Προϊόντα για μάγειρα (22)

Τεχνολογία Ανάμειξης - για Εξοπλισμό Μαγειρικής και Βιομηχανικούς Ψυγείων

Τεχνολογία Ανάμειξης - για Εξοπλισμό Μαγειρικής και Βιομηχανικούς Ψυγείων

Για την παραγωγή πρώτων υλών με βάση φρούτα, λαχανικά, μαρμελάδες, γλυκά, ζελέ και σάλτσες, χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Για να επιτευχθεί η υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος, οι αναδευτήρες είναι καθοριστικός παράγοντας. Σκοπός τους είναι να επιτευχθεί ομοιογενής ανάμειξη και κατανομή της θερμοκρασίας με τις χαμηλότερες δυνατές δυνάμεις κοπής στα κομμάτια του προϊόντος. Έτσι, σε συνδυασμό με δοχεία επεξεργασίας υψηλής ποιότητας, επιτυγχάνεται επίσης γρήγορη επεξεργασία, γι' αυτό η KASAG διαθέτει την ιδανική τεχνολογία αναδευτήρων. Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια ειδική σφράγιση με δακτύλιο ολίσθησης, η οποία έχει αποδείξει την ποιότητά της με την πάροδο των ετών. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες μας και τη σφράγιση με δακτύλιο ολίσθησης για να παρέχουμε την ιδανική ποιότητα του προϊόντος και αδιάλειπτη λειτουργία.
Εγκαταστάσεις μαγειρέματος φρούτων σε παρτίδες

Εγκαταστάσεις μαγειρέματος φρούτων σε παρτίδες

Εγκαταστάσεις μαγειρέματος διαλείπουσας λειτουργίας για μαρμελάδες, μαρμελάδες, κομπόστες και ζελέ για βέλτιστη ποιότητα προϊόντων Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή μαρμελάδων, μαρμελάδων, κομπόστες και ζελέ. Οι υψηλές απαιτήσεις για τα προϊόντα, οι ειδικές ανάγκες της επεξεργασίας της πηκτίνης, η βέλτιστη λεπτότητα και οι χρόνοι διαδικασίας μας ενθουσιάζουν. Προσαρμοζόμαστε σε κάθε έναν από τους πελάτες μας και κατασκευάζουμε για αυτούς προσαρμοσμένες ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Συστήματα μαγειρέματος κατά παρτίδες για την επεξεργασία φρούτων, λαχανικών, σαλτσών σε αποστειρωμένη έκδοση

Συστήματα μαγειρέματος κατά παρτίδες για την επεξεργασία φρούτων, λαχανικών, σαλτσών σε αποστειρωμένη έκδοση

Οι ειδικοί KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή κατσαρολών και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρέματος για την παραγωγή πρώτων υλών από φρούτα, λαχανικά και σάλτσες. Πλήρη συστήματα με φούρνο, ψυγείο, συμπυκνωτή, σωλήνες και βαλβίδες κατασκευάζονται σε ασκητική έκδοση, σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις. Ένα κεντρικό σημείο είναι η αποφυγή της μόλυνσης των προϊόντων λόγω της ανάπτυξης μικροβίων ή της διασταυρούμενης μόλυνσης μεταξύ των προϊόντων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός βελτιστοποιημένου σχεδιασμού των εξοπλισμών, ειδικής σφραγίδας με ολισθαίνουσα δακτύλιο και μιας λειτουργικής συσκευής CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης). Προσαρμοζόμαστε σε κάθε πελάτη και κατασκευάζουμε για αυτόν ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
Εγκαταστάσεις Μαγειρικής Κατ' Οίκον για Φρούτα και Λαχανικά

Εγκαταστάσεις Μαγειρικής Κατ' Οίκον για Φρούτα και Λαχανικά

Εγκαταστάσεις μαγειρέματος σε διαλείπουσα λειτουργία για την προετοιμασία φρούτων, λαχανικών και σαλτσών, αποστειρωμένα μοντέλα Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή βραστήρων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή βάσεων φρούτων, λαχανικών και σαλτσών. Οι συνολικές εγκαταστάσεις με βραστήρα, ψυκτικό, συμπυκνωτή, άκαμπτους σωλήνες και βαλβίδες κατασκευάζονται σε αποστειρωμένα μοντέλα σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις. Η πρόληψη της μόλυνσης των προϊόντων από μικρόβια ή διασταυρούμενη μόλυνση μεταξύ προϊόντων είναι ουσιώδης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός βελτιστοποιημένου σχεδίου συσκευών, μηχανικών σφραγίδων και μιας λειτουργικής εγκατάστασης CIP (Cleaning in Place – καθαρισμός χωρίς αποσυναρμολόγηση). Προσαρμοζόμαστε σε κάθε έναν από τους πελάτες μας και κατασκευάζουμε για αυτούς προσαρμοσμένες ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τεχνολογία ανάμειξης - για βιομηχανικές συσκευές μαγειρέματος και ψύκτες

Τεχνολογία ανάμειξης - για βιομηχανικές συσκευές μαγειρέματος και ψύκτες

Για την προετοιμασία της φρουτοβάσης, των λαχανικών, της μαρμελάδας, της ζελέ και των σαλτσών, χρησιμοποιούνται οριζόντια ή κατακόρυφα συστήματα ανάμειξης. Οι αναμικτήρες είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας προϊόντος. Ο κύριος στόχος είναι να διασφαλιστεί η συνεπής ανάμειξη και η κατανομή θερμοκρασίας εφαρμόζοντας τη χαμηλότερη δυνατή δύναμη κοπής στα κομμάτια του προϊόντος. Δεδομένου ότι είναι δυνατόν να επιτευχθούν έτσι σύντομοι χρόνοι διαδικασίας μαζί με ποιοτικά υψηλής αξίας διαδικαστικά μηχανήματα, η KASAG διαθέτει την ιδανική τεχνολογία ανάμειξης για εσάς. Για τους οριζόντιους αναμικτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια ειδική στήριξη και μηχανική σφράγιση που έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί για πολλά χρόνια. Είμαστε σε συνεχή διαδικασία ανάπτυξης του συστήματος ανάμειξης και των στηρίξεων και μηχανικών σφραγίσεων για να επιτύχουμε την βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και να επιτρέψουμε ομαλή λειτουργία.
Εγκαταστάσεις μαγειρέματος παρτίδας για μαρμελάδες, γλυκά, κομπόστες και ζελέ - για την καλύτερη ποιότητα προϊόντος

Εγκαταστάσεις μαγειρέματος παρτίδας για μαρμελάδες, γλυκά, κομπόστες και ζελέ - για την καλύτερη ποιότητα προϊόντος

Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή μαγειρικών συσκευών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρικής για την παραγωγή μαρμελάδας, μαρμελάδας, κομπόστας και ζελέ. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον συνδυασμό υψηλών προτύπων προϊόντων, ειδικών προτύπων για την προετοιμασία πηκτίνης, βέλτιστης κοκκώδους υφής των προϊόντων και σύντομων χρόνων διαδικασίας. Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες κάθε πελάτη και κατασκευάζουμε προσαρμοσμένα ή αρθρωτά συστήματα που πληρούν τις απαιτήσεις τους.
Εγκαταστάσεις μαγειρέματος παρτίδας για παρασκευές φρούτων, επεξεργασία λαχανικών

Εγκαταστάσεις μαγειρέματος παρτίδας για παρασκευές φρούτων, επεξεργασία λαχανικών

Εγκαταστάσεις μαζικής μαγειρικής για παρασκευές φρούτων, επεξεργασία λαχανικών, σάλτσες - Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή καζανιών, βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρικής για την παραγωγή βάσης φρούτων, λαχανικών και σαλτσών. Τα ολοκληρωμένα συστήματά τους που περιλαμβάνουν μαγειρευτές, ψύκτες, συμπυκνωτές, σωληνώσεις και βαλβίδες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις σε αποστειρωμένο σχεδιασμό. Η πρόληψη της μόλυνσης των προϊόντων από μικρόβια είναι μια κεντρική ανησυχία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιστοποιημένου σχεδιασμού εξοπλισμού, ειδικών ρουλεμάν και μηχανικών σφραγίδων και μιας λειτουργικής εγκατάστασης CIP (Καθαρισμός στη Θέση). Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες κάθε νέου πελάτη και επιδιώκουμε να κατασκευάσουμε προσαρμοσμένες ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που να πληρούν τις απαιτήσεις τους στο μέγιστο βαθμό.
Μίξερ τυριού (quark) I Δοχείο buffer για μαλακό τυρί - για βέλτιστη παραγωγή τυριού I Δοχείο buffer με συσκευή ανάμειξης

Μίξερ τυριού (quark) I Δοχείο buffer για μαλακό τυρί - για βέλτιστη παραγωγή τυριού I Δοχείο buffer με συσκευή ανάμειξης

Ο αναμικτήρας τυριού KASAG ξεχωρίζει για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη διαφόρων συστατικών. Αποτελείται από ένα δοχείο, μια αξονική συσκευή ανάμειξης και προσαρμοσμένες συνδέσεις. Η βάση καθώς και η επένδυση ψύχονται και διαθέτουν πυκνά συγκολλημένη μόνωση. Ο αναμικτήρας τυριού KASAG μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μέσω συστημάτων ανύψωσης παλετών. Δοχείο αποθήκευσης με συσκευή ανάμειξης για μαλακό τυρί Το δοχείο αποθήκευσης KASAG για μαλακό τυρί διαθέτει μια συσκευή ανάμειξης με αγκύρωμα και ξύστρα, καθώς και μια αντλία στην έξοδο.
Στοιχεία εγκαταστάσεων, τεχνολογία τροφίμων - Ωμική θέρμανση, μονάδα ζεστού νερού, αυτόματη είσοδος

Στοιχεία εγκαταστάσεων, τεχνολογία τροφίμων - Ωμική θέρμανση, μονάδα ζεστού νερού, αυτόματη είσοδος

Η ωμική θέρμανση είναι μια ήπια, συνεχής διαδικασία θέρμανσης προϊόντων, ειδικά για προϊόντα που πρέπει να διατηρούν την κοκκώδη τους υφή, όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλα τρόφιμα. Η θέρμανση συμβαίνει μέσω ηλεκτρισμού, όπου το προϊόν λειτουργεί ως ηλεκτρικός αντιστάτης. Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται πάνω σε μια καυτή επιφάνεια, αλλά, αντίθετα, ομοιόμορφα σε ολόκληρη τη διατομή. Η χρήση συστημάτων ζεστού-κρύου νερού είναι εξαιρετικά ωφέλιμη, καθώς συμβάλλει στην ενεργειακή αποδοτικότητα καθώς και στη βελτίωση του ελέγχου της διαδικασίας σε σχέση με τη άμεση χρήση ατμού ως μέσου θέρμανσης. Ιδιαίτερα σε οριζόντια συστήματα ανάμειξης, τα συστήματα ζεστού-κρύου νερού προσφέρουν βέλτιστες συνθήκες για την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας προϊόντος και για τη διατήρηση της κοκκώδους υφής των προϊόντων. Η αυτόματη πόρτα με κλείσιμο snap-closing είναι εξαιρετικά κατάλληλη για να διευκολύνει τις συχνές διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος. Λόγω της θερμότητας και της υγρασίας, είναι κρίσιμο να προστίθενται τα πρόσθετα στις συσκευές μαγειρέματος μέσω στάγδην.
Τεχνολογία Ανάμειξης - Για Βιομηχανικό Εξοπλισμό Μαγειρικής και Ψυκτικούς

Τεχνολογία Ανάμειξης - Για Βιομηχανικό Εξοπλισμό Μαγειρικής και Ψυκτικούς

Ο βασικός υλικός παράγοντας για την παραγωγή φρούτων, λαχανικών, μαρμελάδας, ζελέ και σαλτσών είναι οι οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναμικτήρες. Οι αναμικτήρες είναι καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη της μέγιστης ποιότητας προϊόντος. Αυτοί εξασφαλίζουν την ομοιογενή ανάμειξη των κομματιών προϊόντος και την κατανομή θερμοκρασίας με τις χαμηλότερες δυνατές δυνάμεις κοπής. Επιπλέον, σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας δοχεία διαδικασίας, επιτυγχάνονται και σύντομοι χρόνοι διαδικασίας, καθιστώντας την KASAG την βέλτιστη τεχνολογία αναμικτήρων για εσάς. Επιπλέον, οι οριζόντιοι αναμικτήρες της KASAG διαθέτουν μια ειδική μηχανική σφράγιση ρουλεμάν που έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια. Συνεχώς αναπτύσσουμε τους αναμικτήρες μας και τις μηχανικές σφραγίσεις ρουλεμάν μας για βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και αδιάλειπτη λειτουργία.
Τεχνολογία ανάμειξης - για συσκευές μαγειρέματος και βιομηχανικούς ψύκτες

Τεχνολογία ανάμειξης - για συσκευές μαγειρέματος και βιομηχανικούς ψύκτες

Για την παραγωγή παρασκευασμάτων με βάση φρούτα, λαχανικά, γλυκά, μαρμελάδες, ζελέ και σάλτσες χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Για να επιτευχθεί η μέγιστη ποιότητα προϊόντος, οι αναδευτήρες είναι ένα καθοριστικό στοιχείο. Παρέχουν ομοιογενή ανάμειξη και κατανομή θερμοκρασίας εφαρμόζοντας τη μικρότερη δυνατή κοπτική δύναμη στα κομμάτια του προϊόντος. Δεδομένου ότι, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας δοχεία διαδικασίας, επιτυγχάνονται σύντομοι χρόνοι επεξεργασίας, η KASAG σας προσφέρει μια απαράμιλλη τεχνολογία αναδευτήρα. Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια μηχανική σφράγιση του ειδικού ρουλεμάν που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της με την πάροδο των ετών. Αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις μηχανικές σφραγίσεις του ρουλεμάν μας για να επιτύχουμε βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και λειτουργία χωρίς βλάβες.
Εγκαταστάσεις μαγειρέματος κατά παρτίδες για παρασκευές φρούτων - λαχανικών και σαλτσών σε αποστειρωμένο μοντέλο

Εγκαταστάσεις μαγειρέματος κατά παρτίδες για παρασκευές φρούτων - λαχανικών και σαλτσών σε αποστειρωμένο μοντέλο

Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή καζανιών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή παρασκευασμάτων από φρούτα, λαχανικά και σάλτσες. Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής, κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις με λέβητα, δεξαμενή ψύξης, συμπυκνωτή, σωληνώσεις και βαλβίδες σε αποστειρωμένο μοντέλο. Είναι θεμελιώδους σημασίας η πρόληψη της μόλυνσης του προϊόντος λόγω μικροβίων ή διασταυρούμενης μόλυνσης μεταξύ των προϊόντων. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε έναν απαράμιλλο σχεδιασμό των συσκευών, σε μια ειδική μηχανική σφράγιση του ρουλεμάν και σε έναν λειτουργικό εξοπλισμό CIP (Cleaning In Place). Πάντα παρουσιάζουμε νέες λύσεις για τους πελάτες μας, κατασκευάζουμε ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Συστήματα μαγειρέματος για μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κομπόστες και ζελέ

Συστήματα μαγειρέματος για μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κομπόστες και ζελέ

Συστήματα μαγειρέματος υπό κενό για την καλύτερη ποιότητα προϊόντος I Συσκευές μαγειρέματος για μαρμελάδες - Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρέματος για την παραγωγή μαρμελάδας, γλυκό του κουταλιού, κομπόστα και ζελέ. Οι υψηλές απαιτήσεις προϊόντων, οι ειδικές απαιτήσεις στην επεξεργασία πηκτίνης, η βέλτιστη κοκκομετρία και οι σύντομες χρόνοι διαδικασίας, ξυπνούν το πάθος μας. Προσαρμόζουμε κάθε φορά τις λύσεις μας στους πελάτες, κατασκευάζοντας ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που ικανοποιούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Τεχνολογία αναμικτήρων - για βιομηχανικές συσκευές μαγειρέματος και ψύξης

Τεχνολογία αναμικτήρων - για βιομηχανικές συσκευές μαγειρέματος και ψύξης

Για την παραγωγή βασικών προϊόντων από φρούτα, λαχανικά, μαρμελάδες, ζελέ και σάλτσες, χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Οι αναδευτήρες είναι ένα βασικό κριτήριο για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας προϊόντος. Σκοπός τους είναι η ομοιόμορφη ανάμειξη και κατανομή της θερμοκρασίας με ελάχιστες δυνάμεις κοπής για τα προϊόντα. Δεδομένου ότι μπορούν να επιτευχθούν σύντομοι χρόνοι διαδικασίας σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας δεξαμενές διαδικασίας, η KASAG σας προσφέρει μια βέλτιστη τεχνολογία αναδευτήρων. Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει πλέον και μια ειδική μηχανική σφράγιση για τα ρουλεμάν, η οποία έχει αποδειχθεί αξιόπιστη με την πάροδο των ετών. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις μηχανικές σφραγίσεις για ρουλεμάν μας για να επιτύχουμε βέλτιστη ποιότητα προϊόντων και αδιάλειπτη λειτουργία.
Εγκαταστάσεις μαγειρέματος κατά παρτίδες για μαρμελάδες, κομπόστες και ζελέ για την καλύτερη ποιότητα προϊόντος

Εγκαταστάσεις μαγειρέματος κατά παρτίδες για μαρμελάδες, κομπόστες και ζελέ για την καλύτερη ποιότητα προϊόντος

Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή μαρμελάδων, γλυκών, κομπόστες και ζελέ. Οι υψηλές ανάγκες παραγωγής, οι ειδικές απαιτήσεις για την προετοιμασία της πηκτίνης, η βέλτιστη θραύση και οι σύντομοι χρόνοι διαδικασίας ξυπνούν το πάθος μας. Πάντα παρουσιάζουμε νέες λύσεις για τους πελάτες μας, κατασκευάζουμε ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Συστήματα μαγειρέματος κατά παρτίδες για μαρμελάδες, γλυκά και ζελέ για την καλύτερη ποιότητα προϊόντος

Συστήματα μαγειρέματος κατά παρτίδες για μαρμελάδες, γλυκά και ζελέ για την καλύτερη ποιότητα προϊόντος

Οι ειδικοί KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή εξοπλισμού μαγειρικής και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρικής για την παραγωγή μαρμελάδων, κομπόστας και ζελέ. Οι αυστηρές απαιτήσεις του προϊόντος, οι ειδικές απαιτήσεις για την προετοιμασία της πηκτίνης, η ιδανική υφή και η γρήγορη επεξεργασία ξυπνούν το πάθος μας. Προσαρμοζόμαστε σε κάθε πελάτη και κατασκευάζουμε για αυτόν ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
Συστήματα μαγειρέματος παρτίδας για μαρμελάδα, μαρμελάδα, κομπόστα και ζελέ - Για την καλύτερη ποιότητα

Συστήματα μαγειρέματος παρτίδας για μαρμελάδα, μαρμελάδα, κομπόστα και ζελέ - Για την καλύτερη ποιότητα

Οι ειδικοί της KASAG είναι καταρτισμένοι στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και στην παραγωγή μαρμελάδας, γλυκό του κουταλιού, κομπόστας και ζελέ. Οι υψηλές απαιτήσεις προϊόντων, οι ειδικές ανάγκες για την προετοιμασία πηκτίνης, το βέλτιστο μέγεθος κομματιών και οι σύντομες διαδικασίες μας εμπνέουν. Εστιάζουμε ειδικά σε κάθε πελάτη, παράγοντας ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που ικανοποιούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Συστατικά Εγκαταστάσεων Τεχνολογία Τροφίμων - Ωμική Θέρμανση, Συστήματα Ζεστού-Κρύου Νερού, Αυτόματη Άνοιγμα Ανθρώπου - Άνοιγμα Γέμισης

Συστατικά Εγκαταστάσεων Τεχνολογία Τροφίμων - Ωμική Θέρμανση, Συστήματα Ζεστού-Κρύου Νερού, Αυτόματη Άνοιγμα Ανθρώπου - Άνοιγμα Γέμισης

Η ομική θέρμανση είναι μια ήπια, συνεχής διαδικασία θέρμανσης προϊόντων, ειδικά για κομμάτια προϊόντα όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλες τροφές. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, με το προϊόν να λειτουργεί ως ηλεκτρική αντίσταση. Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται μέσω μιας καυτής επιφάνειας, αλλά ομοιόμορφα σε όλη την διατομή του. Η χρήση συστημάτων ζεστού-κρύου νερού και ζεστών νερών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την ενεργειακή αποδοτικότητα και προσφέρει επίσης βελτιωμένη διαδικασία σε σχέση με τη άμεση χρήση ατμού ως μέσου θέρμανσης. Τα συστήματα ζεστού-κρύου νερού προσφέρουν ειδικά για οριζόντιους αναμικτήρες βέλτιστες συνθήκες για την υψηλότερη ποιότητα προϊόντος και τη διατήρηση της κομμάτωσης. Η αυτόματη ταχεία κλειδαριά είναι εξαιρετικά κατάλληλη για συχνές διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος.
Προετοιμασία φρούτων, λαχανικών, σαλτσών - Συστήματα μαγειρέματος παρτίδας Ασηπτικός σχεδιασμός

Προετοιμασία φρούτων, λαχανικών, σαλτσών - Συστήματα μαγειρέματος παρτίδας Ασηπτικός σχεδιασμός

Οι ειδικοί της KASAG είναι επαγγελματίες στον τομέα της κατασκευής μαγειρικών καζανιών και της παραγωγής βασικών υλικών φρούτων, λαχανικών και σαλτσών για βιομηχανικά συστήματα μαγειρέματος. Οι συσκευές μαγειρέματος, ψύξης, συμπυκνωτές, σωληνώσεις και βαλβίδες έχουν σχεδιαστεί με άσηπτο τρόπο σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Η πρόληψη της βακτηριακής μόλυνσης ή της διασταυρούμενης μόλυνσης είναι εξαιρετικά σημαντική. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της βελτιστοποιημένης σχεδίασης συσκευών, ειδικών μηχανικών σφραγίδων και λειτουργικών συστημάτων CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης). Εστιάζουμε ειδικά σε κάθε πελάτη μας, παράγοντας ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που ικανοποιούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Συστήματα μαγειρέματος για την προετοιμασία φρούτων, λαχανικών και σαλτσών - σε αποστειρωμένη εκδοχή

Συστήματα μαγειρέματος για την προετοιμασία φρούτων, λαχανικών και σαλτσών - σε αποστειρωμένη εκδοχή

Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή μαγειρικών λέβητων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή πρώτων υλών φρούτων, λαχανικών και σαλτσών. Οι συνολικές εγκαταστάσεις με λέβητα, ψυγείο, συμπυκνωτή, σωληνώσεις και βαλβίδες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις σε αποστειρωμένη εκτέλεση. Η αποφυγή της μόλυνσης του προϊόντος από μικροβιακή ή διασταυρούμενη μόλυνση μεταξύ των προϊόντων είναι κεντρικής σημασίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιστοποιημένου σχεδιασμού συσκευών, ειδικών σφραγίδων ολίσθησης και λειτουργικής εγκατάστασης CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης). Προσαρμόζουμε κάθε φορά τις εγκαταστάσεις μας στις ανάγκες του πελάτη, κατασκευάζοντας του ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
Τεχνολογία Ανάμειξης - για Βιομηχανικές Συσκευές Μαγειρέματος και Ψύκτες

Τεχνολογία Ανάμειξης - για Βιομηχανικές Συσκευές Μαγειρέματος και Ψύκτες

Για την παραγωγή πρώτης ύλης φρούτων, λαχανικών, μαρμελάδας, ζελέ και σαλτσών χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας προϊόντος, οι αναδευτήρες είναι ένα κρίσιμο κριτήριο. Στοχεύουν σε ομοιογενή ανάμειξη και κατανομή θερμοκρασίας με τις χαμηλότερες δυνατές δυνάμεις κοπής στα κομμάτια του προϊόντος. Δεδομένου ότι αυτό σε συνδυασμό με ποιοτικά δοχεία διαδικασίας επιτρέπει επίσης σύντομες διαδικασίες, η KASAG έχει την ιδανική τεχνολογία αναδευτήρων για εσάς. Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια ειδική σφράγιση με δακτύλιο ολίσθησης, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετική για χρόνια. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις σφραγίσεις δακτυλίων ολίσθησης μας για βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και αδιάλειπτη λειτουργία.
Θερμαντήρας μαρμελάδας | Θερμαντήρας σοκολάτας - για την επεξεργασία και χρήση γραμμών ψησίματος φούρνου

Θερμαντήρας μαρμελάδας | Θερμαντήρας σοκολάτας - για την επεξεργασία και χρήση γραμμών ψησίματος φούρνου

Ο θερμαντήρας μαρμελάδας KASAG χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές γραμμές ψησίματος για την παρασκευή μαρμελάδας και ζελέ. Η μαρμελάδα ή το ζελέ μεταφέρεται μέσω αντλίας σε θερμαινόμενες σκληρές σωληνώσεις. Στατικοί αναμικτήρες εξασφαλίζουν εξαιρετική μεταφορά θερμότητας και πολύ σύντομους χρόνους διαδικασίας. Συσκευή θέρμανσης για σοκολάτα Η συσκευή θέρμανσης KASAG χρησιμοποιείται για τη θέρμανση, την ψύξη, τη διατήρηση της ομοιογένειας της σοκολάτας και για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής που περιλαμβάνουν σοκολάτα.