κάλιο παρέχονται αποκλειστικά μέσω φυσικών λιπασμάτων (κοπριά, φυτικά νερά, κ.λπ.), αποφεύγοντας, επομένως, οποιαδήποτε συνθετική ουσία που έχει παραχθεί σε εργαστήριο.
Η επεξεργασία του εδάφους προτιμά τις ενέργειες που προλαμβάνουν την υποβάθμιση της δομής των εδαφών και την διάβρωση τους.
Η προστασία των φυτών από παράσιτα και ζιζάνια γίνεται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, αντιμυκητιακών κ.λπ.
Φυσικό τρόφιμο par excellence με πολλές αρετές, συμβάλλει στην ανάπτυξη του σώματος, ειδικά λόγω της αντιοξειδωτικής του ποιότητας. Το ελαιόλαδο παράγεται από τους καρπούς της ελιάς και αποκτάται με ψυχρή πίεση από την σάρκα των ελιών. Οι φιάλες μας διατηρούν όλο το χαρακτηριστικό άρωμα, ή τη περιβάλλουσα γεύση με μικρή πικρή επίγευση αλλά ταυτόχρονα μαλακή και λεπτή, και το τυπικό χρώμα που κυμαίνεται από χρυσό κίτρινο έως πράσινο. Το ελαιόλαδο Soledòr Extra Virgin μεταμορφώνεται από προσεκτικά επιλεγμένες και μαζεμένες ελιές προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα και η γεύση που στη συνέχεια προσφέρεται σε πολλούς που επιλέγουν το προϊόν μας.
La Perla Μαύρες Ελιές σε φέτες, σε άλμη, μαυρισμένες 4.250 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 4.250 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε άλμη, μαυρισμένες
ΤΥΠΟΣ: Μαύρες Ελιές
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 6
ΕΚΔΟΣΗ: σε φέτες
Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Artem Oliva έχει εμπλουτιστεί με μοναδικά μεσογειακά βότανα και αρώματα. Μια τέλεια ιδέα για να ανακαλύψετε την πιο αυθεντική και παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα με έναν νέο τρόπο, νόστιμο και εύκολο στη χρήση στα πιάτα σας.
Αρωματικές Ποικιλίες:
1. Τρούφα
2. Κόκκινη Πιπεριά
3. Θυμάρι
4. Λεμόνι
5. Δεντρολίβανο
6. Βασιλικός
7. Σκόρδο
Το ελαιόλαδο δεν είναι το ίδιο ελαιόλαδο – το περιεχόμενο έχει σημασία, όποιος ασχολείται ενεργά με τα φυσικά έλαια στην προετοιμασία των γευμάτων του το γνωρίζει.
Για άλλη μια φορά, ένας ενδιαφερόμενος με το βιολογικό του προϊόν ενδιαφέρθηκε για το βιολογικό μου blog φαγητού και την αξιολόγηση του προϊόντος του, συγκεκριμένα με ελληνικό "Βιολογικό Ελαιόλαδο", οπότε σκέφτηκα πώς να δοκιμάσω το ελαιόλαδο καλύτερα για να αποδώσω τη γεύση του. Για αυτό, θα βάλω διάφορα βιολογικά ελαιόλαδα σε έναν διαγωνισμό – ως νέο έργο: η "Βιολογική Πρόκληση Ελαιολάδου".
Η ‘Βιολογική Πρόκληση Ελαιολάδου’
Ο διαγωνισμός είναι χωρισμένος σε 4 μέρη
Μέρος 0: Θέμα "Γενικά Κριτήρια Δοκιμής"
Μέρος 1: Θέμα "Σαλάτα", 23.04.2022
Μέρος 2: Θέμα "Κρέας", 30.04.2022
Μέρος 3: Θέμα "Ψάρι", 08.+09.05.2022
AT-PUB-GEB-2023-A01 – "Το Έργο Ελαιολάδου",
Θα λάβετε όλα τα 4 μέρη ως αναθεωρημένο κείμενο με 67 εικόνες σε 77 σελίδες DIN A4 ως PDF λήψη (5,3 MB) - 77,00 EUR
Οι επιλεγμένες φρέσκες ελιές επεξεργάζονται στο εργοστάσιό μας στην Αydın μετά από προσεκτική συγκομιδή και επιμελή παραγωγική διαδικασία. Χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τουρκική μέθοδο ωρίμανσης, αφαιρούμε την πικράδα και δίνουμε στις ελιές μας την απαλή, νόστιμη γεύση τους, παρέχοντας τη σωστή υφή και διατηρώντας τις φυσικές τους χρωματικές παραλλαγές.
Πολυλειτουργικό λάδι. Ιδανικό για να αναδείξει και να εκτιμήσει την ποιότητα του φαγητού, τόσο κατά το μαγείρεμα όσο και προστιθέμενο ωμό, όπου ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Εξαιρετικό με σοταρισμένα λαχανικά, με ψητά κρέατα, με ψάρι φούρνου, με αλμυρές τάρτες, τέλειο για ντρέσινγκ σαλάτας, στην παρασκευή του πιντζιμονίου και πάνω από ψητά λαχανικά.
Παράγουμε και σας παρέχουμε τα εξής προϊόντα: Ελιές, Σαπούνια (με λάδι δάφνης ή καθαρό ελαιόλαδο), Σάλτσες ντομάτας και καυτερής πιπεριάς, Σάλτσα ροδιού (παραγωγή χειροποίητη και με παραδοσιακό τρόπο), Ελαιόλαδα (Εξαιρετικό Παρθένο, Παρθένο, Πυρηνέλαιο, Λαμπάντε, Εξευγενισμένα λάδια).
Διαθέτουμε όλα τα πιστοποιητικά και τις τυποποιήσεις. Μπορούμε να αποδείξουμε και να διασφαλίσουμε έγγραφα ISO, πιστοποιητικά FDA (πιστοποίηση Υγειονομικού Ιδρύματος ΗΠΑ) και πιστοποιητικά του Τουρκικού Εθνικού Ιδρύματος Υγείας.
Ανάλογα με τη ζήτησή σας, μπορούμε να φορτώσουμε με επιθεώρηση της SGS.
Ρωτήστε με οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε, να αναρωτηθείτε ή να μάθετε. (mehmet@sifayag.com)
Το Bio 100% Italiano Bonoli είναι ένα Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο που προέρχεται από προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, με την εφαρμογή συνεχών ελέγχων για τη μέγιστη φροντίδα όλων των παραμέτρων ποιότητας και γνησιότητας του προϊόντος.
Μέγεθος φιαλών
1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml
ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΓΕΜΙΣΕΙΣ
Η Campotoro παράγει ελιές γεμίζοντας και καρυκεύοντας χειροποίητα τις ελιές. Εκτελώντας τις διαδικασίες με παραδοσιακό τρόπο. Η διαδικασία παραγωγής μας μας επιτρέπει να γεμίζουμε τις ελιές με οποιαδήποτε φυσική γέμιση επιθυμεί ο πελάτης. Μαγειρικές χρήσεις: Συνιστάται για συνοδεία ορεκτικών, τυριών ή κοκτέιλ ή για να προσθέσετε μια πινελιά δημιουργικότητας στη συνταγή σας. Η διαδικασία παραγωγής μας μας επιτρέπει να γεμίζουμε οποιαδήποτε ελιά σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη και να συσκευάζουμε σε μορφή που επιλέγει.
Αυθεντικό ελαιόλαδο που παράγεται από τη νέα συγκομιδή ελιών Αϊβαλίκ.
Για την παραγωγική ικανότητα, την αναφορά οξύτητας του προϊόντος και τις τιμές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.
Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτές οι μαύρες ελιές καλλιεργούνται κοντά στην πόλη Καλαμάτα, στο νότιο τμήμα της χερσονήσου Πελοποννήσου. Ονομάζονται επίσης Καλαμών. Είναι επιμήκεις, αμυγδαλωτές, σκούρο μωβ, ζουμερές και έχουν λεπτό δέρμα. Μαρινάρονται σε άλμη, ελαιόλαδο και ξύδι κρασιού, αποκτώντας έτσι ένα εκλεπτυσμένο αρωμα κρασιού και μια μοναδική γεύση. Είναι τόσο μεγάλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μαγείρεμα, καθώς δεν λιώνουν.
4.2 κιλά