Προϊόντα για με κακάο (50)

βιολογικός κόκκος κακάου

βιολογικός κόκκος κακάου

Οι κόκκοι κακάο, ή ωμό κακάο, είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου, που καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη του Καμερούν χωρίς λιπάσματα ή χημικά προϊόντα, 100% φυσικοί και βιολογικοί.
Σκόνη ροφήματος με κακάο - Κακάο σε κάψουλες

Σκόνη ροφήματος με κακάο - Κακάο σε κάψουλες

Θέλετε να επεκτείνετε την γκάμα των καψουλών σας με έναν στιγμιαίο κακάο; Μαζί με εσάς, η Schoppe Instant Beverages αναπτύσσει έναν κακάο σε κάψουλα, που είναι τέλεια προσαρμοσμένος στο σύστημά σας. Διότι κατασκευάζουμε εδώ και χρόνια σκόνες ποτών με περιεκτικότητα σε κακάο για τα δημοφιλή συστήματα καψουλών. Ταυτόχρονα, βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες και τα προϊόντα μας, προκειμένου να συμβάλλουμε ενεργά στην εξέλιξη των αγορών. Για εμάς, το κέντρο προσοχής είναι πάντα ένα: η επιτυχία σας.
Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Είναι ένα προϊόν που προκύπτει από τη θερμή εξαγωγή ψημένων και κομμένων σπόρων (νίμπς) του Theobroma cacao. Έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Για εφαρμογές τροφίμων και καλλυντικών Τρόφιμα: Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας. Καλλυντικά: Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, βοηθά στην καταπολέμηση της δράσης του ήλιου απορροφώντας την UV ακτινοβολία. Χάρη στα υψηλά επίπεδα λανολίνης, λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα για το δέρμα, ενυδατώνοντάς το και μειώνοντας την απώλεια νερού, καθυστερώντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων. MOQ: 20kg
Κόκκοι κακάο

Κόκκοι κακάο

Κατασκευασμένο από κόκκους κακάο Υψηλής ποιότητας βιολογική ποιότητα Περιέχει πολλές θρεπτικές και φυτικές ουσίες όπως φαινυλ, αιθυλαμίνη και σεροτονίνη Κατάλληλο και για μαγείρεμα Απαλά αποξηραμένο Ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική - Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική

Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική - Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική

Κάκαο Σκόνη Αλκαλοποιημένο Βιολογικό Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Οι κακαόδενδροι (Theobroma) παράγουν λοβούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε λοβός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πολτού. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι λοβοί ανοίγονται και αδειάζονται. Ο απομακρυσμένος πολτός τοποθετείται στη συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο Η ολλανδική (αλκαλοποιημένη) κακάο διαφέρει από την κακάο άλλων χωρών, γι' αυτό και η αλκαλοποιημένη κακάο ονομάζεται επίσης Dutched cacao στις Η.Π.Α. Η φυσική κακάο καλλιεργείται...
Milka σοκολάτα 100g

Milka σοκολάτα 100g

Η Milka schokolade 100g είναι ένα δημοφιλές προϊόν που διατίθεται σε όλη την Ευρώπη. Εξάγουμε όλες τις κατηγορίες προϊόντων σοκολάτας στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων των Nutella, Milka και Snickers. Η Milka schokolade μας είναι γνωστή για την υπέροχη γεύση της και την απαλή υφή της. Οι πελάτες μας εκτιμούν την ποιότητα και τη γεύση της Milka schokolade μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές για να διασφαλίσουμε ότι η σοκολάτα μας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Με την αποδοτική μας εφοδιαστική, μπορούμε να εγγυηθούμε γρήγορες παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Ζεστές Σοκολατένιες Ειδικότητες Χωρίς Κακάο

Ζεστές Σοκολατένιες Ειδικότητες Χωρίς Κακάο

Η σοκολάτα ροφήματος δεν χρειάζεται πάντα να περιέχει κακάο. Ως αποκλειστικός προμηθευτής της μάρκας Univerciok στη Γερμανία, προσφέρουμε επίσης ασυνήθιστες σοκολάτες ροφήματος χωρίς κακάο, όπως βανίλια ή αμύγδαλο. Οι γεύσεις των ειδικών μας ζεστών σοκολάτων είναι ποικίλες και κυμαίνονται από φρουτώδεις (λεμόνι) έως φανταστικές (σοκολάτα-αχλάδι). Οι μερίδες είναι γρήγορες και εύκολες στην προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εκδηλώσεις και μικρότερη εστίαση. Γιατί να μην διοργανώσετε ένα γεγονός σοκολάτας;
Φαγώσιη Κουτάλι για Παγωτό

Φαγώσιη Κουτάλι για Παγωτό

φαγητό κουτάλι σε διάφορες γεύσεις Κακάο
Σοκολατένια Γλυκά Αρκουδάκια σε Συμβατική Συσκευασία - σε Βιοδιασπώμενη Συσκευασία

Σοκολατένια Γλυκά Αρκουδάκια σε Συμβατική Συσκευασία - σε Βιοδιασπώμενη Συσκευασία

Αρωματική, γλυκιά καραμέλα φρούτου (περίπου 70 %) περιτυλιγμένη με πικρή σοκολάτα (περίπου 30 %), με τουλάχιστον 50 % κακάο, συσκευασμένη σε γυαλιστερή ή ματ λευκή διαφημιστική σακούλα. Κωδικός προϊόντος: 110101391 Μονάδα: Τεμάχιο Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 3.000 τεμάχια Διαστάσεις: περίπου 100 x 95 mm Βάρος: περίπου 22 g Διάρκεια ζωής: περίπου 6 μήνες σε σωστές συνθήκες αποθήκευσης Συσκευασία / Κουτί: 250 τεμάχια/κουτί
ζεστό βούτυρο κακάο

ζεστό βούτυρο κακάο

Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται ζεστή με τη χρήση βιολογικών κόκκων κακάου.
premium κόκκοι κακάου πρώτης ποιότητας

premium κόκκοι κακάου πρώτης ποιότητας

Υψηλής ποιότητας κόκκοι κακάο πρώτης κατηγορίας, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και τη πλούσια γεύση της σοκολάτας.
φασόλι κακάο δίκαιου εμπορίου

φασόλι κακάο δίκαιου εμπορίου

Οι κόκκοι κακάο είναι οι ολόκληροι σπόροι του κακαόδεντρου, ζυμωμένοι και αποξηραμένοι. Αυτό το πρότυπο καλύπτει επίσης τα παραπροϊόντα και τα παράγωγά τους.
μάζα κακάου

μάζα κακάου

Η μάζα κακάου, γνωστή και ως λικέρ κακάου, παρασκευάζεται αλέθοντας τους σπόρους βιολογικών κόκκων κακάου και η ποιότητά της μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων σπόρων. Οι σπόροι μας είναι βιολογικοί και φυσικοί.
αποσμημένο βούτυρο κακάο

αποσμημένο βούτυρο κακάο

Συνθλίβεται και στη συνέχεια αλέθεται λεπτά, παράγοντας κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη.
Βιολογικό Λικέρ Κακάο

Βιολογικό Λικέρ Κακάο

Είναι ένα προϊόν που προκύπτει από την άλεση κόκκων κακάου που έχουν προηγουμένως ξεφλουδιστεί και καβουρδιστεί, χωρίς την προσθήκη πρόσθετων ουσιών. Η πάστα που προκύπτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή βουτύρου κακάου και σκόνης κακάου. ΟΦΕΛΗ Το λικέρ κακάου περιέχει αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Το λικέρ κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολατών, βουτύρου κακάου και σκόνης κακάου. MOQ: 20kg
κρύα πίεση βούτυρο κακάο

κρύα πίεση βούτυρο κακάο

Το βούτυρο κακάου από βιολογικούς σπόρους είναι ωμό και παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από βιολογικούς σπόρους κακάου που έχουν πιεστεί κρύα, της καλύτερης ποιότητας και χωρίς πρόσθετα.
Βιολογική σκόνη κακάο

Βιολογική σκόνη κακάο

Η σκόνη προέρχεται από την κακάο κέικ, το οποίο περνά από μια διπλή διαδικασία άλεσης: 10-12% ή 22-24% λίπος ΟΦΕΛΗ Περιέχει υψηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών, μεταξύ των οποίων είναι οι φλαβονοειδείς, απαραίτητοι για την πρόληψη της γήρανσης και της κυτταρικής φθοράς. Επιπλέον, βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία και τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Η σκόνη κακάο είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να μην παραμελήσετε τη γεύση της σοκολάτας στα αγαπημένα σας γλυκά. Αυτή είναι μια πιο υγιεινή επιλογή από το κακάο ή τη στιγμιαία σοκολάτα, οι οποίες είναι συνήθως επεξεργασμένες και περιέχουν ζάχαρη. Όντας καθαρή, οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες που προλαμβάνουν τη γήρανση και τη φθορά των κυττάρων παραμένουν ανέπαφες. Είναι επίσης πολύ ενεργητική λόγω των επιπέδων θεοβρωμίνης. Το κακάο μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε φαγητό και να αντικαταστήσει το κακάο σχεδόν σε όλες τις συνταγές, είναι χρήσιμο για όλα τα είδη γλυκών όπως μπράουνις, κέικ, τούρτες, ζεστή σοκολάτα, τρούφες κ.λπ. MOQ:20kg
premium κακάο φασόλι δεύτερης κατηγορίας

premium κακάο φασόλι δεύτερης κατηγορίας

Οι κόκκοι κακάου δεύτερης ποιότητας μπορούν να επιλεγούν με 50% βιολογικούς κόκκους, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και στη πλούσια γεύση της σοκολάτας.
Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο - Να Αγοράσετε Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο - Να Αγοράσετε Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριτών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Τον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
σκόνη κακάο 10/12

σκόνη κακάο 10/12

Βιολογική σκόνη κακάο (αλκαλοποιημένη 10-12% περιεκτικότητα σε λιπαρά)
αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο

αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο

Η αλκαλοποιημένη μας κακάο περιέχει 20 έως 22% λίπος, και η σκόνη κακάο προέρχεται από καβουρδισμένα, σπασμένα και αποφλοιωμένα φασόλια κακάο.
Βιολογικά Κομμάτια Κακάο

Βιολογικά Κομμάτια Κακάο

{"text":"Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται από τον ψημένο κόκκο κακάου\nΟΦΕΛΗ\nΟι νιφάδες κακάου περιέχουν αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη, που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και αποτελούν ένα πλούσιο, υγιεινό και διαφορετικό σνακ.\nΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΚΑΟΥ\nΗ κύρια χρήση τους είναι στη ζαχαροπλαστική (ιδιαίτερα στα μπισκότα), στη ζαχαροπλαστική, στο παγωτό, στα ροφήματα σοκολάτας και ως επικάλυψη για διάφορες τροφές.\nΕλάχιστη παραγγελία: 20 κιλά"}
φυσική σκόνη κακάο

φυσική σκόνη κακάο

Συνθλιμμένος και στη συνέχεια αλεσμένος λεπτά, παράγει βιολογική σκόνη κακάο με φυσική γεύση κακάο.
Κάκαο σε σκόνη Criollo BIO - Να αγοράσω βιολογικό κάκαο σε σκόνη; | Χονδρική | VehGroshop | Ιδιωτική Ετικέτα

Κάκαο σε σκόνη Criollo BIO - Να αγοράσω βιολογικό κάκαο σε σκόνη; | Χονδρική | VehGroshop | Ιδιωτική Ετικέτα

BIO Criollo Κάκαο σε σκόνη: Η σκόνη κακάου παράγεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παρέχει κόκκους κακάου, από τους οποίους παράγεται, μεταξύ άλλων, σοκολάτα. Για την παραγωγή σκόνης κακάου χρησιμοποιείται η μάζα κακάου του κόκκου κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάου. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι, ενώ είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Ο κακάο μας υποβάλλεται επίσης σε ζύμωση για να μειωθεί η αρχική του πικρία. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής διατηρείται ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία. Κόκκοι Criollo: Ο κακάο μας παράγεται από 100% βιολογικά καλλιεργημένους κόκκους Criollo.
Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο - Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο - Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Ιστορία και προέλευση Η κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Η κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ιερών και οι κόκκοι κακάο ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν την κακάο στην Ευρώπη. Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο

Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο

Προέλευση Σκόνης Κακάο Κανονική Βιολογική Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κακάο, από το οποίο παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τον καρπό. Υπό υψηλή πίεση, η μάζα εξάγεται, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι, ενώ οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Επίσης, η κακάο μας έχει ζυμωθεί για να μειωθεί η αρχική πικρία της. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία προσθήκη. Κόκκοι Forastero Η Σκόνη Κακάο Κανονική Βιολογική προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero. Αρχικά, αυτή η κακάο προέρχεται από την περιοχή του Αμαζονίου, αλλά τώρα καλλιεργείται κυρίως σε...
Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρο Κακάο - Να αγοράσετε Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρο Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρο Κακάο - Να αγοράσετε Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρο Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Κακάο σε σκόνη κανονικό βιολογικό

Κακάο σε σκόνη κανονικό βιολογικό

Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάου από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάου από τον κόκκο κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάου είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα. Κόκκοι Forastero Η Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο προέρχεται από το δέντρο κακάου Forastero. Αρχικά, αυτό το κακάο προέρχεται από τον Αμαζόνιο, αλλά τώρα κυρίως αναπτύσσεται στη Δυτική Αφρική. Υπάρχουν 30 έως 40 κόκκοι κακάου ανά λοβό σε αυτό το δέντρο. Αυτό το κακάο περιλαμβάνει…
Βιολογική Σκόνη Κακάο Criollo

Βιολογική Σκόνη Κακάο Criollo

Βιολογική Σκόνη Κακάο Κριόλο Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάο, τον καρπό του δέντρου κακάο. Το δέντρο κακάο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάο από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάο από τον κόκκο κακάο. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι κάψες συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα. Κόκκοι Κριόλο Το κακάο μας παρασκευάζεται από 100% βιολογικά καλλιεργημένους κόκκους Κριόλο. Αυτός ο κόκκος από την Αφρική είναι γνωστός ως σπάνιος, υψηλής ποιότητας κόκκος και συχνά καταναλώνεται ως εκλεκτό προϊόν. Η γεύση του είναι πολύ αρωματική και όχι πικρή. Λόγω αυτών...
Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο - Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο

Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο - Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο

Ιστορία και προέλευση Ο κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών και οι κόκκοι κακάου ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάου είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάου του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…