Ραντεβού στο εργαστήριο για επαγγελματικές ενδυμασίες κατά παραγγελία, προορισμένες για γυναίκες αλλά και για άνδρες!
Η εμπειρία μας μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε ποιοτικά προσαρμοσμένα ρούχα εργασίας.
Προτείνουμε μια ολόκληρη γκάμα επαγγελματικών ρούχων για τα επαγγέλματα του τομέα τροφίμων (εστίαση, φιλοξενία, κρεοπωλεία, εμπορία τροφίμων…), για τα επαγγέλματα της υγείας (νοσοκόμες, παραϊατρικοί, νοσοκομεία, ελεύθερες επαγγελματίες…) και άλλα.
Η συλλογή μας από επαγγελματικά ρούχα αποτελείται από διάφορα προσαρμόσιμα μοντέλα που ταιριάζουν με τα χρώματα της επιχείρησής σας και τον τομέα δραστηριότητάς σας. Τα υφάσματα και τα υλικά μας επιλέγονται προσεκτικά από προμηθευτές που εδρεύουν στη Γαλλία και την Ευρώπη.
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην τήρηση του χάρτη ποιότητας του σήματος Oeko-tex, που εγγυάται υγιή προϊόντα χωρίς καμία επιβλαβή ουσία για την υγεία.
Αυτή η καθημερινή σειρά είναι φτιαγμένη από τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες. Απλό λάδι ή τεχνικό μείγμα, συμβατικό ή βιολογικό, κάθε ένα έχει αναγνωρισμένη ποιότητα χρήσης ή διατροφική αξία.
Για να εκτιμήσετε αυτή την ειδικότητα, ρίξτε το περιεχόμενο του κουτιού σε ένα σκεύος, καλύψτε και αφήστε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά. Φροντίστε να ανακατεύετε από καιρό σε καιρό.
10 λεπτά περίπου για μορφή 1 μερίδας
15 λεπτά για μορφή 2 μερίδων
Λιπαρά: 9,0 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 3,9 γρ
Υδατάνθρακες: 8,7 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5 γρ
Ίνες: 2,0 γρ
Πρωτεΐνες: 8,4 γρ
Αλάτι: 0,76 γρ
Οι αιθέρες έλαια εισέρχονται στην κουζίνα σας με το βιβλίο «Amitiés gourmandes». Ανακαλύψτε νέες συνταγές που χρησιμοποιούν τα αιθέρια έλαια! Μάθετε πώς να τα ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας ή στα γιορτινά σας γεύματα, και να μαγειρεύετε με ασφάλεια για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας ή τον εαυτό σας: αυτό προσφέρει το βιβλίο συνταγών “Amitiés gourmandes“, που έχει συγγραφεί από την Laetitia Roux και την Dr Françoise Couic-Marinier, με φωτογραφίες και γραφικά από την Véronique Allio-Vitrac.
Φασόλια λινγκότ προέλευσης Γαλλίας, μαγειρεμένο ζωμό (με βάση το χοιρινό κρέας, μπαχαρικά, λαχανικά, σκόρδο, ντομάτα), αλάτι, πιπέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Μπορούν να προστεθούν σε ένα κασουλέ ή απλά να συνοδεύσουν ένα κρέας.
Δοκιμάστε να τα ρίξετε στο πιάτο του ψητού κοτόπουλου στο τέλος του μαγειρέματος.
Τα μαγειρεμένα φασόλια: μια πολύ απλή αλλά τόσο νόστιμη συνταγή!
Για να εκτιμήσετε αυτή την ειδικότητα, ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα σκεύος, καλύψτε το και αφήστε το να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά. Φροντίστε να ανακατεύετε από καιρό σε καιρό.
Περίπου 10 λεπτά για μια μερίδα
15 λεπτά για δύο μερίδες
25 λεπτά για τέσσερις μερίδες
Το πιάτο πρέπει να ζεσταθεί απευθείας στο βάζο στο μικροκύμα για 2 λεπτά στη μέγιστη ισχύ και να καταναλωθεί από το βάζο.
Λίπη: 13 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 5,4 g
Υδατάνθρακες: 6,8 g
Εκ των οποίων σάκχαρα: ≤ 0,5 g
Πρωτεΐνες: 9,2 g
Αλάτι: 9,2 g
Ιδανικό για να συνοδεύει τα γιορτινά σας γεύματα, μπορείτε να το προπαραγγείλετε τώρα και να μας ενημερώσετε στα σχόλια πότε θα θέλατε να το παραλάβετε.
ΒΑΡΟΣ: 21 κιλά
Φακές από το Λωραγκαί 85%, κρεμμύδια 4%, καρότα 4%, ντομάτες 3%, λίπος πάπιας 2%, αλάτι 1%, πιπέρι 1%.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Μαγείρεψα αυτές τις υπέροχες φακές από το Λωραγκαί για εσάς. Θα συνοδεύσουν τέλεια τα ψητά λουκάνικά σας.