Προϊόντα για με κακάο (15)

βιολογικός κόκκος κακάου

βιολογικός κόκκος κακάου

Οι κόκκοι κακάο, ή ωμό κακάο, είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου, που καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη του Καμερούν χωρίς λιπάσματα ή χημικά προϊόντα, 100% φυσικοί και βιολογικοί.
Ζεστές Σοκολατένιες Ειδικότητες Χωρίς Κακάο

Ζεστές Σοκολατένιες Ειδικότητες Χωρίς Κακάο

Η σοκολάτα ροφήματος δεν χρειάζεται πάντα να περιέχει κακάο. Ως αποκλειστικός προμηθευτής της μάρκας Univerciok στη Γερμανία, προσφέρουμε επίσης ασυνήθιστες σοκολάτες ροφήματος χωρίς κακάο, όπως βανίλια ή αμύγδαλο. Οι γεύσεις των ειδικών μας ζεστών σοκολάτων είναι ποικίλες και κυμαίνονται από φρουτώδεις (λεμόνι) έως φανταστικές (σοκολάτα-αχλάδι). Οι μερίδες είναι γρήγορες και εύκολες στην προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εκδηλώσεις και μικρότερη εστίαση. Γιατί να μην διοργανώσετε ένα γεγονός σοκολάτας;
ζεστό βούτυρο κακάο

ζεστό βούτυρο κακάο

Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται ζεστή με τη χρήση βιολογικών κόκκων κακάου.
premium κόκκοι κακάου πρώτης ποιότητας

premium κόκκοι κακάου πρώτης ποιότητας

Υψηλής ποιότητας κόκκοι κακάο πρώτης κατηγορίας, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και τη πλούσια γεύση της σοκολάτας.
φασόλι κακάο δίκαιου εμπορίου

φασόλι κακάο δίκαιου εμπορίου

Οι κόκκοι κακάο είναι οι ολόκληροι σπόροι του κακαόδεντρου, ζυμωμένοι και αποξηραμένοι. Αυτό το πρότυπο καλύπτει επίσης τα παραπροϊόντα και τα παράγωγά τους.
μάζα κακάου

μάζα κακάου

Η μάζα κακάου, γνωστή και ως λικέρ κακάου, παρασκευάζεται αλέθοντας τους σπόρους βιολογικών κόκκων κακάου και η ποιότητά της μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων σπόρων. Οι σπόροι μας είναι βιολογικοί και φυσικοί.
αποσμημένο βούτυρο κακάο

αποσμημένο βούτυρο κακάο

Συνθλίβεται και στη συνέχεια αλέθεται λεπτά, παράγοντας κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη.
κρύα πίεση βούτυρο κακάο

κρύα πίεση βούτυρο κακάο

Το βούτυρο κακάου από βιολογικούς σπόρους είναι ωμό και παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από βιολογικούς σπόρους κακάου που έχουν πιεστεί κρύα, της καλύτερης ποιότητας και χωρίς πρόσθετα.
premium κακάο φασόλι δεύτερης κατηγορίας

premium κακάο φασόλι δεύτερης κατηγορίας

Οι κόκκοι κακάου δεύτερης ποιότητας μπορούν να επιλεγούν με 50% βιολογικούς κόκκους, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και στη πλούσια γεύση της σοκολάτας.
σκόνη κακάο 10/12

σκόνη κακάο 10/12

Βιολογική σκόνη κακάο (αλκαλοποιημένη 10-12% περιεκτικότητα σε λιπαρά)
αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο

αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο

Η αλκαλοποιημένη μας κακάο περιέχει 20 έως 22% λίπος, και η σκόνη κακάο προέρχεται από καβουρδισμένα, σπασμένα και αποφλοιωμένα φασόλια κακάο.
φυσική σκόνη κακάο

φυσική σκόνη κακάο

Συνθλιμμένος και στη συνέχεια αλεσμένος λεπτά, παράγει βιολογική σκόνη κακάο με φυσική γεύση κακάο.
αποσμημένο βούτυρο κακάο, κρύο και ζεστό

αποσμημένο βούτυρο κακάο, κρύο και ζεστό

Συνθλίβεται και στη συνέχεια αλέθεται λεπτά, παράγει σκόνη κακάο κατά επιλογή (κρύα ή ζεστή).
τσιπς βουτύρου

τσιπς βουτύρου

Οι σταγόνες βουτύρου κακάου, που ονομάζονται επίσης παστίλιες, είναι μικρές και ομοιόμορφες. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους σε ευαίσθητες συνταγές. Στη σοκολατοποιία, είναι ιδανικές για την τεχνική tempering της σοκολάτας, εξασφαλίζοντας την τέλεια φινίρισμα.
βούτυρο σε μπαγκέτα

βούτυρο σε μπαγκέτα

Οι ράβδοι βουτύρου κακάο, που ονομάζονται επίσης μπάρες βουτύρου κακάο, είναι μακριές και φαρδιές. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους σε ευαίσθητες συνταγές και την κοπή. Στη σοκολατοποιία, είναι ιδανικές για την τεχνική tempering της σοκολάτας, εξασφαλίζοντας την τελική εμφάνιση.