VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής με ασβεστολιθικό και αργιλώδες έδαφος της λίμνης Γκάρντα, στη μυθική Σιρμιόνε, υψόμετρο 68 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας
SESTO DI IMPIANTO: Καλλιέργεια σε σειρές με κλάδεμα guyot
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Σε ανοξείδωτο χάλυβα με ελεγχόμενη θερμοκρασία
COLORE: Έντονο κίτρινο με πράσινες ανταύγειες
NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες
BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση
CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα
GRADO ALCOLICO: 13%vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Η στρατηγική γεωγραφική της θέση στον Καύκασο καθιστά τη Γεωργία μια κλειδί χώρα για όσους προωθούν δραστηριότητες σε αυτή την περιοχή.
Ένα πραγματικό σημείο εισόδου για ολόκληρη την αγορά της Κεντρικής Ασίας, η Γεωργία απολαμβάνει πολιτική σταθερότητα, καλή οικονομική ανάπτυξη και κανονισμούς απόλυτα συμβατούς με αυτούς της ΕΕ. Παρούσα στη Γεωργία με τη δική της οργάνωση σε Πότι και Τυφλίδα, η Alltrans προσφέρει στους πελάτες μια αποδοτική δομή που εμπιστεύεται σε τοπική διοίκηση απόλυτης ικανότητας.