Παραγόμενο μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται πολύ γρήγορα. Έχει ανοιχτό, αχνό πορτοκαλί χρώμα. Το άρωμα είναι αρκετά έντονο και θυμίζει το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Η γεύση είναι γλυκιά και αναζωογονητική με μια τελική νότα καρύδας.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Νόστιμο για να συνοδεύει τα κρέατα, κυρίως το βόειο και το κοτόπουλο. Χάρη στην υφή του με ελαφρώς χοντρούς κρυστάλλους, ταιριάζει καλά με τα ωριμασμένα τυριά. Είναι ένα ιδανικό γλυκαντικό για τσάι και διάφορους τύπους ροφημάτων. Χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή τορρόν.
Μονογενές 100% Αραβικά από την Ονδούρα – Ανοιχτό Ψήσιμο
Η ιστορία του Κάρλος και η επιτυχία των Μικροπαρτίδων παραγωγής καφέ αραβικά στην Ονδούρα
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη στη φυσική ζύμωση για 48 ώρες, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο τις γλυκές νότες της σοκολάτας γάλακτος και του καραμέλας όσο και τις πιο φρουτώδεις νότες του πορτοκαλιού και του πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που παραμένει πάντα ισορροπημένο με μια μέτρια οξύτητα.
Η P.A. AROMATICS υποστηρίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών και της βιομηχανίας για φυσικά προϊόντα.
Για αυτό το λόγο, κάνουμε εξαγωγή βανίλιας, κακάου, καφέ, μανιταριών και όλων όσα μας προσφέρει η φύση.
Confettura Extra di Pera Coscia και εκλεκτό
μέλι από Τίλιο. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και
συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100%
made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή,
συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Αχλάδι 65%, μέλι από Τίλιο 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετική για να συνοδεύει τυριά μεγάλης
ωρίμανσης όπως το Parmigiano Reggiano, πεκορίνο;
μπλε τυριά όπως το Gorgonzola και το Roquefort.
Confettura Extra di Albicocca Ievulese e
pregiato miele di Trifoglio. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση τούρτας και τάρτας, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και αλμυρά τυριά.
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑ
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΚΡΑΤΟΣΙΝΑ Α ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
ESPRESSOBAR ΕΝΤΟΝΟ
100% ΚΑΦΕΣ
MOKA
ΚΑΦΕΣ ΨΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΕΝΟ
< 0.1 μg/kg < 1 %
δεν υπάρχουν
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ανά 100g προϊόντος
445.10 kcal/100g – 1843.70 KJ/100g 13.90 g
3.07 g
0.01 g
14.20 g 64.00 g 0.00 g
Ενεργειακή αξία Συνολικά λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα Αλάτι
Πρωτεΐνες Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
Οι κάψουλες καφέ "De Roccis", συμβατές με μηχανές "Nespresso", προέρχονται από την προσεκτική επιλογή καφέδων υψηλής ποιότητας από τη Νότια Αμερική, την Ινδία και την Αφρική, ψημένων στην τελειότητα. Το αποτέλεσμα είναι ο De Roccis INTENSO: ένας εσπρέσο με πλούσια και κρεμώδη γεύση.
Μονοποικιλία 100% Αραβικά από το Περού – Ανοιχτό Ψήσιμο
Μέσα από το πυκνό δάσος του Αμαζονίου ανακαλύπτουμε την Παράδοση και την Καινοτομία της οικογένειας Λος Σάντος με την καλλιέργεια καφέ τους από το 1941.
Η καλλιέργεια καφέ του Περού της οικογένειας Λος Σάντος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ορίζουμε ΩΣ ΕΥΑΛΩΤΟ: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από κινεζική πορτοκαλιά και κόκκινα φρούτα. Στον εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ στον φίλτρο μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
100% Αραβικά Μείγμα – ένα ειδικό μείγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που δημιουργήσαμε για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές.
Μονογενής 100% Αραβικά από το Περού
Μέτρια Ψήσιμο
Μέσα από το πυκνό δάσος του Αμαζονίου ανακαλύπτουμε την Παράδοση και την Καινοτομία της οικογένειας Λος Σάντος με την καλλιέργεια καφέ τους από το 1941.
Η καλλιέργεια καφέ Περού της οικογένειας Λος Σάντος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ορίζουμε ΩΣ ΕΥΑΛΩΤΟ: έχει ένα πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από κινότο και κόκκινα φρούτα. Στον εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ στο φίλτρο μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
Οι κάψουλες καφέ «De Roccis» συμβατές με μηχανές «Nespresso» προέρχονται από την προσεκτική επιλογή καφέ υψηλής ποιότητας από την Κεντρική και Νότια Αμερική – 50% Αραβικά.
Το Nespresso είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα και ιδιοκτησία της SOCIETE ‘DES PRODUITS NESTLE’ S.A.
Η De Roccis Srl δεν συνδέεται ούτε άμεσα ούτε έμμεσα με την SOCIETE ‘DES PRODUITS NESTLE’ S.A.
Ο Βραζιλιάνος Santa Hedwirges είναι ιδανικός για τους λάτρεις του εσπρέσο που αναζητούν μια πρώτη επαφή με τον specialty coffee. Χάρη στην πολύ χαμηλή οξύτητα, είναι τέλειος για όσους προτιμούν να αισθάνονται περισσότερο τη γλυκύτητα στον καφέ, ενώ συνιστάται ιδιαίτερα και για την παρασκευή του cappuccino σας το πρωί. Θα έχετε ένα πλεονέκτημα!
Με αυτόν τον καφέ μπορείτε να απολαύσετε νότες σοκολάτας πιο κοντά στο κακάο, αναμεμειγμένες με τις πιο γλυκές πλευρές των φρούτων.
Confettura Extra di Pera Coscia και εκλεκτό
μέλι από Τίλιο. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και
συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100%
made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή,
συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Αχλάδι 65%, μέλι από Τίλιο 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετική για να συνοδεύει τυριά μεγάλης
ωρίμανσης όπως το Parmigiano Reggiano, πεκορίνο;
μπλε τυριά όπως το Gorgonzola και το Roquefort.