Ανακαλύψτε την τραγανότητα του fleur de sel σε συνδυασμό με την σοκολάτα 70% από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ένα εθιστικό μείγμα που μαγνητίζει!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Η σειρά Ρετρό χαρακτηρίζεται από την προσοχή στη συσκευασία: σατινέ χαρτί δεμένο με μια σατέν κορδέλα, εξατομικευμένο με την εκτύπωση των φράσεων "Χειροποίητη Κολόμπα", "Φτιαγμένο στη Σικελία", "Τυπικότητα με Φιστίκι". Ιδιαίτερα κατάλληλη για δώρα.
Η εξειδικευμένη ιστοσελίδα μας για την πώληση κακάου και παραγώγων του σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα καλύτερα κακάου που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάου, Nibs κακάου, Πάστα κακάου, Σκόνη κακάου, Βούτυρο κακάου, Επικαλύψεις σοκολάτας
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://cacaovenezueladelta.com/
Μπονμπόν σοκολάτας με γκανάς βανίλια 920 γρ
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 1
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 1
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: BBC-16-P
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Όχι
Βάρος (lbs): 2.03
Μήκος (ίντσες): 9.21
Πλάτος (ίντσες): 6.81
Ύψος (ίντσες): 2.76
Παρά την σημασία του για την παραγωγή τροφίμων και τη βιοποικιλότητα, η κοιλάδα Κιλομπέρο αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις, όπως η μείωση της ποσότητας νερού, η ρύπανση του νερού και η υποβάθμιση των υγροτόπων και των δασών. Ο κακάο Κοκόα Καμίλι καλλιεργείται σε μικρής κλίμακας αγροδασοκομία και συνδυάζεται με δέντρα σκιάς, μπανάνες, καλαμπόκι και άλλες καλλιέργειες. Αυτό το σύστημα παραγωγής είναι μια οικολογική εναλλακτική λύση για τις μονοκαλλιέργειες και βοηθά στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Δημιουργεί επίσης μια φυσική ζώνη προστασίας για το Εθνικό Πάρκο Ουτζουνγκουά, έναν παράδεισο για τους παρατηρητές πουλιών και διάσημο για τους πρωτεύοντες, τους ελέφαντες και την τεράστια ποικιλία φυτών. Οι μικροκαλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Κιλομπέρο ασκούν βιολογική γεωργία από αρχαιοτάτων χρόνων, απλά επειδή τα φυτοφάρμακα και τα χημικά λιπάσματα δεν ήταν διαθέσιμα. Το 2015 αυτό επισημοποιήθηκε με την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων για την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία! Η ηλεκτρική ενέργεια για το κέντρο ζύμωσης Κοκόα Καμίλι προέρχεται από ηλιακή ενέργεια.
Προέλευση: Τανζανία
Περιοχή: Κοιλάδα Κιλομπέρο
Ποικιλία: Τρινιτάριο και Νεοεθνικό
Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, λουλουδάτο (βιολέτα), ξηροί καρποί
SKU: 5430002193199
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Σοκολάτα γάλακτος σε ταμπλέτα, καθαρή προέλευση Γκάνα, 40% κακάο. Αυτή η σοκολάτα προσφέρει όμορφες γεύσεις από κόκκινα φρούτα και κάστανα, περιτυλιγμένα σε ισχυρό κακάο και μπισκοτένιες νότες. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
• Χωρίς γλουτένη
• Χωρίς προστιθέμενη ζάχαρη
• Με ερυθριτόλη και στέβια
• Χωρίς προστιθέμενο γάλα
• Παλαιό
• Με λάδι MCT
• Με κολλαγόνο
• Με βιταμίνες
• Με μέταλλα
Η Mars Chocolate είναι μια δημοφιλής μάρκα ζαχαρωτών γνωστή για την ευρεία γκάμα προϊόντων σοκολάτας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1911 από τον Frank C. Mars και έχει την έδρα της στο McLean, Virginia.
Η Mars Chocolate προσφέρει μια ποικιλία από νόστιμες λιχουδιές, συμπεριλαμβανομένων των εμβληματικών σοκολατών Mars, Snickers, Milky Way, Twix και M&M’s. Αυτές οι σοκολάτες παρασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως κόκκοι κακάο, ζάχαρη, γάλα και διάφορες γεύσεις. Τα προϊόντα σοκολάτας της Mars αγαπιούνται από ανθρώπους όλων των ηλικιών και είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και επιλογές συσκευασίας. Η μάρκα έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση για την σταθερή ποιότητα και την απολαυστική γεύση της, καθιστώντας την αγαπημένη επιλογή μεταξύ των λάτρεις της σοκολάτας.
Μάστερ σοκολατοποιός από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοποιίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργαστήριο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Ritonka Πικρή Σοκολάτα με Αλάτι Σάλτσμπουργκ και Χαλίκι με 60% περιεκτικότητα σε κακάο, υπέροχη αρωματική γεύση και πικάντικο χαλίκι. Οι κόκκοι κακάου προέρχονται από τη Δυτική Αφρική, εμπλουτισμένοι με μια πινελιά φυσικού αλατιού από το Σάλτσμπουργκ και πιπεριές.
Μια εξαιρετική σύνθεση.
Αυτή η πικρή σοκολάτα ταιριάζει υπέροχα με έντονο κρασί.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Φυλάσσετε σε ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 12-20 °C:
95g: Σοκολάτα σε μπάρες
Το Quick Shine είναι ένα υδατικό διάλυμα γυαλίσματος για επενδεδυμένα προϊόντα με βάση τη σοκολάτα και τις λιπαρές ενώσεις. Δημιουργεί μια λεία γυαλάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα – ακόμη και υπό υγρές συνθήκες – και είναι διαθέσιμο σε βιολογική ποιότητα.
Μηχανές Θέρμανσης
Η θέρμανση είναι απαραίτητη για να αποκτήσουμε ένα τέλεια φinished προϊόν.
Πέντε χαρακτηριστικά κατασκευής επιτρέπουν την τέλεια μικροκρυσταλλοποίηση της σοκολατένιας μάζας.
– Μακριές ενότητες θέρμανσης
– Μεγάλες επιφάνειες ψύξης
– Ταραχώδης ανάμειξη
– Χρόνος ψύξης
– Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
Οι μηχανές θέρμανσης ATM πληρούν αυτές τις απαιτήσεις. Το τελικό προϊόν έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
– Μοναδική γυαλάδα
– Λεπτόκοκκη και πυκνή δομή
– Επεκτεινόμενη διάρκεια ζωής
– Κρίσιμη θραύση
– Σύντομος χρόνος ψύξης
– Μέγιστη συρρίκνωση
Γκανάς
Με ένα σωληνάριο γκανάς μπορείτε να φτιάξετε περίπου 14 έως 16 σοκολάτες. Ο γκανάς είναι επίσης πολύ κατάλληλος ως γέμιση για μακαρόν ή μπισκότα.
Κουτί fudge λευκό οικολογικό - Σοκολάτα και Ζαχαρωτά
Επιλέξτε το μέγεθος του κουτιού σας: Μ x Π x Υ (σε χιλιοστά):52x35x105
Επιλέξτε Χαρτόνι:270gsm Λευκό Απόθεμα Πλήρως Ανακυκλώσιμο
Ανακαλύψτε μια συνταγή για μικρά choux με τη Nucella μας, που έχει δημιουργηθεί από τη Marine του Masterchef για τη μεγαλύτερη ευχαρίστησή μας στο
Κατάσταση: Νέα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φουντούκια από την Κερβιόνι 53 %, σοκολάτα γάλακτος 19 % (βούτυρο κακάου, ζύμη
Καθαρό βάρος: 200 γρ
Προέλευση: Κορσική
Οι μηχανές της Mol d’Art χαρακτηρίζονται η καθεμία από έναν προσεγμένο σχεδιασμό, τη χρήση των καλύτερων υλικών και μια τέλεια φινίρισμα. Κάθε μηχανή υποβάλλεται σε εκτενή ποιοτικό έλεγχο κατά την έξοδό της από το εργοστάσιο. Επιπλέον, η Mol d’Art παρέχει 3 χρόνια εγγύηση σε κάθε μηχανή από τη σειρά!
Κάθε μηχανή μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η Mol d’Art εξασφαλίζει μια χωρίς ραφές ενσωμάτωση κάθε μηχανής στην υπάρχουσα ροή εργασίας. Επιπλέον, παρέχουμε συγκεκριμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα στον τομέα της τήξης, της θερμοκρασίας, της ψύξης ή της θέρμανσης.
Μπορεί να παραχθεί σε επιθυμητό πλάτος ζώνης από 200mm έως 1750mm.
Διαθέτει δομή καλύμματος διπλής κατεύθυνσης.
Κάθε ζώνη είναι κατάλληλη για άμεση και έμμεση ψύξη.
Είναι μια μηχανή με πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση.
Διαθέτει εντελώς ανοξείδωτη δομή καλύμματος.
Η είσοδος του τούνελ είναι κινητή προς τα πάνω-κάτω και μπροστά-πίσω.
Η αυτόματη κατεύθυνση ζώνης έχει αποτρέψει την παραμόρφωση της ζώνης.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Διάφορα προϊόντα σοκολάτας για ζαχαροπλαστική. Ποικιλίες: διακοσμητικά προϊόντα σοκολάτας όπως πραλίνα, γκανάς, ζαχαρωτά, κουβερτούρα, σταγόνες, μπλοκ, βερμισέλι και καραμέλες.