Το βούτυρο κακάου που διατηρείται σε θερμοκήπιο για δύο ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 32,7 °C, κρυσταλλώνεται αργά. Αυτό το βούτυρο αποκτά μια παχύρρευστη σύσταση, την οποία οι Δυτικοί συνάδελφοι αποκαλούν "ΣΙΛΚ". Αυτοί είναι οι κρύσταλλοι που δημιουργούμε στη σοκολάτα κατά την τήξη, μόνο σε καθαρή μορφή.
Η χρήση του "ΣΙΛΚ" είναι πολύ βολική, ειδικά για την τήξη μικρών ποσοτήτων σοκολάτας, όταν χρειάζεται να λιώσουμε λίγο, αλλά συχνά.
Στην πραγματικότητα - έχετε μια δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα θερμαινόμενη σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία. Μπορείτε να βάλετε είτε κρύο σκληρό βούτυρο κακάου είτε ζεστό μη τήκτο. Στη συνέχεια, τοποθετείτε το δοχείο στη μονάδα με τη δεδομένη σταθερή θερμοκρασία και το αφήνετε για 12-24 (ή περισσότερες) ώρες μέχρι να συμβεί η μαγεία στο θερμοκήπιο και το βούτυρο να μετατραπεί σε μια παχιά πάστα - ιδανική για προσθήκη στο προϊόν.
Διαστάσεις 320 x 220 x 230 mm;
Βάρος 2 kg;
Φορτίο 2 kg;
Ηλεκτρική τροφοδοσία 220 V ~ 50 Hz;
Κατανάλωση 0.1 kW/h;
Υλικό Ανοξείδωτος Χάλυβας AISI 304;
Εύρος Θέρμανσης 20 - 50 °C
Η σοκολατένια φετουτσίνι, φτιαγμένη από αλεύρι σίκαλης με μια πινελιά κακάο, είναι μια ευχάριστη ποικιλία ζυμαρικών. Αυτές οι φαρδιές κορδέλες, που ονομάζονται με αγάπη σοκολατένια φετουτσίνι, προσθέτουν μια μοναδική πινελιά στα γλυκά σας πιάτα. Φτιαγμένες από αλεύρι σίκαλης και εμπλουτισμένες με κακάο, προσφέρουν μια διακριτική γεύση σοκολάτας που ταιριάζει τέλεια με γλυκές σάλτσες και επιδόρπια. Είτε ανακατεμένες σε μια πλούσια σοκολατένια σάλτσα, είτε συνδυασμένες με φρέσκα μούρα και κρέμα, είτε χρησιμοποιούμενες ως βάση για πλούσια επιδόρπια, αυτές οι σοκολατένιες φετουτσίνι ανεβάζουν τις γλυκές δημιουργίες σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αφεθείτε στην εξαιρετική γεύση και την ευελιξία της σοκολατένιας φετουτσίνι, φτιαγμένης από αλεύρι σίκαλης με έγχυση κακάου, και αφήστε τη γλυκιά σας επιθυμία να χαρεί στην αρμονική συνδυαστική γεύση ζυμαρικών και σοκολάτας. Επιπλέον, όπως όλα τα προϊόντα μας, είναι βιολογικά και φιλικά προς τους vegans, εξασφαλίζοντας μια υγιεινή και χωρίς ενοχές εμπειρία γεύματος.
Μέγεθος μερίδας: 100g
Ενεργειακή περιεκτικότητα: 1439kj / 341 kcal
Συνολικά λιπαρά: 3,0g
Κορεσμένα λιπαρά: 0,4g
ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 60,0g
Σάκχαρα: 0,8g
Ίνες: 8,8g
Πρωτεΐνη: 14,0g
ΑΛΑΤΙ: 0,01g
Μικρή έκδοση του κρυστάλλινου επωαστήρα για βούτυρο κακάο από την KADZAMA. Ιδανικό για πειραματισμούς και ανάπτυξη νέων συνταγών. Και οι δύο εκδόσεις του επωαστήρα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο: αν το βούτυρο κακάο διατηρηθεί στον επωαστήρα για δύο ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία, τότε το βούτυρο κρυσταλλώνεται αργά, αλλά αναπόφευκτα. Αυτό το υπερκρυσταλλωμένο βούτυρο έχει παχύρρευστη υφή, και αυτή η μέθοδος tempering έχει το όνομα "μετάξι". Η χρήση του "μετάξι" είναι πολύ βολική, ειδικά όταν tempering μικρών ποσοτήτων σοκολάτας, όταν χρειάζεται να tempering λίγο, αλλά συχνά.
Πρέπει να βάλετε στον επωαστήρα κρύο ή ζεστό βούτυρο κακάο. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία και αφήστε το για 12-24 (ή περισσότερες) ώρες μέχρι να συμβεί η μαγεία και το βούτυρο να μετατραπεί σε μια παχύρρευστη πάστα - ιδανική για προσθήκη στο προϊόν.
Ο Melanger είναι μια καθολική μηχανή για την απόκτηση ομοιογενών μαζών από στερεά συστατικά. Χάρη στους πέτρινους μύλους και τους αναδευτήρες, ο melanger αντικαθιστά τρία κομμάτια εξοπλισμού από μια μεγάλη βιομηχανία – την ανάμειξη των συστατικών (ΠΡΟΤΡΙΨΗ), την λεπτή ΤΡΙΨΗ (ΛΕΠΤΗ ΤΡΙΨΗ) και την κονσίωση (CONCHE).
Γενικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ) - 550 x 450 x 550 mm;
Βάρος - 45 kg;
Φόρτωση 7 kg;
Η ελάχιστη φόρτωση είναι 4.5 kg;
Τροφοδοσία 220 V ~ 50/60 Hz;
Κατανάλωση ενέργειας 550 W / h
Υλικό περιβλήματος Χάλυβας;
Ταχύτητα περιστροφής 0-90 rpm
Μικρή μηχανή επικάλυψης (μηχανή επικάλυψης) μπορεί να παράγει δραγέες με την ομοιόμορφη επικάλυψη και ανάμειξη του προϊόντος στον περιστρεφόμενο κάδο.
Διαθέτει δύο βέλτιστες ταχύτητες και είναι βολική για διάφορα συστατικά. Η επιτραπέζια έκδοση της μηχανής επικάλυψης είναι κατάλληλη για οικιακή χρήση, καφέ, εργαστήριο και για μικρής κλίμακας παραγωγή.
Διαστάσεις 430х280х370 mm;
Βάρος 10 kg;
Χωρητικότητα φόρτωσης 2 λίτρα;
Ηλεκτρική τροφοδοσία 220 V / 50 Hz;
Κατανάλωση ισχύος ≤ 0,1 kW/h;
Υλικό περιβλήματος Ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304;
Υλικό μπολ Ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304;
Ταχύτητα περιστροφής 30; 45 rpm;
Αριθμός ταχυτήτων 2;
Ρύθμιση ταχύτητας Ναι
Η μηχανή κοπής νήματος Guitar candy slicer είναι μια μηχανή για την κοπή νήματος σε γέμιση, μπισκότο, ζελέ, σουφλέ, μαρτσιπάν, γκανάς και άλλα ζαχαρωτά προϊόντα.
Έχει τα εξής ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:
1. Το πλαίσιο αποσυναρμολογείται και αντικαθίσταται εύκολα.
2. Υπάρχει ενισχυτική ράβδος στη βάση.
3. Η τάση του νήματος ρυθμίζεται εύκολα.
4. Η Guitar καθαρίζει εύκολα. Εύκολη συντήρηση.
Διαστάσεις 440 χ 655 χ 105 mm;
Βάρος 17 kg;
Υλικό κατασκευής Ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304
Μέγεθος βάσης 440 χ 530 χ 105 mm;
Πάχος νήματος 0,8 mm;
Μέγεθος λειτουργικού πεδίου 370 χ 385 mm
Η μπολ τήξης σοκολάτας με αναμικτήρα με ρόδες είναι μια πλήρως εξοπλισμένη συσκευή για την τήξη και τη μορφοποίηση σοκολάτας.
Η μπολ είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και προορίζεται για τη θέρμανση της σοκολάτας. Ο ψηφιακός ελεγκτής ρυθμίζει τη ζητούμενη θερμοκρασία με ακρίβεια έως 0,1°С. Τα υπέρυθρα στοιχεία θέρμανσης επιτρέπουν ομοιόμορφη και ενεργειακά αποδοτική θέρμανση.
Χάρη σε ένα μεγάλο πεδίο λειτουργίας, ο χώρος εργασίας σας είναι πάντα τακτοποιημένος και καθαρός, καθιστώντας τον πιο βολικό στη χρήση.
Ο αναμικτήρας είναι μια επιπλέον επιλογή για τη μπολ τήξης.
Διαστάσεις 470 х 540 х 500 mm;
Βάρος 19 kg;
Φορτίο 10 – 20 kg;
Ελάχιστο φορτίο 10 kg;
Ηλεκτρική τροφοδοσία 220 V ~ 50 Hz;
Κατανάλωση ισχύος 300 W/h;
Υλικό σκελετού Ανοξείδωτος χάλυβας AISI 304;
Υλικό μπολ Ανοξείδωτος χάλυβας AISI 304;
Εύρος θέρμανσης 20 – 50 °C;
Ταχύτητα περιστροφής 30; 45 rpm;
Αριθμός ταχυτήτων 2;
Ρύθμιση ταχύτητας Ναι