Χρώμα: Χρώμα κόκκινο γκρανάτε, σχεδόν σκούρο, με πορτοκαλί περιθώριο και βιολετί λεπτομέρειες, λαμπερό και καθαρό.
Άρωμα: Ισχυρό άρωμα με ελαφριά νότα από μαύρους καρπούς σε ωρίμανση, νότες καβουρδισμένης φλούδας και βοτανικές αποχρώσεις που θυμίζουν το υποδάσος, με γλυκές αναμνήσεις και μακρά αρωματική επιμονή.
Γεύση: Έντονη στο στόμα, ισχυρή και με κομψή ανάμνηση από εκλεκτή σοκολάτα. Τα τανίνες είναι αρκετά γλυκές και ευχάριστες, με αποχρώσεις γλυκόριζας. Μακρά και επίμονη. Εκπληκτική ισορροπία μεταξύ στόματος και μύτης.
Η Anchurón βρίσκεται στην ισπανική επαρχία της Γρανάδας. Οι αμπελώνες εκτείνονται στις πλαγιές της Σιέρα Νεβάδα, στο Εθνικό Πάρκο της Σιέρα ντε Χουέτορ και στο Εθνικό Πάρκο της Σιέρα ντε Μπάθα, σε μέσο υψόμετρο 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, επομένως ανήκει στην Υψηλή Ανδαλουσία. Οι διαδικασίες παραγωγής συνδυάζουν την ισπανική παράδοση με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ανανεώσιμες ενεργειακές πηγές και πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον.
ALMA AZUL STILL (χωρίς φυσαλίδες) είναι φτιαγμένο από 100% Chardonnay, περιέχει 11% αλκοόλ και διατίθεται σε φιάλες των 75cl. Συνδυάζεται τέλεια με τις περισσότερες συνταγές της Μεσογειακής Διατροφής όπως τάπας, τυριά, ψάρια, θαλασσινά, λευκά κρέατα, ζυμαρικά, παέγια…
Ποικιλία σταφυλιού: 100% Chardonnay
Σημείωση γευσιγνωσίας: Κομψό μπλε χρώμα με γλυκές αρωματικές νότες ανανά, σμέουρου και φρούτου του πάθους. Με δική του προσωπικότητα, φρέσκο και γλυκό ταυτόχρονα, και πολύ εύκολο στην κατανάλωση.
Παραγωγή: Νέος της χρονιάς, μακευμένος με εκχυλίσματα φλούδας σταφυλιού, κερασιού, σμέουρου και φρούτου του πάθους.
Κλίμα: Ακραίο ηπειρωτικό κλίμα με μακριά και κρύα χειμώνες, ζεστά καλοκαίρια με μεγάλη αντίθεση θερμοκρασιών μεταξύ ημέρας και νύχτας, και πολύ σύντομες ενδιάμεσες εποχές.
Αυτό το μοντέλο ποτηριού είναι ιδανικό για να απολαύσετε τόσο λευκά όσο και κόκκινα κρασιά, καθώς το μεγάλο του μέγεθος επιτρέπει στα κρασιά να οξειδώνονται μέσα στο ίδιο το ποτήρι. Προσωποποιημένο με το κείμενο ή το λογότυπο της επιχείρησής σας στον τομέα της εστίασης, θα προσφέρει μια αίσθηση διακριτικότητας στην γευσιγνωσία των κρασιών σας και θα προωθήσει την μάρκα σας. Είναι επίσης ένα ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους καλεσμένους σας σε γάμο, με μια λεπτομέρεια που θα τους θυμίζει την εκδήλωση και θα διατηρηθεί για πολύ καιρό με μεγάλη αγάπη. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε χωρίς καμία χρέωση μια ψηφιακή δοκιμή ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε το αποτέλεσμα της προσωποποίησης πριν από την αγορά σας. Πραγματοποιούμε την προσωποποίηση με ειδικές μελάνες μεταξοτυπίας που σταθεροποιούμε στο γυαλί μέσω ψησίματος σε υψηλή θερμοκρασία, διασφαλίζοντας τη διάρκεια των σημάνσεών μας. Διαθέτουμε επίσης την επιλογή της χάραξης με λέιζερ, που θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη κομψότητα στην εγγραφή. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων μελάνης μεταξοτυπίας που μπορείτε να επιλέξετε: Χρυσό, ασημί, μαύρο, λευκό, μπλε, πράσινο κ.λπ.
Κουτί με τον προστατευτικό του για αποστολή 1 μπουκαλιού 75cl και μέγιστο ύψος 34 cm. Εσωτερικές διαστάσεις: 142 x 142 x 360 mm. Σε διπλό κανάλι 8 mm, χρώμα καφέ. Κλείσιμο του κουτιού με κολλητική ταινία. Εύκολη συναρμολόγηση του προστατευτικού μέσω κλιπ που κουμπώνουν.
Κάθε κουτί έρχεται με 1 προστατευτικό για 1 μπουκάλι. Η μπουκάλα προστατεύεται από πιθανές κρούσεις καθώς κρέμεται, με τον προστατευτικό της, σε μια κάμερα αέρα στο εσωτερικό του κουτιού.
Χαρτόνι υψηλής ποιότητας 100% Ανακυκλώσιμο. Φιλικό προς το Περιβάλλον.
Ποιότητα: B4 P4 B4 P4 B4
Χρήσεις και εφαρμογές:
Ανώτερη προστασία, κατάλληλη για τη μεταφορά και αποστολή μπουκαλιών κρασιού, σαμπάνιας, ποτών κ.λπ. Κατάλληλη για ψυχόμενη μεταφορά.
Βιο Vistabella Bobal σταφύλι 2014,
Έχει μια αίσθηση Μεσογείου και τη συνέπεια και τη σοβαρότητα των καστιλιανών κρασιών. Το Bobal 2014 Vistabella γεννήθηκε στα μεσογειακά εδάφη μεταξύ Βαλένθια και Καστίλης. Είναι σταφύλι BOBAL σε αργιλώδη εδάφη, μαζί με 5 μήνες σε γαλλική δρυ, εκτός από 7 χρόνια ανάπτυξης σε φιάλη, που του δίνουν μια μοναδική πινελιά.
Βιο Vistabella Λευκό Φρουτώδες - Μακαμπέο
Στη νοτιοανατολική Ισπανία, μεταξύ Βαλένθια και Καστίλης βρίσκεται αυτό το terroir, καρπός του σταφυλιού BOBAL σε αργιλώδη εδάφη. Η ποικιλία Bobal μέσω της διαδικασίας αιματηρής έκχυσης εξελίσσεται δίνοντας ένα φρέσκο ροζέ κρασί με νότες από βατόμουρο και μούρα.
Ροζέ Biovistabella
Στη νοτιοανατολική Ισπανία, μεταξύ Βαλένθια και Καστίλης βρίσκεται αυτό το terroir, καρπός των ποικιλιών Μακαμπέο-Μοσκατέλ που έχουν προσαρμοστεί με τα χρόνια δίνοντας ένα φρέσκο και φρουτώδες κρασί με εσπεριδοειδή νότες.
ΜΕΝΘΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:
Ονομασία προέλευσης:
DOP Bierzo
Σύνθεση:
100% μένθια
Αλκοολικός βαθμός: 13,5o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όψη: Έντονο και βαθύ κόκκινο ζαφείρι, με λεπτή βιολετί άκρη.
Άρωμα: Έντονη μύτη, με ανθικές νότες και νότες από μούρα.
Γεύση: Φρέσκο και γλυκό στο στόμα, με αναμνήσεις από κόκκινες φρούτες και ανθικές νότες, με μια επίμονη επίγευση.
GODELLO
FICHA ΤΕΧΝΙΚΗ:
Δεδομένα προέλευσης:
DOP Valdeorras
Σύνθεση:
100% Godello
Οινοποίηση:
Το 60% της σταφυλής υποβάλλεται σε κρύα εκχύλιση πριν από την πίεση. Μόλις ολοκληρωθεί η αλκοολική ζύμωση.
Αλκοολικός βαθμός: 13o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όραση: Απαλό κίτρινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες. Άρωμα: Λεπτό λουλουδάτο άρωμα με μια νότα από ώριμο φρούτο.
Γεύση: Ικανό με σώμα και ισορροπημένη οξύτητα.
DE REOJO - Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΝΔΑΛΟΥΣ
Ονομασία προέλευσης:
IGP Λος Παλάθιος και Βιγιαφράνκα (Σεβίλλη)
Σύνθεση:
100% Βιχιρίγκα (αυτοχθόνισσα ποικιλία σταφυλιού από την Ανδαλουσία)
Παρασκευή:
Ζυμωμένο στους 15º σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για 26 ημέρες με τις δικές του ζύμες.
Αλκοολικός βαθμός: 11,3o Συνολικό θειώδες ανυδρίδιο: 40mg/L ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όψη: Χρυσό κίτρινο με πράσινες ανταύγειες. Καθαρό και λαμπερό.
Άρωμα: Στη μύτη μέτρια ένταση. Απαλά τροπικά αρώματα όπως ανανάς, φράουλα ή πράσινο μάνγκο και λευκό ροδάκινο.
Γεύση: Καλή οξύτητα, καλά καθορισμένη και ευχάριστη. Ελαφριά αλμυρή νότα, ελαφριά φυτική πικράδα, κάπως λιπαρή. Μεταγευστική γεύση πολύ ισορροπημένη και μέτρια.
OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN
FICHA ΤΕΧΝΙΚΗ: Ονομασία προέλευσης:
DOP Jerez-Xérès-Sherry
Σύνθεση:
100% Palomino
Οινοποίηση:
Κρασί από σταφύλια Palomino που αποκτάται από το παραδοσιακό σύστημα λευκού και κρυάδας. Ωριμάζει σε βαρέλια αμερικανικής δρυός. Η οξειδωτική ωρίμανση συμβαίνει πολύ αργά χάρη στη θερμοκρασία και την υγρασία που επικρατούν στην κάβα.
Αλκοολικός βαθμός: 18,5o Όγκος: 50cl
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όψη: χρώμα κεχριμπαρένιο
Άρωμα: Έντονο άρωμα ξηρών καρπών.
Γεύση: Επίμονη και ευρύχωρη γεύση.
ÁNFORA PIU Tinto
FICHA TÉCNICA:
Δημιουργία προέλευσης:
IGP Sierra Sevilla
Σύνθεση:
garnacha και tempranillo
Οινοποίηση:
Ζυμωμένο με εκχύλιση σε δοχεία για 1 μήνα στην άμφορα
Ωρίμανση:
Παλαίωση 10 μηνών πάνω στις οινολάσπες, κάτω από πέπλο λουλουδιών στην ίδια άμφορα
Αλκοολικός βαθμός:
14-14,5o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όψη: κόκκινο κεράσι
Άρωμα: Σαγηνευτικό, ισχυρό
φρούτο με μεταλλικές νότες
Γεύση: Ελκυστική ένταση στο στόμα και εξαιρετικά μεταλλική
Χρώμα: Χρώμα κόκκινο γκρανάζ, σχεδόν σκούρο, με πορτοκαλί περίγραμμα και βιολετί λεπτομέρειες, λαμπερό και καθαρό, με υψηλή δομή.
Άρωμα: Ισχυρό άρωμα με ελαφριά νότα από μαύρα φρούτα σε ωρίμανση, νότες καβουρδισμένου φλοιού και βοτανικές αποχρώσεις που θυμίζουν το υποδάσος.
Γεύση: Έντονη στο στόμα, ισχυρή και με κομψή ανάμνηση από εκλεκτή σοκολάτα. Τα τανίνες είναι αρκετά γλυκές και ευχάριστες, με αποχρώσεις γλυκόριζας. Μακρύ και επίμονο.
Συνιστώμενη θερμοκρασία κατανάλωσης: 17℃
Συνοδευτικά πιάτα: Ιδανικό για παραδοσιακά στιφάδο (μαγειρευτά, βραστά), ψητά κρέατα και λιπαρά ψάρια. Ενισχύει τις γεύσεις από αλλαντικά, πατέ και ωριμασμένα τυριά.
Οι αμπελώνες εκτείνονται στις παρυφές της Σιέρα Νεβάδα, στο Εθνικό Πάρκο Σιέρα ντε Χουέτορ και στο Εθνικό Πάρκο Σιέρα ντε Μπάθα, σε μέσο υψόμετρο 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας: η Άλτα Ανδαλουσία.
Οινοποιείο ενσωματωμένο στο Κέντρο Αριστείας του Αγροδιατροφικού Τομέα της Γρανάδας.
ALMA AZUL SPARKLING (αφρώδες) παρασκευάζεται με μια επιλογή από τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών Chardonnay και Garnacha και πολλές φυσαλίδες, περιέχει 9,5% αλκοόλ και διατίθεται σε κομψές φιάλες των 75 cl. Ελπίζουμε ότι οι μπλε φυσαλίδες μας θα πείσουν τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού και πιστεύουμε ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα απεριτίφ, τα κοκτέιλ και τις γιορτές σας. Σερβίρεται κατά προτίμηση μεταξύ 6ºC – 8ºC.
Ποικιλία σταφυλιών: Chardonnay και Garnacha
Σημείωση γευσιγνωσίας: Ελκυστικό μπλε χρώμα, καθαρό και λαμπερό. Έντονα αρώματα μεσογειακών φρούτων. Αίσθηση φρούτου, άφθονες και λεπτές φυσαλίδες, φρέσκες και αφρώδεις.
Παραγωγή: Μακράν 4 ώρες για να απορροφηθούν πλήρως τα αρώματα. Ελαφριά πίεση. Ζύμωση στους 12ºC σε ανοξείδωτους κάδους. Αργότερα, όλα τα γλεύκη που το αποτελούν δοκιμάζονται και συνδυάζονται για ομογενοποίηση. Η δεύτερη ζύμωση πραγματοποιείται σε ισοβαρικό δοχείο για να συλληφθούν οι φυσαλίδες και τελικά εμφιαλώνεται.
Χρώμα: Πολύ έντονο χρώμα βουργουνδί, με βιολετί περιγράμματα, λαμπερό και καθαρό, με πολύ υψηλή πυκνότητα.
Άρωμα: Ισχυρά αρώματα από δρυ, κόκκινες φρούτες, βιολέτα, καβουρδισμένα, καπνιστά, ελαφριά πινελιά μπαχαρικών και γλυκάνισου.
Γεύση: Διακρίνονται ώρινοι τανίνες, γλυκά φρούτα και μεταλλικές νότες. Μακρύ και επίμονο τελείωμα με εξαιρετική ισορροπία μεταξύ στόματος και μύτης.
Συνιστώμενη θερμοκρασία κατανάλωσης: 18 ℃
Συνοδευτικά πιάτα: Κρέατα υψηλής πυκνότητας: κόκκινα, θηράματα, αρνί Segureño. Συνοδεύει με ιβηρικά αλλαντικά, πατέ και πολύ ώριμα τυριά με έντονη γεύση.
Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Ποιοτικό Κρασί Γρανάδας.
Η Anchurón βρίσκεται στην ισπανική επαρχία Γρανάδας. Οι αμπελώνες εκτείνονται στις παρυφές της Σιέρα Νεβάδα, του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Χουέτορ και του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Μπάθα, σε μέσο υψόμετρο 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας: η Υψηλή Ανδαλουσία. Οινοποιείο ενσωματωμένο στο Κέντρο Αριστείας του Αγροδιατροφικού Τομέα της Γρανάδας.
10 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ
ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ:
Ονομασία προέλευσης:
IGP Altiplano Sierra Nevada
Σύνθεση:
60% Jaén Blanca (Παλιός Αυτοχθόνιος Αμπελώνας) & 40% Macabeo
Οινοποίηση:
Και οι δύο ποικιλίες οινοποιούνται ξεχωριστά σε χαμηλή θερμοκρασία.
Αλκοολικός βαθμός: 12,5º Σουλφίτες ελαχιστοποιημένοι στα 72mg/L
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όψη: χρυσό κίτρινο
Άρωμα: Ευχάριστο, νότες από λευκά λουλούδια, εσπεριδοειδή και τροπικά φρούτα.
Γεύση: Γευστικό και μεταξένιο με εκπληκτική πολυπλοκότητα, όγκο και δομή.
Χρώμα: Καθαρό, λαμπερό, χρώμα κόκκινο picota, μέτρια–υψηλή στρώση
Άρωμα: Ισχυρό άρωμα από ώριμα φρούτα: σταφίδες, αποξηραμένα δαμάσκηνα, χουρμάδες, αποξηραμένα σύκα και εκλεκτή σοκολάτα
Γεύση: Μέτρια γλυκιά με καλά ενσωματωμένη οξύτητα, ευχάριστη ταννικότητα, ανάμνηση από μέλι, υγρή μαύρη σοκολάτα και γλυκόριζα, στρογγυλή και επίμονη
Συνιστώμενη θερμοκρασία κατανάλωσης: 15℃
Συνοδευτικά πιάτα: Πολύ κατάλληλο ως ορεκτικό με φουά γκρα, μπλε τυριά, πατέ και μαροκινές πίτες. Επίσης με επιδόρπια, πιόνες, ζαχαροπλαστική, τούρτες και κρέμα καταλάνα.
Ο Anchurón βρίσκεται στην ισπανική επαρχία της Γρανάδας. Οι αμπελώνες εκτείνονται στις παρυφές της Σιέρα Νεβάδα, του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Χουέτορ και του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Μπάθα, σε μέσο υψόμετρο 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, επομένως ανήκει στην Υψηλή Ανδαλουσία. Οι διαδικασίες παραγωγής συνδυάζουν την ισπανική παράδοση με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ανανεώσιμες ενεργειακές πηγές και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.
CATROPARROQUIAS
FICHA TÉCNICA:
Δημιουργική ονομασία:
DOP Ribeiro
Σύνθεση:
100% Treixadura
Αλκοολικός βαθμός:
13o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Εμφάνιση: Λαμπερό κίτρινο με χρυσές ανταύγειες
Άρωμα: Ώριμα φρούτα όπως μήλο, αχλάδι.
Γεύση: Δομημένο, το κρασί είναι γεμάτο στο στόμα. Ισορροπημένο, με κάποια λιπαρότητα και φρεσκάδα. Καλή ισορροπία αλκοόλ-οξύτητας που του δίνει στρογγυλότητα και κάποια ζεστασιά. Μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αυτοσυναρμολογούμενη χαρτόκουτα για 2 μπουκάλια κρασιού, απλός κανάλι 3 mm. 160 x 80 x 385 mm. Χρώμα Καφέ.
Συσκευασία ειδικά σχεδιασμένη για αποστολή ή αποθήκευση μπουκαλιών 75cl. κρασιού, σαμπάνιας, λικέρ κ.λπ.
Χαρτόνι υψηλής ποιότητας 100% Ανακυκλώσιμο. Φιλικό προς το Περιβάλλον.
Ποιότητα: B4 P4 B4
Χρήσεις και εφαρμογές:
Ιδανικό για μεταφορά και αποθήκευση μπουκαλιών κρασιού. Ιδανικό για παράδοση δειγμάτων ή δώρων.
Χρώμα: Πολύ ανοιχτό κίτρινο με πράσινες ανταύγειες, καθαρό και λαμπερό
Άρωμα: Μύτη με έντονο άρωμα από λευκά και ώριμα φρούτα, εσπεριδοειδή (γκρέιπφρουτ). Ξεχωρίζουν νότες τροπικών φρούτων (μανγκό) με μια πιο σοβαρή βάση από φλούδα ροδάκινου.
Γεύση: Ευχάριστη και κομψή είσοδος στο στόμα, γεμάτη φρεσκάδα, καλή δομή, ευχάριστη, ευρύχωρη και επίμονη.
Συνιστώμενη θερμοκρασία κατανάλωσης: 8℃
Συνοδευτικά πιάτα: Ιδανικό για θαλασσινά, λευκά ψάρια, ήπιες κρέατα, βραστά αλλαντικά, φρέσκα τυριά, κ.λπ.
Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Ποιοτικό Κρασί Γρανάδας.
Οι αμπελώνες εκτείνονται στις παρυφές της Σιέρα Νεβάδα, του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Χουέτορ και του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Μπάθα, σε μέσο υψόμετρο 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, επομένως ανήκουν στην Υψηλή Ανδαλουσία. Οι διαδικασίες παραγωγής συνδυάζουν την ισπανική παράδοση με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ανανεώσιμες ενεργειακές πηγές και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.
Κούπα Κρυστάλλου 30 CL, ιδανική για την γευσιγνωσία εκλεκτών κρασιών, ειδικά από την ΠΟ Montilla Moriles. Ο σχεδιασμός της είναι κομψός, με συνολικό ύψος 203 mm και οι καμπύλες της προσδίδουν σε αυτό το μοντέλο κούπας μια κομψότητα και διακριτικότητα που θα αναδείξει τα αρώματα και τις γεύσεις των κρασιών που θα γευτείτε. Επιπλέον, είμαστε ειδικοί στην προσωποποίηση των κούπες με το λογότυπο ή το κείμενο της οινοποιίας σας, επιτρέποντας την διαφήμιση της μάρκας των κρασιών σας με έναν διακριτικό και κομψό τρόπο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 95766125 ή μέσω WhatsApp στο 670618926. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας επιλέγοντας μεταξύ της χάραξης με λέιζερ ή της εκτύπωσης με σιρίγγιο με ψήσιμο για να διασφαλίσετε τη διάρκεια ζωής της. Κατασκευάζουμε οποιαδήποτε ποσότητα από 100 μονάδες και σας τις παραδίδουμε σε ελάχιστο χρόνο με όλες τις εγγυήσεις. Είναι μια κούπα που χρησιμοποιείται επίσης πολύ για δώρα στους καλεσμένους σε γάμους και άλλες εκδηλώσεις.