Οι κόκκοι κακάου δεύτερης ποιότητας μπορούν να επιλεγούν με 50% βιολογικούς κόκκους, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και στη πλούσια γεύση της σοκολάτας.
Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάου από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάου από τον κόκκο κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάου είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα.
Κόκκοι Forastero
Η Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο προέρχεται από το δέντρο κακάου Forastero. Αρχικά, αυτό το κακάο προέρχεται από τον Αμαζόνιο, αλλά τώρα κυρίως αναπτύσσεται στη Δυτική Αφρική. Υπάρχουν 30 έως 40 κόκκοι κακάου ανά λοβό σε αυτό το δέντρο. Αυτό το κακάο περιλαμβάνει…
Γάλα 36% ΚΑΚΑΟ
Αν και η ειδικότητά μας είναι η μαύρη σοκολάτα, αφιερώσαμε χρόνο για να παράγουμε αυτό το προϊόν με εξαιρετικές γευστικές ποιότητες και την καλύτερη ισορροπία στερεών κακάου/γάλακτος/ζάχαρης. Για τους λάτρεις της σοκολάτας γάλακτος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.
{"Region and Country":"Περιοχή και Χώρα\nΗ κοιλάδα Κιλομπέρο, περιοχή Μορογκόρο, Τανζανία\nΗ Κιλομπέρο συνορεύει από τη μία πλευρά με τα βουνά Ουτζούνγκουα, μέρος των οποίων προστατεύεται από εθνικό πάρκο.\n\nStory\nΟι ιδρυτές της Kokoa Kamili ήταν επαγγελματίες στον τομέα της διεθνούς ανάπτυξης που ήταν απογοητευμένοι από την ανώτερη προσέγγιση πολλών οργανισμών. Αποφάσισαν ότι η πιο άμεση μορφή οφέλους για τις κοινότητες με τις οποίες συνεργάζονται θα ήταν να πληρώνουν υψηλές τιμές για τα προϊόντα τους. Οι αγρότες θα μπορούσαν έτσι να αποφασίσουν μόνοι τους πώς να χρησιμοποιήσουν καλύτερα αυτό το επιπλέον εισόδημα. Οι αγρότες λαμβάνουν κατά μέσο όρο περίπου 25% περισσότερη αμοιβή για τον κακάο τους από την Kokoa Kamili. Επιπλέον,\nη Kokoa Kamili διανέμει δενδρύλλια στους αγρότες ως δωρεές ή σε χαμηλή τιμή και παρέχει εκπαίδευση στους αγρότες για να βοηθήσει στην αύξηση τόσο των αποδόσεων όσο και της ποιότητας του κακάου που καλλιεργούν."}
Η σειρά Ρετρό χαρακτηρίζεται από την προσοχή στη συσκευασία: σατινέ χαρτί δεμένο με μια σατέν κορδέλα, εξατομικευμένο με την εκτύπωση των φράσεων "Χειροποίητη Κολόμπα", "Φτιαγμένο στη Σικελία", "Τυπικότητα με Φιστίκι". Ιδιαίτερα κατάλληλη για δώρα.
Συστατικά: Σκόνη κακάο 45,5%, ζάχαρη, φρουκτόζη, φυσικό άμυλο πατάτας, βανιλίνη, αλάτι, γκουάρ γκάμ [E412], ξανθάνη [E415], άρωμα βανίλιας.
Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, ξηρών καρπών και φυσικών θειωδών λόγω της παρουσίας στην περιοχή.
Επιλογή: Σακουλάκι - 500 γρ
Ενέργεια: 405 Kcal / 1711 Kj
Διατροφικά στοιχεία: Για 100γρ
Λίπος: 8,8γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα: 7,2γρ
Υδατάνθρακες: 71,6γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 47,7γρ
Πρωτεΐνες: 9,9γρ
Αλάτι: 0,57γρ
Η εξειδικευμένη ιστοσελίδα μας για την πώληση κακάου και παραγώγων του σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα καλύτερα κακάου που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάου, Nibs κακάου, Πάστα κακάου, Σκόνη κακάου, Βούτυρο κακάου, Επικαλύψεις σοκολάτας
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://cacaovenezueladelta.com/
Μπονμπόν σοκολάτας με γκανάς βανίλια 920 γρ
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 1
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 1
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: BBC-16-P
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Όχι
Βάρος (lbs): 2.03
Μήκος (ίντσες): 9.21
Πλάτος (ίντσες): 6.81
Ύψος (ίντσες): 2.76
Ανακαλύψτε το δυναμικό της γκάμας προϊόντων σας με τους premium κόκκους κακάο μας, την απόλυτη επιλογή για απαιτητικούς κατασκευαστές που αναζητούν ανώτερη ποιότητα. Προερχόμενοι από κορυφαίες φυτείες στη Νιγηρία, οι κόκκοι κακάο μας διαθέτουν εξαιρετική γεύση και υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας θα απολαύσουν την καλύτερη σοκολατοποιία. Ιδανικοί για σοκολατοποιούς, αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, αυτοί οι κόκκοι είναι τέλειοι για τη δημιουργία πλούσιων, γεμάτων σοκολάτων, premium υλικών αρτοποιίας ή τεχνιτών προϊόντων κακάο. Με το ισχυρό προφίλ γεύσης τους και τη συνεπή ποιότητά τους, οι κόκκοι κακάο μας έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις προσφορές σας και να προάγουν την ικανοποίηση των πελατών. Συνεργαστείτε μαζί μας για να αναδείξετε την επωνυμία σας με την εξαιρετική γεύση και την αριστεία των κορυφαίων κόκκων κακάο μας.
Προσφέρουμε στις βιομηχανίες εκχυλίσματα και πρώτες ύλες για την παραγωγή των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής ή συνταγών σας.
Πουλάμε χονδρικώς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας.
Αλείμματα που θα αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους! Απολαύστε την αλείμματα με μαύρη σοκολάτα ή γάλακτος και feuilletine... μια πραγματική λιχουδιά! Συστατικά φυσικής προέλευσης και χωρίς φοινικέλαιο. Βάζο 300 γρ.
Είναι μια σοκολάτα, γνωστή και αναγνωρισμένη παγκοσμίως εδώ και αρκετούς αιώνες για την ποιότητά της και το οργανωληπτικό της προφίλ, από μια τοπική υβριδική ποικιλία (criollo μεταξύ 15-25%), μείγμα από την περιοχή Cumboto-Ocumare στη Βενεζουέλα.
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΩΡΙΜΩΝ ΚΑΚΑΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΕΞΑΓΩΓΗ
(ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ)
1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
a. Κύριο όνομα εμπορεύματος: Ωρίμα κακάο – προέλευση Ακτής Ελεφαντοστού
b. Κατηγοριοποίηση ποιότητας: "Καλά ζυμωμένα"
c. Καλλιεργητική περίοδος: Οκτώβριος – Μάρτιος (Κύρια περίοδος καλλιέργειας) & Απρίλιος – Σεπτέμβριος (Μικρή ενδιάμεση περίοδος)
d. Άλλες τεχνικές προδιαγραφές: Σύμφωνα με διεθνείς απαιτήσεις
2. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Σακιά από τζute 65 Kg
3. ΦΟΡΤΩΣΗ: 1 x 20' ή 1 x 40' Ξηρό - FCL κοντέινερ (12 και 24 MT προϊόντος φορτωμένα αντίστοιχα)
4. ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 2.000 - 3.000 MT κατά τη διάρκεια της κύριας περιόδου καλλιέργειας και 500 – 1.000 MT κατά τη διάρκεια της μικρής ενδιάμεσης περιόδου σε παρτίδες των 100 MT κάθε φορά
5. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: 50 MT
7. ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Σύμφωνα με τους όρους που συμφωνήθηκαν με τον πελάτη στο υπογεγραμμένο συμβόλαιο
8. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: FOB – Αμπιτζάν (Ακτή Ελεφαντοστού) ή C&F - ASWP
9. ΤΙΜΗ: Βασισμένη σε άμεσες τιμές
10. ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ: Σύμφωνα με διεθνείς απαιτήσεις
11.
Η EMK "Equilad" είναι η πρώτη και μοναδική σειρά εγχώριας παραγωγής ισοδύναμων βουτύρου κακάου. Αυτά είναι premium στερεά λίπη που αποκτώνται μέσω υψηλής τεχνολογίας κλασματοποίησης.
Η μοναδική τεχνολογία παραγωγής καθιστά δυνατή την απόκτηση ενός προϊόντος με ιδιότητες ταυτόσημες με το βούτυρο κακάου - παρόμοια δομή, ρυθμό κρυστάλλωσης και απαιτεί επίσης tempering.
Τα EMC της EFKO έχουν σχεδιαστεί για πλήρη ή μερική αντικατάσταση του βουτύρου κακάου σε ζαχαροπλαστικά και ημιτελή προϊόντα. Η 100% συμβατότητα των EMC "Equilad" σας επιτρέπει να τα αναμειγνύετε με βούτυρο κακάου σε οποιαδήποτε ποσοστιαία αναλογία χωρίς τον κίνδυνο eutectics και "fat bloom". Το προϊόν πληροί τις απαιτήσεις του GOST R 54054-2010 "Ισοδύναμα βουτύρου κακάου και βελτιωτικά βουτύρου κακάου τύπου SOS. Τεχνικές προϋποθέσεις."
Μετά την έκθεση στην έκθεση σοκολάτας στο Παρίσι, όπου δημιούργησα ένα granola με κομμάτια κακάου για την περίσταση, και καλή είδηση, έχει μείνει λίγο!!
Πέταλα καλαμποκιού, λάδι καρύδας, σιρόπι αγαύης, αμύγδαλα, chia, κολοκύθα, σουσάμι, κομμάτια κακάου.