Οι κόκκοι κακάο, ή ωμό κακάο, είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου, που καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη του Καμερούν χωρίς λιπάσματα ή χημικά προϊόντα, 100% φυσικοί και βιολογικοί.
Η σοκολάτα ροφήματος δεν χρειάζεται πάντα να περιέχει κακάο. Ως αποκλειστικός προμηθευτής της μάρκας Univerciok στη Γερμανία, προσφέρουμε επίσης ασυνήθιστες σοκολάτες ροφήματος χωρίς κακάο, όπως βανίλια ή αμύγδαλο.
Οι γεύσεις των ειδικών μας ζεστών σοκολάτων είναι ποικίλες και κυμαίνονται από φρουτώδεις (λεμόνι) έως φανταστικές (σοκολάτα-αχλάδι). Οι μερίδες είναι γρήγορες και εύκολες στην προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εκδηλώσεις και μικρότερη εστίαση. Γιατί να μην διοργανώσετε ένα γεγονός σοκολάτας;
Το προϊόν σας είναι σε καλά χέρια μαζί μας. Δημιουργούμε για εσάς εξατομικευμένες συσκευασίες που διασφαλίζουν την ασφαλή αποθήκευση του προϊόντος σας. Επικοινωνήστε μαζί μας!
Όλο και περισσότερα προϊόντα πλημμυρίζουν την αγορά, γι' αυτό μια εξατομικευμένη συσκευασία είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τις πωλήσεις. Όλο και περισσότεροι πελάτες αποφασίζουν με βάση την εμφάνιση. Αφού γνωρίσουμε το προϊόν σας, θα σχεδιάσουμε για εσάς μια κατάλληλη συσκευασία που να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Ποσότητα: κατόπιν αιτήματος
CaterPoint.de - 100 μεμονωμένες συσκευασίες ποτού με περιεκτικότητα σε κακάο
Hellma Café Express Κάκαο 100 τεμάχια
Με το αρωματικό ποτό κακάο της HELLMA, οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν ζεστή σοκολάτα σε χρόνο μηδέν
εύκολη παρασκευή
υψηλής ποιότητας συστατικά
Ζάχαρη και κακάο πιστοποιημένα από Fairtrade
Ο HELLMA Κάκαο είναι τέλεια μερίδα για παρασκευή σε κούπα και είναι ιδανικός για χρήση στο Welcome Tray στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Απλά ρίξτε ζεστό νερό και είναι έτοιμο προς κατανάλωση.
1 Συσκευασία = 100 μερίδες των 28 γρ
EAN: 04003148199809
Ποιότητα: εκλεπτυσμένη
INCI-όνομα: Theobroma Cacao Seed Butter
Προέλευση/Καταγωγή: Μεξικό, Αφρική, Ινδονησία
Εφαρμογή: Καλλυντικά
Ιδιαιτερότητες:
Είναι ιδανική για κρέμες και αλοιφές που πρέπει να απορροφώνται γρήγορα, λόγω του σημείου τήξης που βρίσκεται στην περιοχή της θερμοκρασίας του σώματος. Ωστόσο, η πλειονότητα της βουτύρου κακάο επεξεργάζεται στη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων για την παραγωγή σοκολάτας ή νουγκάτ. Στη φαρμακευτική, έχει πλέον δευτερεύουσα σημασία, ενώ παλαιότερα ήταν κύριο συστατικό για υπόθετα.
Οι κόκκοι κακάο είναι οι ολόκληροι σπόροι του κακαόδεντρου, ζυμωμένοι και αποξηραμένοι. Αυτό το πρότυπο καλύπτει επίσης τα παραπροϊόντα και τα παράγωγά τους.
Η μάζα κακάου, γνωστή και ως λικέρ κακάου, παρασκευάζεται αλέθοντας τους σπόρους βιολογικών κόκκων κακάου και η ποιότητά της μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων σπόρων. Οι σπόροι μας είναι βιολογικοί και φυσικοί.
Το βούτυρο κακάου από βιολογικούς σπόρους είναι ωμό και παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από βιολογικούς σπόρους κακάου που έχουν πιεστεί κρύα, της καλύτερης ποιότητας και χωρίς πρόσθετα.
Οι κόκκοι κακάου δεύτερης ποιότητας μπορούν να επιλεγούν με 50% βιολογικούς κόκκους, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και στη πλούσια γεύση της σοκολάτας.
Φυσικό και αλκαλικό
Περιεκτικότητα σε λιπαρά 10/12% ή 20/22% από κορυφαίες, πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις
Παραδόσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εσωτερικής σας συνταγής
Οι σταγόνες βουτύρου κακάου, που ονομάζονται επίσης παστίλιες, είναι μικρές και ομοιόμορφες. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους σε ευαίσθητες συνταγές. Στη σοκολατοποιία, είναι ιδανικές για την τεχνική tempering της σοκολάτας, εξασφαλίζοντας την τέλεια φινίρισμα.
Οι ράβδοι βουτύρου κακάο, που ονομάζονται επίσης μπάρες βουτύρου κακάο, είναι μακριές και φαρδιές. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους σε ευαίσθητες συνταγές και την κοπή. Στη σοκολατοποιία, είναι ιδανικές για την τεχνική tempering της σοκολάτας, εξασφαλίζοντας την τελική εμφάνιση.