Συνταγή που δημιουργήθηκε από την Emilie από το Le Meilleur Pâtissier M6 σεζόν 3, η οποία χρησιμοποίησε την μαρμελάδα μας σοκολάτας γάλακτος με αχλάδι και καραμέλα και τα Cukizzi μας με φυστίκι και σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα.
Για να παρασκευαστεί και να απολαύσετε χωρίς καμία μετριοπάθεια...
Καραμέλες με δαμάσκηνα και κακάο
Συνταγή για 12 καραμέλες
● 120 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
● 1 βάζο ζάχαρη U Zuccaru Σακχαροκατασκευαστής με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Ανακατέψτε 120 γρ. ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà με την πλήρη κρέμα γάλακτος.
Ζεστάνετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
Μόλις η καραμέλα αποκτήσει όμορφο χρώμα κεχριμπαρένιο, αποσύρετε από τη φωτιά και τοποθετήστε μικρές ποσότητες σε ένα φύλλο λαδόκολλας.
Αφήστε να κρυώσει. Δημιουργήστε μπάλες από μαλακή καραμέλα με τα δάχτυλα.
Ρολάρετε στη ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Απολαύστε με απόλαυση και με τα δάχτυλα!
Ξεκινήστε το φθινόπωρο απαλά με αυτή τη συνταγή που είναι τόσο αφράτη στο στόμα και ταυτόχρονα τόσο απολαυστική.
Συνταγή που δημιουργήθηκε από τη La Bonne Boxe με την πάστα μας Amandulosa.
Ο chai latte είναι αρχικά ένα ρόφημα που παρασκευάζεται κυρίως με τσάι και λίγο γάλα, εδώ τον έχουμε απογειώσει με μερικά πολύ ασυνήθιστα υλικά.
Για να φτιάξετε και να απολαύσετε χωρίς καμία μετριοπάθεια...
Συνταγή που δημιουργήθηκε από την Emilie από το Le Meilleur Pâtissier M6 σεζόν 3, η οποία χρησιμοποίησε τη μαρμελάδα πορτοκαλιού κολοκύθας και τα Cukizzi μαύρης σοκολάτας με γλυκαντικά πορτοκάλια.
Για να παρασκευαστεί και να απολαυθεί χωρίς καμία μετριοπάθεια...
αλλά χωρίς φοινικέλαιο !!
διατροφικές αξίες ανά 100 γρ
ενέργεια(kcal)= 551
ενέργεια(Kj)=2297
λιπαρά(g)= 37 εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά(g)=8
υδατάνθρακες(g)=46 εκ των οποίων σάκχαρα(g)=43
πρωτεΐνες(g)=9 αλάτι(g)=1
Κατάσταση:Νέο
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Καβουρδισμένα & αλατισμένα φιστίκια 25%, Αμύγδαλα, ζάχαρη άχνη, σοκολάτα γάλακτος (βούτυρο κακάο, πάστα
Καθαρό βάρος:220 γρ
Προέλευση:Κορσική
Τuiles Zuccaru Pruneaux Cacao
Συνταγή για 8 άτομα
● 60 γρ. φετούλες αμυγδάλου
● 120 γρ. ζάχαρη U Zuccaru Sucre Gourmand με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
● 40 γρ. αλεύρι
● 4 ασπράδια αυγών
● 60 γρ. βούτυρο
● 1 πρέζα αλάτι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ανακατεύουμε τη Ζάχαρη Gourmand με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà! με το αλεύρι, τις φετούλες αμυγδάλου και το αλάτι σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών και στη συνέχεια το λιωμένο βούτυρο. Αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, τοποθετούμε μικρές ποσότητες ζύμης.
Ψήνουμε για 5 έως 8 λεπτά.
Αφαιρούμε τις τuiles με μια σπάτουλα και τις αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε έναν ρολό ζαχαροπλαστικής για να πάρουν το σχήμα τους.
Δαγκώνουμε χωρίς ενοχές!