Όλες οι στρείδια μας είναι ωριμασμένες σε "claire", αυτές οι δεξαμενές που έχουν σκαφτεί στον πηλό, τροφοδοτούνται με θαλασσινό νερό κατά τη διάρκεια των υψηλών συντελεστών παλίρροιας.
Ρότορας με βίδα και παχύ πυρήνα, υποστηριζόμενος σε κάθε άκρο από ρουλεμάν σφαίρας σε ρόδες.
Σταθερός τριφύλλι και κινητές λεπίδες για την επίτευξη της κοκκομετρίας. Κάστρο σε σχήμα διπλού U, με ή χωρίς πλέγμα.
Αυτοματισμός και έλεγχος σε περίπτωση υπερφόρτωσης με αντίστροφη περιστροφή.
Για :
Ογκώδη αντικείμενα – Παλέτες
Πράσινα απόβλητα – Κλαδιά
Μπάλες από πλαστικό, χαρτιά, χαρτόνια
Μεταλλικά τσιπ – Σπασμένα κεραμικά
Οθόνη τηλεόρασης – Παρμπρίζ
Κλπ.
Παραδοσιακή προετοιμασία στο φούρνο: αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και προθερμάνετε το φούρνο σας στους 7/240°C. Στη συνέχεια, μειώστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 5/150°C (5) για να τοποθετήσετε την "κασόλα" σας για:
20 λεπτά για μορφή 1 μερίδας
45 λεπτά για μορφή 2 μερίδων
1 ώρα και 15 λεπτά για μορφή 4 μερίδων
Η ονομασία Ειδική ΕπιReserve διακρίνει έναν καβούρι Ossetra εκτροφής με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, των οποίων τα αυγά κυμαίνονται από ανοιχτό κεχριμπάρι έως σκούρο, μέλι ή χρυσό. Αυτός ο καβούρι είναι θαυμάσια αισθησιακός, τα αυγά του κυλούν στον ουρανίσκο και τη γλώσσα για να σπάσουν προς μεγάλη μας ευχαρίστηση σε μια ελαφρώς ιωδιούχα θαλασσινή γεύση, γεμάτη λεπτότητα, και στο τέλος της γεύσης εκφράζονται πολύ διακριτικά νότες ξηρών καρπών.
Μόνο σε κατάστημα.
** Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα **
Η γλυκιά μας με εσπεριδοειδή από τον τόπο μας έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο της τάξης των Δασκάλων μαρμελάδας της Γαλλίας με το τρόπαιο του "παππού της μαρμελάδας Francis Miot".
Κατάσταση: Νέα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Νερό, Κορσικανά εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, κλημεντίνες, κεδρόμηλα, λεμόνια) 24%, ζάχαρη, χυμός λεμονιού, πηκτίνη
Καθαρό βάρος: 220 γρ
Προέλευση: Κορσική
Παλτό από μαλλί και δέρμα
100% μαλλί / δέρμα αγελάδας
Επένδυση 98% πολυεστέρας 2% ελαστάνη
Απαγορεύεται το πλύσιμο
Στεγνό καθάρισμα
Κατασκευασμένο στη Γαλλία
Παντελόνι: κλείσιμο με αγκράφα και φερμουάρ, δύο τσέπες πίσω με κουμπί και δύο πλαϊνές τσέπες. Ατελείωτα μπατζάκια.
Σύνθεση
86 % Μαλλί - 10 % Νάιλον - 4 % Λύκρα
Μάρκα
EK By Emmanuelle Khanh
Το πιάτο πρέπει να ζεσταθεί απευθείας στο βάζο στο μικροκύμα για 2 λεπτά στη μέγιστη ισχύ και να καταναλωθεί από το βάζο.
Λίπη: 8,9 γ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 3,6 γ
Υδατάνθρακες: 6,2 γ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,6 γ
Πρωτεΐνες: 12 γ
Αλάτι: 0,63 γ
Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο δοχείο και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 1,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,3 γρ
Υδατάνθρακες: 8,4 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 2,4 γρ
Ίνες: 0,7 γρ
Πρωτεΐνες: 7,7 γρ
Αλάτι: 0,70 γρ
Οι τηγανητοί πάτοι πάπιας σύμφωνα με τη συνταγή του Περικουρντίν είναι φτιαγμένοι από κρέας πάπιας, λίπος πάπιας και πολτό σκόρδου για μια κλασική και έντονη γεύση. Σερβίρονται κρύοι για περισσότερη γεύση, ιδανικά σε τοστ για ορεκτικό ή κατά τη διάρκεια του γεύματος, σε σαλάτα.
Παλτό Emmanuelle Khanh σε κανονική γραμμή.
Ύφασμα πολυμάλλινο.
Κολάρο με εγκοπή, τρία κουμπιά, δύο τσέπες με πασπάλ.
Μεγέθη 46 έως 64
Σύνθεση
70% Μαλλί - 30% Πολυεστέρας
Μάρκα
EK By Emmanuelle Khanh
Κουστούμι δύο κομματιών σε στενή γραμμή. Ύφασμα 100% μαλλί.
Βαθμός: γιακάς σάλια, κλείσιμο με δύο κουμπιά, μία τσέπη με καπάκι.
Παντελόνι: κλείσιμο με αγκράφα και κουμπί, δύο τσέπες πίσω με πασπαρτού και τσέπες σε διαγώνιο μπροστά.
Από 46 έως 60
Σύνθεση
70% Πολυεστέρας - 30% Βισκόζη
Μάρκα
Sevenson