Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Θερμή μεταφορά, άμεση και έμμεση
Στην άμεση θερμή μεταφορά, η εικόνα εκτυπώνεται ανάποδα στο υλικό βάσης και στη συνέχεια καλύπτεται με κόλλα. Πριν από τη μεταφορά, η κόλλα ενεργοποιείται με θερμότητα και το αντικείμενο έρχεται σε άμεση επαφή με την εικόνα. Η εικόνα κολλάει τώρα στο αντικείμενο και μπορεί να καεί.
Αυτός ο τρόπος είναι ευνοϊκός, καθώς δεν υπάρχουν φθαρτά εξαρτήματα. Ανάλογα με τον τύπο της μηχανής, μπορούν να διακοσμηθούν κωνικά, κυλινδρικά, οβάλ και επίσης ορθογώνια αντικείμενα. Η επιφάνεια που θα διακοσμηθεί θα πρέπει να είναι επίπεδη, δηλαδή ούτε κοίλη ούτε κυρτή.
Για κοίλες ή κυρτές επιφάνειες ή ανάγλυφα, προτείνουμε την έμμεση θερμή μεταφορά. Εδώ η "κόλλα" βρίσκεται στο χαρτί, στο οποίο εκτυπώνεται μια σωστή εικόνα.
Με τη θέρμανση, αυτή η κόλλα λιώνει κάτω από την εικόνα, η οποία απομακρύνεται από το χαρτί με έναν επίσης θερμαινόμενο σιλικόνινο σφουγγάρι.
Το Bas Armagnac VSOP μας σε 40° είναι ένα μείγμα πολλών παλαιών ετών που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 8 χρόνια. Με ένα χρώμα τοπάζι αμυγδάλου με χάλκινες ανταύγειες, προσφέρει μια ευχάριστη μύτη με νότες σαφράν, ελαφρού πιπεριού, καρύδας και γλασαρισμένων δαμάσκηνων. Στο στόμα, προσφέρει μια μεγάλη αίσθηση φρεσκάδας με αρώματα από δαμάσκηνα και αμύγδαλο, διατηρώντας παράλληλα μια πολύ όμορφη ισορροπία. Παρέχεται με μια θήκη, είναι μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του armagnac που αναζητούν μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία.
Αψίνθιο από το Πονταλιέ.
Εφευρέθηκε το 1890 από τον κ. Αρμάντ ΓΚΙ, η συνταγή μεταδόθηκε κατά την απαγόρευση από το 1915 έως το 2001. Χάρη στη δουλειά του κ. Φρανσουά ΓΚΙ, είναι και πάλι νόμιμη στη Γαλλία και στην Ευρώπη.
Προσοχή, παραμένει παράνομο εκτός Ευρώπης λόγω του ποσοστού θουιόνης.
Η απόσταξη σε εκατονταετείς χαλκούς άμβυκες προσφέρει στο αψίνθιο μας απαράμιλλες αρωματικές νότες.
Φυσική χρωματισμός που αποκτάται από τα φυτά.
Απολαύστε το με προσθήκη παγωμένου νερού.
Πολυάριθμα χρυσά μετάλλια σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.
45% vol.
20cl, 50cl, λίτρο
Novelis Advanz™ 6CM – s118 είναι ένα θερμικά επεξεργάσιμο προϊόν για δομικές και εσωτερικές εφαρμογές αυτοκινήτων. Το Advanz™ 6CM – s118 αναπτύχθηκε κυρίως για εσωτερικά μέρη καπό, προκειμένου να πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας πεζών, προσφέροντας ταυτόχρονα μια λύση uni-alloy της σειράς 6xxx. Στην κατάσταση που παρέχεται, αυτό το προϊόν είναι μαλακό και εξαιρετικά μορφοποιήσιμο – ιδανικό για τη δημιουργία σύνθετων μερών όπως τα εσωτερικά μέρη καπό. Αναπτυγμένο για εσωτερικές πάνελ κλεισίματος με ειδικές απαιτήσεις, το Novelis Advanz™ 6CM – s118 διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά μορφοποίησης καθώς και ανώτερη απόδοση κάμψης. Το Advanz™ 6CM -s118 έχει μέτρια αντοχή μετά το ψήσιμο βαφής και προσφέρει ελεγχόμενη απορρόφηση ενέργειας σε περίπτωση σύγκρουσης. Όλες οι τιμές είναι τυπικές.
Πυκνότητα: 2.7 x 10³ kg/m³
Ελαστικός Συντελεστής: 70,000 N/mm²
Συντελεστής Θερμικής Διαστολής: 23.4 x 10-6 K-1
Θερμική Αγωγιμότητα: 160 – 190 W/mK
Ηλεκτρική Αγωγιμότητα: 26 – 30 m/Ωmm²
70cl40% vol.
«ΜΙΑ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΑΡMONIA ΑΠΟ ΣΑΝΤΑΛΙΝΟ ΞΥΛΟ, ΣΤΕΓΝΑ ΒΕΡΥΚΟΚΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΟΛΟΥΜΕΝΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΑΡΓΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.»
PATRICE PINET, MAÎTRE DE CHAI
ASSEMBLAGE
Είναι το κονιάκ με βάση το οποίο αξιολογούνται όλα τα άλλα της κατηγορίας. Δημιουργήθηκε το 1910, για να γιορτάσει τις σχέσεις μας με τον 1ο Αυτοκράτορα της Γαλλίας, ο Ναπολέων είναι ένα μείγμα από Grande και Petite Champagne που έχει ωριμάσει έως και 20 χρόνια, προσφέροντας αρώματα από σανταλόξυλο, στεγνά βερίκοκα και μανιτάρια.
NOTES DE DÉGUSTATION
Ισορροπημένα αρώματα για μια τέλεια αρμονία
Ένα κονιάκ πλούσιο σε αρώματα είναι ένα κονιάκ που αναπτύσσει πολλή λεπτότητα. Ο τόπος, οι αμπελώνες, τα βαρέλια και τα χρόνια ωρίμανσης είναι στοιχεία που καθορίζουν τις ιδιαιτερότητες καθενός από αυτά τα αρώματα και γι' αυτό φροντίζουμε σε κάθε στάδιο της παραγωγής των κονιάκ μας να τους δίνουμε την απαραίτητη προσοχή για την εξύψωσή τους. Η ποιότητα των κονιάκ Courvoisier είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και τακτικά βραβευμένη σε διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς ποτών (IWSR, San Francisco Spirits Competition…).
Σανταλόξυλο
Αυτό το πλούσιο και γλυκό άρωμα προέρχεται από την επαφή μεταξύ του ξύλου και του κονιάκ. Με τα χρόνια, το πολύ καθαρό άρωμα του δρυός γίνεται πολύ πιο σύνθετο και λεπτό.
Στεγνό βερίκοκο
Η απόσταξη πάνω στις οινολάσπες προσφέρει ακόμη περισσότερη βάθος, πολυπλοκότητα και υπέροχες νότες που θυμίζουν το γλυκό άρωμα του στεγνού βερίκοκου.
Μανιτάρι
Αυτό το άρωμα προέρχεται από τις τέλειες συνθήκες υγρασίας των αποθηκών μας, όπου ωριμάζουν όλες οι ανώτερες ποιότητές μας.
COMMENT LE DÉGUSTER
Ξηρό: Με μια τέτοια αρμονική πληθώρα αρωμάτων, το Courvoisier Ναπολέων αξίζει να δοκιμαστεί ξηρό, η σύνθετη τελική του εντύπωση παραμένει στο στόμα με δύναμη.
Είναι συνήθεια να πιστεύεται ότι το κονιάκ πρέπει να καταναλώνεται σε ποτήρι μπαλόνι, αλλά για να εκτιμήσετε την πλούσια γεύση του, προτείνουμε ένα ποτήρι τουλίπα. Το σχήμα του επιτρέπει στα αρώματα να αναπτυχθούν πλήρως και να κυριαρχήσουν πάνω από το αλκοόλ. Δοκιμάστε με αυτούς τους δύο τύπους ποτηριών, η διαφορά θα είναι προφανής.
Συνδυασμός με φαγητό: Τα αρώματα και οι μυρωδιές του Courvoisier Ναπολέων συνδυάζονται τέλεια με τυριά έντονου γεύσης όπως το Παρμεζάνα ή άλλα πιο ελαφριά όπως το Μποφόρ ή το Γκρυγιέρ.
RÉCOMPENSES
DOUBLE MÉDAILLE D’OR
San Francisco International Wine Competition
2007
MÉDAILLE D’ARGENT
International Wine and Spirit Competition
2006
• Ποιότητα και στοχευμένη παραγωγή
• Γρήγορη και έγκαιρη παράδοση
• Λογικές τιμές
• Ποικιλία προϊόντων
• Καλές σχέσεις με τους πελάτες
• Κατάλληλη συσκευασία
• Και πολλοί άλλοι λόγοι…
Ποιοτική μαντήλα από 100% μετάξι
Ως κλασικό αξεσουάρ για κοστούμι, σμόκιν ή σακάκι, η μαντήλα σίγουρα δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Αυτό το κομμάτι είναι μια διακοσμητική μαντήλα της J.PLOENES σε μια λαμπερή και μοντέρνα απόχρωση τιρκουάζ. Η μαντήλα από 100% μετάξι ταιριάζει εξίσου καλά σε εορταστικές περιστάσεις όσο και σε πιο αθλητικές εμφανίσεις.
Συνδυάστε την μαντήλα ιδανικά με μια αντίστοιχη γραβάτα, για παράδειγμα με ένα λευκό ή γκρι πουκάμισο και φορέστε την με ένα μαύρο ή γκρι κοστούμι. Έτσι, το τετράγωνο ύφασμα στην τσέπη του στήθους θα αναδειχθεί στο έπακρο.
Αριθμός προϊόντος: 14143T021MM
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.
Le VS - Armagnac Castarède είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ανακαλύπτουν τον κόσμο του Armagnac. Ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 3 χρόνια, προσφέροντας ένα χρυσό χρώμα και μια λεπτή αίσθηση από φρέσκο δαμάσκηνο και βανίλια. Στο στόμα, είναι νέος και ζωντανός, με μια ξυλώδη δομή που αρχίζει να συγχωνεύεται σε καβουρδισμένο. Ιδανικός για να απολαύσετε σκέτο, με πάγο ή να χρησιμοποιηθεί σε κοκτέιλ, αυτό το Armagnac είναι πολυδιάστατο και προσιτό.