Οι κόκκοι κακάο, ή ωμό κακάο, είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου, που καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη του Καμερούν χωρίς λιπάσματα ή χημικά προϊόντα, 100% φυσικοί και βιολογικοί.
Η σοκολάτα ροφήματος δεν χρειάζεται πάντα να περιέχει κακάο. Ως αποκλειστικός προμηθευτής της μάρκας Univerciok στη Γερμανία, προσφέρουμε επίσης ασυνήθιστες σοκολάτες ροφήματος χωρίς κακάο, όπως βανίλια ή αμύγδαλο.
Οι γεύσεις των ειδικών μας ζεστών σοκολάτων είναι ποικίλες και κυμαίνονται από φρουτώδεις (λεμόνι) έως φανταστικές (σοκολάτα-αχλάδι). Οι μερίδες είναι γρήγορες και εύκολες στην προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εκδηλώσεις και μικρότερη εστίαση. Γιατί να μην διοργανώσετε ένα γεγονός σοκολάτας;
Οι κόκκοι κακάο είναι οι ολόκληροι σπόροι του κακαόδεντρου, ζυμωμένοι και αποξηραμένοι. Αυτό το πρότυπο καλύπτει επίσης τα παραπροϊόντα και τα παράγωγά τους.
Η μάζα κακάου, γνωστή και ως λικέρ κακάου, παρασκευάζεται αλέθοντας τους σπόρους βιολογικών κόκκων κακάου και η ποιότητά της μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων σπόρων. Οι σπόροι μας είναι βιολογικοί και φυσικοί.
Το βούτυρο κακάου από βιολογικούς σπόρους είναι ωμό και παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από βιολογικούς σπόρους κακάου που έχουν πιεστεί κρύα, της καλύτερης ποιότητας και χωρίς πρόσθετα.
Οι κόκκοι κακάου δεύτερης ποιότητας μπορούν να επιλεγούν με 50% βιολογικούς κόκκους, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και στη πλούσια γεύση της σοκολάτας.
Οι σταγόνες βουτύρου κακάου, που ονομάζονται επίσης παστίλιες, είναι μικρές και ομοιόμορφες. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους σε ευαίσθητες συνταγές. Στη σοκολατοποιία, είναι ιδανικές για την τεχνική tempering της σοκολάτας, εξασφαλίζοντας την τέλεια φινίρισμα.
Οι ράβδοι βουτύρου κακάο, που ονομάζονται επίσης μπάρες βουτύρου κακάο, είναι μακριές και φαρδιές. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους σε ευαίσθητες συνταγές και την κοπή. Στη σοκολατοποιία, είναι ιδανικές για την τεχνική tempering της σοκολάτας, εξασφαλίζοντας την τελική εμφάνιση.