Η σκόνη προέρχεται από την κακάο κέικ, το οποίο περνά από μια διπλή διαδικασία άλεσης:
10-12% ή 22-24% λίπος
ΟΦΕΛΗ
Περιέχει υψηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών, μεταξύ των οποίων είναι οι φλαβονοειδείς, απαραίτητοι για την πρόληψη της γήρανσης και της κυτταρικής φθοράς. Επιπλέον, βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία και τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Η σκόνη κακάο είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να μην παραμελήσετε τη γεύση της σοκολάτας στα αγαπημένα σας γλυκά. Αυτή είναι μια πιο υγιεινή επιλογή από το κακάο ή τη στιγμιαία σοκολάτα, οι οποίες είναι συνήθως επεξεργασμένες και περιέχουν ζάχαρη. Όντας καθαρή, οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες που προλαμβάνουν τη γήρανση και τη φθορά των κυττάρων παραμένουν ανέπαφες. Είναι επίσης πολύ ενεργητική λόγω των επιπέδων θεοβρωμίνης.
Το κακάο μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε φαγητό και να αντικαταστήσει το κακάο σχεδόν σε όλες τις συνταγές, είναι χρήσιμο για όλα τα είδη γλυκών όπως μπράουνις, κέικ, τούρτες, ζεστή σοκολάτα, τρούφες κ.λπ.
MOQ:20kg
Υποκύψτε στις καραμελωμένες μας αμύγδαλες με σοκολάτα κακάο, τραγανές και γευστικές. Τα αμύγδαλα είναι καβουρδισμένα, αρωματισμένα με βανίλια Bourbon και στη συνέχεια καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα και τέλος πασπαλισμένα με κακάο.
Αναφορά: 708523
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 5.5%
Αγαπητοί λάτρεις του κακάου, αυτή η συσκευασία θα σας κάνει να ανακαλύψετε τη μοναδική γεύση του βιετναμέζικου κακάου.
Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από το Δέλτα του Μεκόνγκ, στο νότο της χώρας. Συλλέχθηκαν εκεί, ζυμώθηκαν για 6 ημέρες και στη συνέχεια αποξηράνθηκαν φυσικά στον ήλιο όσο χρόνο χρειάστηκε.
Έπειτα, καβουρδίστηκαν και ελαφρώς καραμελώθηκαν για να συνδυαστούν η γλυκύτητα με τις εμβληματικές γεύσεις αυτών των κόκκων.
Συστατικά: κόκκοι κακάου – Προέλευση: Βιετνάμ, ζάχαρη.
Διατροφικές αξίες (ανά 100g): Ενέργεια 2673kJ / 645kcal, Λιπαρές ύλες 52g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 31g, Υδατάνθρακες 34g, εκ των οποίων σάκχαρα 13g, Πρωτεΐνες 11g, Αλάτι 0,03g.
Να φυλάσσεται μακριά από το φως και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: περίπου 130g
Διάρκεια συντήρησης: 18 μήνες
Σοκολάτα μαύρη 70% κακάο με κομμάτια από φουντούκια, φιστίκια και αμύγδαλα ελαφρώς καβουρδισμένα. Επίσης περιέχει σταφίδες και γλυκαντικές φλούδες πορτοκαλιού. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 150
Παρά την σημασία του για την παραγωγή τροφίμων και τη βιοποικιλότητα, η κοιλάδα Κιλομπέρο αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις, όπως η μείωση της ποσότητας νερού, η ρύπανση του νερού και η υποβάθμιση των υγροτόπων και των δασών. Ο κακάο Κοκόα Καμίλι καλλιεργείται σε μικρής κλίμακας αγροδασοκομία και συνδυάζεται με δέντρα σκιάς, μπανάνες, καλαμπόκι και άλλες καλλιέργειες. Αυτό το σύστημα παραγωγής είναι μια οικολογική εναλλακτική λύση για τις μονοκαλλιέργειες και βοηθά στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Δημιουργεί επίσης μια φυσική ζώνη προστασίας για το Εθνικό Πάρκο Ουτζουνγκουά, έναν παράδεισο για τους παρατηρητές πουλιών και διάσημο για τους πρωτεύοντες, τους ελέφαντες και την τεράστια ποικιλία χλωρίδας. Οι μικροκαλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Κιλομπέρο ασκούν βιολογική γεωργία από αρχαιοτάτων χρόνων, απλώς επειδή τα φυτοφάρμακα και τα χημικά λιπάσματα δεν ήταν διαθέσιμα. Το 2015 αυτό επισημοποιήθηκε με την απονομή βιολογικής πιστοποίησης για την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία! Η ηλεκτρική ενέργεια για το κέντρο ζύμωσης Κοκόα Καμίλι προέρχεται από ηλιακή ενέργεια.
Προέλευση: Τανζανία
Περιοχή: Κοιλάδα Κιλομπέρο
Ποικιλία: Τρινιτάριο και Νεοεθνικό
Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, λουλουδάτο, ξηροί καρποί
SKU: 5430002193274
Ποια Πολυόλες: 17,6g °
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
Ποια ζάχαρη: 7,6g *
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Μάστερ σοκολατοποιός από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοποιίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργαστήριο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Ενυδατική Κρέμα Σώματος με Εκχύλισμα Κακάο 250 ml είναι μια αποτελεσματική θεραπεία που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα κακάου, βοηθώντας το δέρμα να αποκτήσει πιο μαλακή και λεία εμφάνιση.
SKU: 30696
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη: Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
Ενυδατικό και θρεπτικό: Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.
Καλλιέργεια: Βιολογική
Χώρα προέλευσης: Μαδαγασκάρη
εμπλουτισμένο με βούτυρα Καριτέ και Κακάο, με λάδι σπόρων Σταφυλιού και αιθέρια έλαια από Γιαλαντζάν, Γεράνιο, Γαρίφαλο και Κανέλα. Οι βάλσαμοι φροντίδας μας αποτελούνται από φυσικά φυτικά έλαια και βούτυρα, μια επιλογή αιθέριων ελαίων και έναν φυσικό συντηρητικό (εκχύλισμα σπόρου γκρέιπφρουτ) για να αποφεύγεται η αλλοίωση και να βελτιώνεται η συντήρηση. Έχουμε μελετήσει τη σύνθεση των βάλσαμών μας για να τα κάνουμε εξαιρετικά. Έχουμε επιλέξει βούτυρα που έχουν ιδιαίτερα δράση στις ξηρές περιοχές του σώματος και είναι πολύ ευχάριστα κατά το μασάζ. Αυτά τα ελιξίρια ομορφιάς συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ευεξία. Εκτός από το να θρέφουν το δέρμα σε βάθος, αποκαλύπτουν τη φυσική του λάμψη. Εδώ, το Βάλσαμο Θρέψης Καριτέ και Κακάο είναι φυσικό και πληροί τις απαιτήσεις της χάρτας Bio Earth Durable, αποτελείται από τα εξής συστατικά:
Ο καφές σε αλεσμένη μορφή σε πακέτο αναφέρεται σε κόκκους καφέ που έχουν αλεστεί και συσκευαστεί σε αεροστεγή περιτυλίγματα, έτοιμα προς χρήση για την παρασκευή ροφημάτων. Αυτή η πρακτική μορφή είναι δημοφιλής στους καταναλωτές και τους επαγγελματίες, προσφέροντας μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να απολαύσετε καφέ ποιότητας χωρίς να απαιτείται μύλος καφέ.
Υπερκριτικό εκχύλισμα βουτύρου κακάο από κόκκους κακάο, που παράγεται μέσω υπερκριτικής εκχύλισης διοξειδίου του άνθρακα (CO2), είναι μια συμπυκνωμένη μορφή βουτύρου κακάο που διατηρεί τις περισσότερες από τις ευεργετικές ενώσεις των ωμών κόκκων κακάο. Λόγω της δομής του, είναι ένα ευεργετικό λάδι σε πολλούς τομείς όπως η υγεία του δέρματος, η μνήμη, η συγκέντρωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.
Οι κόκκοι κακάο είναι μια ακατέργαστη μορφή κακαοκαρπών που περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο της οικογένειας στερεών από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή, αναπτύσσεται σε κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Λουλούδια και φρούτα αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κόκκοι κακάο ονομάζονται ξηροί καρποί και περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα σπόρων που είναι βυθισμένοι σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ποτό, που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευάστηκε από την εμφάνιση του Κολόμβου. Αργότερα, έγινε γνωστός και σε ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Οι κόκκοι κακάο γίνονται καφέ λόγω της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί μια μεγάλη ποσότητα θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους καταναλώσετε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως συμπλήρωμα σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
Η Γεύση που μας Ζεσταίνει: Παγωτό Κακάο Hunkar Maraslim
Η έντονη αρωματική γεύση του κακάου και η λευκή γεύση του γάλακτος συνδυάζονται με τις μοναδικές πινελιές του Hunkar Maraslim! Εμπλουτισμένο με το φυσικό φυτό σαχλέπ, αυτό το νόστιμο παγωτό κακάο αφήνει μια αξέχαστη γεύση στον ουρανίσκο.
Το παγωτό κακάο μας παρασκευάζεται με ένα έντονο μείγμα κακάου που προέρχεται από τους υψηλότερης ποιότητας κόκκους κακάου. Έτσι, νιώθετε τη βαθιά και ικανοποιητική γεύση του κακάου σε κάθε μπουκιά.
Το φυτό σαχλέπ προσθέτει μια μοναδική υφή και γεύση στο παγωτό και προσφέρει μια υγιεινή εναλλακτική λύση. Η χρήση φυσικού σαχλέπ από την Hunkar Maraslim καθιστά το παγωτό μας μοναδικό.
Το σαπούνι με πολύτιμα έλαια Σοκολάτα είναι το σαπούνι που προσφέρει απόλυτη θαλπωρή και απόλαυση!
Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο και χρωματισμένο με σκόνη καθαρού κακάου, αυτό το σαπούνι που παρασκευάζεται χειροποίητα με ψυχρή σαπωνοποίηση είναι ελαφρώς αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο γλυκού πορτοκαλιού*.
Βάρος: 100 Γραμμάρια
Αυτό το βιβλίο τονίζει τη σημασία της υγιούς ισορροπίας μεταξύ των λιπαρών οξέων Omega-3 και Omega-6. Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις πηγές αυτών των λιπαρών οξέων και πώς συμβάλλουν στη συνολική υγεία. Αυτό το βιβλίο είναι ένας πολύτιμος οδηγός για οποιονδήποτε θέλει να βελτιστοποιήσει τη διατροφή του και να μάθει περισσότερα για τον ρόλο των λιπαρών οξέων στο σώμα. Είναι απαραίτητο για άτομα που είναι προσανατολισμένα στην υγεία και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.
Θα λάβετε αυτό το σαπούνι 100g συσκευασμένο σε ανακυκλώσιμη θήκη. Αυτό το σαπούνι, με 10% λιπαρά, είναι φτιαγμένο από βιολογικό βούτυρο κακάο, μακράν έλαιο βανίλιας και πολτό καρύδας. Επιτρέπει την ήπια απολέπιση της επιδερμίδας με τον πολτό καρύδας. Ένα πολύ νόστιμο σαπούνι ιδανικό για όλη την οικογένεια. Δεν περιέχει αιθέρια έλαια ούτε άρωμα. Olea Europaea fruit oil*, Aqua, Cocos nucifera oil*, Sodium Hydroxyde, Ricinus communis seed oil*, Cocos nucifera fruit powder*, Theobroma cacao seed butter*, Sesamum indicum seed oil*, vanilla planifolia fruit extract*, CI77491, CI77492, CI 77499 προερχόμενα από βιολογική γεωργία.
Αρωματική, γλυκιά καραμέλα φρούτου (περίπου 70 %) περιτυλιγμένη με πικρή σοκολάτα (περίπου 30 %), με τουλάχιστον 50 % κακάο, συσκευασμένη σε γυαλιστερή ή ματ λευκή διαφημιστική σακούλα.
Κωδικός προϊόντος: 110101391
Μονάδα: Τεμάχιο
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 3.000 τεμάχια
Διαστάσεις: περίπου 100 x 95 mm
Βάρος: περίπου 22 g
Διάρκεια ζωής: περίπου 6 μήνες σε σωστές συνθήκες αποθήκευσης
Συσκευασία / Κουτί: 250 τεμάχια/κουτί
Με ένα νόστιμο μείγμα τσαγιού και καφέ, το Café Frappé δεν είναι ένα τσάι που έχει γεύση καφέ, ούτε ένας καφές που έχει γεύση τσαγιού. Είναι μια πραγματική γευστική επιτυχία και μια αξέχαστη εμπειρία. Η τέλεια συμβιβαστική λύση - ένας συνδυασμός που συγκεντρώνει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους, χωρίς να παραμελείται καμία πλευρά. Αγκαλιαστείτε με το αγαπημένο σας βιβλίο ή, σε μια τεμπέλικη μέρα, χαθείτε σε εκατοντάδες δυνατότητες.
Στυλ: Σακουλάκι 60γρ
Διάρκεια εκχύλισης: 3 λεπτά
Θερμοκρασία εκχύλισης: 80°C/175°F
Να απολαμβάνεται: Μόνο ζεστό
{"text":"Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται από τον ψημένο κόκκο κακάου\nΟΦΕΛΗ\nΟι νιφάδες κακάου περιέχουν αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη, που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και αποτελούν ένα πλούσιο, υγιεινό και διαφορετικό σνακ.\nΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΚΑΟΥ\nΗ κύρια χρήση τους είναι στη ζαχαροπλαστική (ιδιαίτερα στα μπισκότα), στη ζαχαροπλαστική, στο παγωτό, στα ροφήματα σοκολάτας και ως επικάλυψη για διάφορες τροφές.\nΕλάχιστη παραγγελία: 20 κιλά"}