Ο εσπρέσο σας μπορεί να είναι νερουλός για διάφορους λόγους. Ένας πιθανός λόγος είναι ότι η άλεση μπορεί να είναι πολύ λεπτή. Αν η άλεση είναι πολύ λεπτή, συμβαίνει υπο-εξαγωγή, καθώς το νερό έχει δυσκολία να ρέει μέσα από τους κόκκους καφέ για να εξάγει όλες τις γεύσεις.
Ένας άλλος πιθανός λόγος για έναν αδύναμο εσπρέσο είναι η άνιση κατανομή του νερού από τη μηχανή πάνω στους κόκκους καφέ. Η άνιση κατανομή του νερού θα προκαλέσει υπερεξαγωγή σε ορισμένα μέρη των κόκκων και υπο-εξαγωγή σε άλλα, με αποτέλεσμα έναν εσπρέσο με γεύση νερού.
Η υπερβολική πίεση στους κόκκους καφέ θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε νερουλό εσπρέσο. Αν οι κόκκοι πιεστούν πολύ σφιχτά, το νερό θα έχει δυσκολία να διεισδύσει σε αυτούς για να εξάγει όλες τις γεύσεις, με αποτέλεσμα τη γεύση του νερού.
Μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις παραμέτρους για να καταλάβετε τι σας κάνει να βγάζετε λεπτούς εσπρέσο.
Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προέρχεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του καφεόδεντρου, ενός τροπικού θάμνου που ανήκει στο γένος Coffea. Οι δύο πιο κοινές καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι η Coffea arabica (καφές αραβικής) και η Coffea canephora (καφές ρομπούστα). Το ρόφημα εκτιμάται σε όλο τον κόσμο για τη πλούσια γεύση του και την διεγερτική του δράση, κυρίως λόγω της καφεΐνης.
Κονσέρβα 250 ml.
Και μέσα τι έχει;
Γάλα αποβουτυρωμένο 75% (προέλευση: ΕΕ), καφές 19% (νερό, εκχύλισμα καφέ, εκχύλισμα καφέ χωρίς καφεΐνη), ζάχαρη, πυκνωτικά: κυτταρίνη, κυτταρίνη γόμα, καραγενάνες, σταθεροποιητής: κιτρικά άλατα καλίου, σιρόπι καραμελωμένης ζάχαρης, άρωμα, αλάτι.
Αλλεργιογόνα υπό μεγεθυντικό φακό
Γάλα.
Να το διατηρείτε σωστά δεν είναι δύσκολο
Πριν από το άνοιγμα, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε αμέσως. Ακόμα καλύτερο όταν είναι κρύο.
Κονσέρβα προς ανακύκλωση
Λεπτομέρειες προϊόντος: Τραπέζι σαλονιού RECTO από ξύλο (MDF) με λούστρο (μαύρο)
- Τραπέζι σαλονιού από λουστραρισμένο ξύλο
- Πολυλειτουργική χρήση
- Στυλ σχεδίασης
- Καθαρές γραμμές
- Χρώμα: μαύρο
- Μήκος (εκ.) / Πλάτος (εκ.) / Ύψος (εκ.): 45 εκ. X 90 X 45 εκ.
- Βάρος: 16,1 κιλά
ΝΕΟ προϊόν - Εγγύηση 2 ετών - Παραγγελία προετοιμασμένη με προσοχή και γρήγορη αποστολή (συνήθως αποστέλλεται εντός 48 έως 72 ωρών).
- Παράδοση στο ισόγειο. Δεν υπάρχει παράδοση σε νησιά.
Ο καφές που έχει υποστεί καβούρδισμα αναφέρεται σε πράσινους κόκκους καφέ που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα τους. Το καβούρδισμα μετατρέπει τις χημικές ενώσεις των κόκκων, δημιουργώντας τα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που εκτιμώνται στον παρασκευασμένο καφέ.
Κρέμα καφέ / Satro Creamer
για καφετιέρες, αυτόματους καφέδες
Η Satro Creamer είναι μια πολυλειτουργική, χωρίς γάλα κρέμα καφέ από φυτικά λίπη, που προσφέρει υψηλή λευκότητα και κρεμώδη υφή.
Ευχαρίστως παραδίδουμε στην εταιρεία σας.