Δυνατό και αποφασιστικό άρωμα, με ευχάριστες καβουρδισμένες νότες και ζωηρή, διαρκή επίγευση. Ο Ιταλικός Espresso στην πιο έντονη μορφή του. Χωρίς συμβιβασμούς.
Αυτό το μείγμα διατηρεί την έντονη και βαθιά γεύση ενός αυθεντικού ιταλικού εσπρέσο. Ο καφές Paranà χωρίς καφεΐνη είναι πολύ εύπεπτος, έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε καφεΐνη και περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ Arabica που έχουν υποστεί επεξεργασία με μία από τις καλύτερες μεθόδους αποκαφεΐνωσης. Το αποτέλεσμα είναι μια πυκνή και ξηρή κρέμα, με άρωμα καραμέλας γεμάτου σώματος, και νότες σοκολάτας και βανίλιας.
Αγαπάτε τη γεύση του καφέ, αλλά δεν θέλετε να υπερβάλετε με την πρόσληψη καφεΐνης, η καλύτερη επιλογή είναι το Decaffeinato.
Παρουσίαση
Είτε είναι πρωί είτε βράδυ, έχετε την επιλογή να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ χωρίς καφεΐνη. Το Decaffeinato είναι ένας καφές Lungo με γεμάτη γεύση, ευχάριστη ένταση και μια δόση ξινίλας που στο τελείωμα μετατρέπεται σε νότες γεύσης δημητριακών. Αυτή η επιλογή κόκκων από το Βιετνάμ και την Ινδία είναι πλούσια σε γεύση και απαλή στον ουρανίσκο σας.
Κωδικός προϊόντος: ZEP-C-309
Όνομα προϊόντος: ZEPRESSO CAFE - DECAFFEINATO
Ακαθάριστο βάρος [KG]: 0.92
Καθαρό βάρος [KG]: 0.57
Εφαρμογή: Παρασκευή καφέ με τη συσκευή κουζίνας Zepresso Trend
Χωρητικότητα: 1 κάψουλα περιέχει 5.7g καφέ / 1 κουτί περιέχει 10 κάψουλες
Παραγωγός: Home Art & Sales Services AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau, Ελβετία
Κατασκευασμένο στην: Ιταλία
Πιστοποιήσεις/Δήλωση: Τα προϊόντα συμμορφώνονται με τους κανονισμούς (ΕΚ) αριθ. 1935/2004 για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα
Ο πράσινος καφές είναι άβραστο κακάο, από το οποίο παράγεται και ο παραδοσιακός καφές. Έχει μια λεπτή ανοιχτό πράσινη απόχρωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνη B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Λίπος 13g - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.8g - 4% Υδατάνθρακες 40g - 15% εκ των οποίων σάκχαρα 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g αλάτι 0g - 0% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong> χρήση </strong> κατά την παρασκευή πράσινου καφέ, θυμηθείτε τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου 90 βαθμοί), γιατί η πλημμύρα
Ανακαλύψτε την φυσική ένταση του καφέ Bumbogo, μια σπανιότητα ανάμεσα στους ρουαντέζικους καφέδες. Καλλιεργημένος με φροντίδα στα επιβλητικά βουνά του Ρουάντα, αυτός ο καφές προσφέρει απαράμιλλη καθαρότητα και αυθεντικότητα.
Διαθέσιμες διαδικασίες: Πλυμένος, Φυσικός, Μέλι
Είδος: Αραβικά
Υψόμετρο: 1850 μ έως 2000 μ
Αρώματα: Μανταρίνι, γκρέιπφρουτ, ανανάς, λουλούδι
Περιοχή: Gakenke
Πιείτε έξυπνα με το Euphrates Travel Cup, σχεδιασμένο για όσους εκτιμούν τόσο το στυλ όσο και τη βιωσιμότητα. Αυτό το ταξιδιωτικό κύπελλο 430ml (350ml καθαρού) από ατσάλι είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει διπλό τοίχωμα που διατηρεί τη θερμοκρασία του ποτού σας σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με αντιολισθητική βάση και αδιάβροχο σχεδιασμό, αυτό το ταξιδιωτικό κύπελλο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε απολαμβάνετε μια μέρα έξω. Το Euphrates Travel Cup συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, καθιστώντας το ένα απαραίτητο αξεσουάρ για οποιονδήποτε θέλει να μειώσει τον περιβαλλοντικό του αντίκτυπο ενώ απολαμβάνει τα αγαπημένα του ποτά.
Ένας φρέσκος και λεπτός καφές χάρη στην επιρροή του Arabica, το αρωματικό του προφίλ και η χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη τον καθιστούν ιδανικό για απόλαυση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Η εταιρεία μας παράγει αναδευτήρες καφέ 100 mm και αναδευτήρες καπουτσίνο 110 mm, συσκευασμένους σε σακούλες χύμα.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται (κατάλληλα για τρόφιμα και συμμορφούμενα με τον κανονισμό MOCA σχετικά με τα Υλικά Επαφής με Τρόφιμα) είναι: PS ή PLA, σε λευκή ή χρωματιστή έκδοση (χρωστικές κατάλληλες για τρόφιμα που συμμορφώνονται με τον κανονισμό MOCA σχετικά με τα Υλικά Επαφής με Τρόφιμα).
Κάθε μία από τις συσκευασμένες σακούλες είναι ηλεκτρικά συγκολλημένη: πλήρης απουσία κόλλας. Οι μηχανές και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή καινοτόμων αναδευτήρων (καλούπια επεξεργασμένα για να αποφεύγεται η χρήση λιπαντικών και χωρίς πλαστικά απόβλητα; ηλεκτρικές μηχανές έγχυσης χωρίς υδραυλικό λάδι και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας) μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό για ακριβή έλεγχο της παραγωγής, εξασφαλίζουν υψηλά πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής των προϊόντων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της βιομηχανίας.
Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προέρχεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του καφεόδεντρου, ενός τροπικού θάμνου που ανήκει στο γένος Coffea. Οι δύο πιο κοινές καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι η Coffea arabica (καφές αραβικής) και η Coffea canephora (καφές ρομπούστα). Το ρόφημα εκτιμάται σε όλο τον κόσμο για τη πλούσια γεύση του και την διεγερτική του δράση, κυρίως λόγω της καφεΐνης.
Στην Κολομβία, όπου η πρόσβαση στη γη είναι πολύ ανισόρροπη, πολλοί μικροπαραγωγοί ενώνονται για να δημιουργήσουν νόστιμα περιφερειακά καφέ, καρπός της συνεργατικής εργασίας παθιασμένων εργατών με περιορισμένα μέσα. Από το τμήμα Caldas, στην καρδιά του διάσημου Τριγώνου του Καφέ (Eje Cafetero), προέρχεται το Café Regional Caldas, που προέρχεται από οικολογική γεωργία, παραδοσιακά χωρίς φυτοφάρμακα. Απολαμβάνοντας το Café Regional Caldas, θα ανακαλύψετε έναν τυπικό καφέ της χώρας, που διακρίνεται ωστόσο από άλλους περιφερειακούς καφέδες της Κολομβίας λόγω του μεταξένιου σώματός του και της αυθεντικής γεύσης του από κόκκινη πιπεριά.
Το Café Regional Caldas έχει πραγματοποιήσει ολόκληρη τη διατλαντική διαδρομή με ιστιοφόρο φορτηγό προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το αποτύπωμα άνθρακα. Στη συνέχεια, έχει καβουρντιστεί χειροποίητα στη Νορμανδία, προκειμένου να αναδείξει τα αρώματα και τις γεύσεις του.
Προερχόμενο από τις ορεινές περιοχές της Κεντρικής Αμερικής, από την Γουατεμάλα, ο καφές μας GUATEMALA είναι 100% Arabica, οι καφεόδενδροι αναπτύσσονται σε υψόμετρο ίσο ή μεγαλύτερο από 1.100 μέτρα. Συλλέγεται σε ευνοϊκές συνθήκες για την εμφάνιση ενός αραβικού καφέ λεπτού και με λίγη πικρία.
Είναι ένας ισορροπημένος και ήπιος καφές. Ο καφές μας GUATEMALA, με νόστιμα αρώματα μπαχαρικών και πιπεριού, έχει πραγματικά εξαιρετική γεύση. Ένα λεπτό ρόφημα με πολύπλοκα αρώματα που αξίζει να ανακαλύψετε.
Μονογενές 100% Αραβικά από την Ονδούρα – Ανοιχτό Ψήσιμο
Η ιστορία του Κάρλος και η επιτυχία των Μικροπαρτίδων παραγωγής καφέ αραβικά στην Ονδούρα
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη στη φυσική ζύμωση για 48 ώρες, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο τις γλυκές νότες της σοκολάτας γάλακτος και του καραμέλας όσο και τις πιο φρουτώδεις νότες του πορτοκαλιού και του πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που παραμένει πάντα ισορροπημένο με μια μέτρια οξύτητα.
Ο καφές λευκαντής είναι μια λευκή-κίτρινη σκόνη που αποτελείται από φυτικά λίπη όπως το φοινικέλαιο ή το λάδι καρύδας, και χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο γάλακτος για καφέ ή τσάι. Η χρήση του σε αυτόματους μηχανισμούς είναι σαφώς πιο εύκολη σε σύγκριση με το υγρό γάλα. Αυτό αντικατοπτρίζεται σε λιγότερη ανάγκη καθαρισμού, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και χαμηλότερο κόστος αγοράς του μηχανήματος. Επιπλέον, οι καφέ λευκαντές προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής της γεύσης, της ανάπτυξης χρώματος και αφρού, καθώς και της αίσθησης στο στόμα, μέσω της συνταγής και της δοσολογίας.
Οι καφέ λευκαντές μας χρησιμοποιούνται κυρίως σε αυτόματους και κάψουλες προϊόντων. Η περιεκτικότητα σε λίπος των προϊόντων μας κυμαίνεται μεταξύ 30 και 50 τοις εκατό. Εκτός από όλες τις τεχνικές προϋποθέσεις για τη χρήση σε αυτόματους μηχανισμούς ζεστών ροφημάτων, προσφέρουν εξαιρετικές ιδιότητες για ομαλή χρήση: διακρίνονται για την άριστη διαλυτότητά τους, την πολύ καλή λευκότητα, τη χαμηλή παραγωγή σκόνης καθώς και την καλή ροή.
Οι κόκκοι Arabica είναι γνωστοί ως οι καλύτεροι κόκκοι καφέ, με ανώτερη γεύση και υφή σε σύγκριση με άλλους κόκκους καφέ, όπως οι robusta.
Ο καφές Arabica, συμβατικός ή βιολογικός, καλλιεργείται στο Τσιάπας, Μεξικό, που βρίσκεται στα βουνά Σιέρα Μαντρέ και λαμβάνει την τέλεια συνδυασμένη βροχόπτωση και ηλιοφάνεια για να δημιουργήσει αυτόν τον αυστηρά υψηλής καλλιέργειας κόκκο.
Διαφορετική γκάμα ψημένων και χύμα συσκευασιών. Ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες.
ψημένος καφές: χύμα σακούλες
Arabica που καλλιεργείται σε ορεινές περιοχές: Διαφορετικά στυλ ψησίματος
Μια ζεστή καστανή που θα εντυπωσιάσει με την στρογγυλάδα της και τις λεπτές σοκολατένιες νότες
Μαλτεμένη με σοκολατένιες και καβουρδισμένες νότες.
Πολύ φρουτώδης με μια πολύ λεπτή λουλουδάτη επίγευση. Η γλυκιά πλευρά που φέρνει την απόλαυση.
Πολύ ισορροπημένη και λεπτή
Στυλ: Καστανή Μπύρα
Αλκοόλ: 6.4°
Μάλτ: Πίλσεν, Μόναχο 25, Αββαείο και Σιτάρι
Λυκίσκοι: Γκόλντινγκ, Τσάλεντζερ και Στρισέλσπαλτ
IBU: 21
Πιάτα: Ουαλικά, Καρμπονάντ φλαμανδική, Ντάμπ, Θηράματα, Φουά Γκρα
Τυρί: Ρεμπλοσόν
Επιδόρπιο: Σοκολατένια