Ημι-αυτόματη, συμπαγής μηχανή κοπής σχεδιασμένη για οριζόντια κοπή τυριού. Παρέχει τα ίδια αποτελέσματα όπως όταν τα σκληρά τυριά κόβονται χειροκίνητα, μειώνοντας τα απόβλητα στο ελάχιστο.
Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
• Οριζόντιος κυκλικός κόφτης, για ακριβή τομή της φλούδας χωρίς απόβλητα
• Αισθητήρες ασφαλείας για την ανίχνευση της παρουσίας και της σωστής κεντρικής τοποθέτησης του τροχού
• Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
βάθος: 900 mm
μήκος: 1110 mm
ύψος: 1230 mm
Από τις Crepole που είναι φτιαγμένες με ζύμη από πολέντα, έχουμε κατοχυρώσει τους Crepolini που παρασκευάζονται κόβοντας τις Crepole σε λωρίδες περίπου 2 εκ. και τις βάζουμε να αποξηρανθούν στον φούρνο στους 280 βαθμούς, καλυμμένες με χοντρό αλάτι. Βγαίνουν μια μορφή μπισκότου που μπορείς να τσιμπολογάς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εξαιρετικά για απεριτίφ, για συνοδευτικά σε σαλάτες, κ.λπ.
Έτσι ονομάζεται λόγω του σχήματος που μοιάζει με φύλλο ελιάς, αυτή η ζυμαρική είναι χαρακτηριστική της Πούλια, αλλά είναι πολύ διαδεδομένη σε πολλές άλλες περιοχές της Ιταλίας.