Όγκος
0,0 cl
0,0 Imp.fl.oz.
0,0 US fl.oz.
Σημείο πλήρωσης
0,70 l
---
---
Διαστάσεις
150,0 mm
Ύψος
255,0 mm
Συσκευασία/Εξωτερικό κουτί
1
ανά κουτί
κατόπιν αιτήματος
Εντατικός, φρουτώδης, χαμηλής οξύτητας λευκός οίνος από το Piwi Cabernet blanc
Περιγραφή: Εντατικός, φρουτώδης, χαμηλής οξύτητας · νέα, λευκή ποικιλία σταφυλιού που προήλθε από την οικογένεια Cabernet. Βραβευμένος με Χρυσό στο Διεθνές Βραβείο Οίνου PIWI 2021.
Συνοδευτικά πιάτα: Ψητές γαρίδες στον φούρνο με ελαιόλαδο, φρέσκος ταύρος με πράσινη σάλτσα. Καπνιστός πέστροφα ή πέστροφα Μυλλερίν. Λαχανόπιτα
Οινοποίηση: 24 ώρες εκχύλισης, ήπια πίεση, αυθόρμητη ζύμωση σε δρύινο βαρέλι, 12 μήνες ωρίμανσης με τις οινολάσπες, βιολογική αποδόμηση οξέος, εμφιαλωμένο με μόνο μία διήθηση.
Λεπτό και ελαφρώς αφρώδες στον ουρανίσκο – περισσότερα από μια υπόσχεση: ο Fresch Dachs Secco
Ο Secco "Fresch Dachs" είναι ιδανικός για μια αφρώδη εμπειρία ποτού. Με το σύνθημα "It's Ladies Time", είναι ο τέλειος Secco για την επόμενη βραδιά κοριτσιών. Αυτός ο Secco έχει γεύση από ώρινο μήλο και εξωτικά φρούτα όπως το παθιασμένο φρούτο, και υπόσχεται καθαρή απόλαυση ως απεριτίφ και για το τσούγκρισμα. Φτιαγμένος από κίτρινο Μουσκατένιο σταφύλι, αυτός ο Secco είναι πολύ ευχάριστος και ιδανικός για το καλοκαίρι στην βεράντα! Ο Fresch Dachs Secco δεν είναι μόνο απίστευτα νόστιμος σκέτος, αλλά και ως αναζωογονητικό φρουτώδες κοκτέιλ με μερικά μούρα. Επιπλέον, αυτός ο Secco είναι όχι μόνο βιολογικός και χαμηλός σε ισταμίνη, αλλά και vegan!
Νόστιμος αφρώδης οίνος για να γιορτάσετε και να απολαύσετε, που έχει βραβευτεί μεταξύ άλλων από τον Falstaff.
Ο αφρώδης οίνος FEODORA του 2016 παρασκευάστηκε από την ποικιλία σταφυλιών Piwi Sauvignac και γι' αυτό διαθέτει νόστιμα φρουτώδη αρώματα. Η FEODORA κατέκτησε τη 2η θέση στο Sparkling Trophy του Falstaff και βραβεύτηκε με χρυσό στο Διεθνές Βραβείο Οίνου Piwi. Φρέσκος και εξωτικά φρουτώδης, αυτός ο αφρώδης οίνος από τον οινοπαραγωγό εντυπωσιάζει πάντα, είτε ως απεριτίφ, είτε για να γιορτάσετε ιδιαίτερες στιγμές, είτε απλά για μια στιγμή απόλαυσης. Πιεσμένος με προσοχή, αυτός ο βιολογικός αφρώδης οίνος ζυμώθηκε αυθόρμητα σε ανοξείδωτο χάλυβα και ωρίμασε για 48 μήνες στη φιάλη. Δημιουργήθηκε ένας εξαιρετικός αφρώδης οίνος από τον οινοπαραγωγό και σε κορυφαία ποιότητα, καθώς είμαστε ένα βιολογικό οινοποιείο πιστοποιημένο από το Bioland. Επιπλέον, αυτός ο αφρώδης οίνος είναι vegan!
Νεαρός λευκός οίνος από την μικρή ομότιτλη περιοχή γύρω από τη λίμνη Γκάρντα. Το ζεστό κλίμα και το έδαφος, πλημμυρισμένο και αμμώδες, του προσδίδουν πληρότητα, φρεσκάδα και πλούτο τροπικών αρωμάτων.
Κάντε την SCHULZ την επιλογή σας για την κατασκευή και την παρασκευή: Κάθε λεπτομέρεια του έργου σας για την ζυθοποιία είναι σε καλά χέρια με την εξαιρετική μας ομάδα. Είτε πρόκειται για τον σχεδιασμό του κτιρίου, την κατασκευή εξαρτημάτων ή την εγκατάσταση, κάθε λεπτομέρεια είναι προσαρμοσμένη σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Στο μυαλό μας, η επιτυχία δεν έγκειται μόνο στην προηγμένη τεχνολογία ζυθοποίησης, αλλά και στη συνεχή διάλογο με τον πελάτη.
Διαστάσεις (διάταξη) και παράδοση: Εξοπλισμός άλεσης κριθαριού, ζυθοποιεία, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας (π.χ. συμπυκνωτής ατμού, συμπιεστής ατμού και σύστημα Gentle-Boil SchoKo 2.0), δεξαμενές νερού, επεξεργασία ψύξης wort, εργοστάσια γαλακτικού οξέος, δεξαμενές ζύμωσης και αποθήκευσης, υπόγειος χώρος αποθήκευσης μαγιάς συμπεριλαμβανομένης της καθαρά καλλιεργημένης μαγιάς, συστήματα CIP, φίλτρα, δεξαμενές πίεσης, εξοπλισμός πλήρωσης βαρελιών και μπουκαλιών (σε συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές), στοιχεία κατανάλωσης και αποβλήτων, συστήματα ψύξης, συστήματα συμπιεσμένου αέρα, παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και θέρμανσης.
«Μια ζυθοποιία αξίζει να επιδεικνύεται» — αλλά όχι μόνο αυτό. Όταν επιλέγετε το κεντρικό στοιχείο μιας ζυθοποιίας, δεν θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα και τη μακροχρόνια διάρκεια. Μετά από όλα, αυτή είναι μια επένδυση στο μέλλον. Μια επένδυση που ιδανικά θα σας φέρει επιτυχία για μια γενιά ή και περισσότερο!
Μπορείτε να ανυπομονείτε για ένα απλοποιημένο σύστημα παραγωγής χωρίς βλάβες. Αυτό σημαίνει καλύτερη μπύρα και ικανοποίηση των πελατών σας, που είναι τελικά το κλειδί για την επιτυχία σας.
Έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εργασία:
• Η υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και ενεργειακή αποδοτικότητα
• Απόλυτα αξιόπιστη, διαρκής απόδοση
• Εύκολη λειτουργία και συντήρηση
• Υψηλά αισθητικά πρότυπα για την εξωτερική εμφάνιση της ζυθοποιίας
Η κορυφαία κατηγορία αισθητικής και τεχνολογίας: Με τις άψογες συγκολλήσεις και την χαρακτηριστική τους εμφάνιση, οι δεξαμενές KASPAR SCHULZ πείθουν σε κάθε πτυχή της κατασκευής εργοστασίων ζυθοποιίας. Χάρη στην αποκλειστική παραγωγή μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένα σχέδια που προσαρμόζουν ακριβώς τις διαστάσεις της δεξαμενής στο ύψος του χώρου σας.
Οι δεξαμενές είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους μπύρας, καθώς και για ανθρακούχα μη αλκοολούχα και μεικτά ποτά, δεδομένου ότι κατασκευάζονται κυρίως για πίεση λειτουργίας 3 bar.
- Ιδανικός καθαρισμός χάρη σε στρογγυλεμένες θύρες.
- Μέτρηση θερμοκρασίας με χρήση αισθητήρα επαφής.
- Η συσκευή βαλβίδας (ρυθμιστής πίεσης) μπορεί να ενσωματωθεί στο κύκλωμα καθαρισμού της δεξαμενής χωρίς αποσυναρμολόγηση.
- Οι συγκολλημένες και λειασμένες επιφάνειες δημιουργούν μια ελκυστική εμφάνιση.
- Όλοι οι σωλήνες είναι τοποθετημένοι μηχανικά (έτσι, χωρίς τόξο συγκόλλησης). Οι σωλήνες είναι καμπυλωτοί και επομένως πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις βιολογικής ασφάλειας.
- Ελάχιστο κόστος εγκατάστασης χάρη στην προεγκατάσταση σωληνώσεων.
Μικρές ποσότητες - Επαγγελματικά πρότυπα.
Το εργαστήριο και οι πειραματικές ζυθοποιίες μας επιτρέπουν στους επαγγελματίες να αναπτύσσουν και να δοκιμάζουν συνταγές, πρώτες ύλες και νέα προϊόντα σε μικρές παρτίδες. Η ποιότητα είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική στην KASPAR SCHULZ, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν όλες οι αναφορές μας: Διακεκριμένες μεγάλες ζυθοποιίες όπως η Carlsberg, εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το επαγγελματικό κολέγιο του Μονάχου και το κορυφαίο ζυθοποιείο Weyermann ® βασίζονται σε μηχανήματα ζυθοποιίας SCHULZ όταν πρόκειται για κρίσιμα ζητήματα όπως η δοκιμή, η ανάπτυξη προϊόντων και η εκπαίδευση της επόμενης γενιάς ζυθοποιών.
Φορητή δεξαμενή πίεσης για ξηρό λυκίσκο σε κρύες περιοχές ή χρησιμοποιούμενη ως hop back μεταξύ του whirlpool και του ψυκτήρα wort για τη χρήση λυκίσκων σε κόκκους ή κώνους.
Η SCHULZ Rocket S είναι διαθέσιμη σε 2 διαφορετικά μεγέθη:
Σχεδιασμένη για μέγιστο φορτίο λυκίσκου 10 κιλών (S-10) ή 50 κιλών (S-50).
Χαρακτηριστικά:
- Ευέλικτη χρήση για λυκίσκους σε κόκκους και κώνους
- Καμία οξείδωση λόγω ατμόσφαιρας χωρίς οξυγόνο
- Ιδανικά αποτελέσματα εξαγωγής και ήπια επεξεργασία
- Σταθερά αποτελέσματα με καθορισμένο χρόνο επαφής
- Καμία απώλεια CO2 στη μπύρα
- Ευέλικτη χρήση σε διάφορα βήματα και περιοχές της διαδικασίας
- Φορητό πλαίσιο και ενσωματωμένο άνετο τραπέζι εργασίας
Η ραχοκοκαλιά της ζυθοποιίας σας: KASPAR SCHULZ "BRAUBLOCK" είναι μια ολοκληρωμένη τυποποιημένη ζυθοποιία από ανοξείδωτο χάλυβα, που συνδυάζει όλα τα στοιχεία της ζυθοποίησης σε ένα μόνο σύστημα, από την προ-ζύμωση μέχρι τον αναδευτήρα.
Λιγότερος εξοπλισμός, μεγάλα αποτελέσματα: Οι ελάχιστες απαιτήσεις χώρου κρατούν τα κόστη χαμηλά και η γρήγορη εγκατάσταση σας βοηθά να ξεκινήσετε τη ζυθοποίηση μπύρας σε λιγότερο χρόνο. Φροντίζουμε να ενσωματώνουμε την ίδια τεχνολογία σε όλα τα συστήματά μας—η εγγύησή σας ότι το BRAUBLOCK αποδίδει εξίσου καλά με μεγαλύτερες ζυθοποιίες.
Αυτό είναι που καθιστά το KASPAR SCHULZ "BRAUBLOCK" το κλειδί για οποιαδήποτε νέα ζυθοποιία.
• Βιομηχανικός ανοξείδωτος χάλυβας με γυαλισμένα κεκλιμένα καπάκια
• Όλες οι διαδικασίες ζυθοποίησης είναι δυνατές, ακόμη και ειδικές μπύρες
• Συμβατά δοχεία ζύμωσης, αποθήκευσης και πίεσης στην ποιότητα SCHULZ
• Μικρότερες απαιτήσεις χώρου, χαμηλότεροι κατασκευαστικοί κόστος
Το σύστημα Gentle-boil SchoKo 2.0 εγκαθίσταται εκεί όπου η εξάτμιση ήταν πάντα η πιο αποτελεσματική—μεταξύ του αναδευτήρα και του ψυκτικού. Αυτό είναι παρόμοιο με τις συνθήκες που παρείχε το λεγόμενο Kuehlschiff (Αγγλ. Cooling tun) στο παρελθόν, μόνο που εδώ η διαδικασία συμβαίνει μέσα σε ένα αεροστεγές σύστημα, χωρίς έκθεση σε οξυγόνο. Οι ζυθοποιοί μπορούν να αναμένουν ένα τελικό προϊόν με τέλεια αφρώδη κεφαλή και εξαιρετική σταθερότητα γεύσης. Η κατανάλωση ενέργειας ανέρχεται σε λιγότερο από 1 λίτρο πετρελαίου ανά 100 λίτρα μούστου (περίπου 1 γαλόνι πετρελαίου ανά 26 γαλόνια μούστου). Δεδομένου ότι η εξάτμιση υπό κενό μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί στους 80°C (176°F), η επαναθέρμανση οποιουδήποτε αποθεματικού ζεστού νερού μπορεί να εξαλειφθεί. Χάρη στην πλήρη ανάκτηση της θερμότητας εξάτμισης, η ποσότητα ζεστού νερού που παράγεται στον ψυκτικό συμπυκνωτή μειώνεται σημαντικά.