Μοντέρνο τραπέζι σαλονιού & Χαμηλά Τραπέζια
Αυτό το τραπέζι σαλονιού έχει σχεδιαστεί σε σύγχρονο στυλ.
Είναι μια γυάλινη πλάκα με φrosted ή διαφανές φινίρισμα σε διπλό ορθογώνιο διασταυρούμενο πλαίσιο.
Διαθέσιμες διάφορες φινιρίσματα και διαμέτρους. Άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος.
Έπιπλα χωρίς φωτισμό
Σύγχρονος σχεδιασμός για αυτό το τραπέζι σαλονιού. Γυάλινη επιφάνεια με γυαλισμένο ή διαφανές φινίρισμα που στηρίζεται σε ένα διπλά υφασμένο ορθογώνιο πλαίσιο.
Πρακτικό και έξυπνο, το τετράγωνο τραπεζάκι με τους δύο χώρους του προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα στην υποδοχή, προτείνοντας επιπλέον χώρους αποθήκευσης για φυλλάδια και περιοδικά. Εξοπλισμένο με ρόδες, είναι εύκολα μετακινούμενο για να ακολουθεί τις κινήσεις της επιχείρησης.
Περιοχή: Τεμάνγκουνγκ, αυτό υποδεικνύει την γεωγραφική προέλευση του καφέ.
Τύπος: Αραβικά, αυτό υποδεικνύει την ποικιλία του καφέ.
Διαδικασία: Πλήρης πλύση, αυτό υποδεικνύει τη μέθοδο επεξεργασίας που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία των κόκκων καφέ μετά τη συγκομιδή. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την αφαίρεση της σάρκας και της βλέννας από τους κόκκους καφέ πριν από την ξήρανση.
Επίπεδο υγρασίας: 11%-12%, αυτό υποδεικνύει την ποσότητα νερού που παραμένει στους κόκκους καφέ μετά την επεξεργασία.
Μέγεθος οθόνης: 15-17, αυτό αναφέρεται στο μέγεθος των κόκκων καφέ που ταξινομούνται σύμφωνα με τη διάμετρό τους.
Βαθμός 3 (προεπιλογή 26-44): αυτό υποδεικνύει το επίπεδο ποιότητας του καφέ, με τον βαθμό 3 να είναι η τυπική ποιότητα.
Ανακαλύψτε τον κόσμο των Ειδικών Καφέ μέσα από μια εξερεύνηση 4 καφέδων-θησαυρών με διαφορετικά γευστικά προφίλ.
Αφεθείτε στις γεύσεις και τα αρώματα και ανακαλύψτε σπάνιους καφέδες με ένα κουτί που περιλαμβάνει 4 διαφορετικές προελεύσεις.
Μια επιλογή καφέδων που προέρχονται πάντα από βιώσιες καλλιέργειες, καβουρδισμένοι χειροποίητα στο Παρίσι και βαθμολογημένοι τουλάχιστον 83 (βαθμολογίες της Specialty Coffee Association).
Διαθέσιμο σε μορφή 250γρ.
Κόκκοι ή αλεσμένοι.
Η μπανάνα είναι ο βρώσιμος καρπός που παράγεται από πολλές είδη γιγάντιων πολυετών βοτάνων του γένους Musa. Καλλιεργείται κυρίως σε τροπικές περιοχές και εκτιμάται παγκοσμίως για τη γλυκιά της γεύση και την κρεμώδη υφή της. Υπάρχει σε διάφορες ποικιλίες, αλλά οι πιο κοινές είναι οι μπανάνες επιδόρπιο (μπανάνες Cavendish) και οι πλατάνια.
Εδώ, δεν συλλέγουμε τους πιο νεαρούς βλαστούς, αλλά το φύλλο του Souchong, φύλλα πιο ώριμα και μεγαλύτερα που προέρχονται από τις χαμηλές περιοχές των τσαγιών.
Μετά τη ζύμωση, αυτά τα φύλλα τοποθετούνται σε ζεστές σιδερένιες κατσαρόλες και ψήνονται για λίγο, μετά τα οποία το τσάι καπνίζεται σε ξύλα πεύκου πλούσια σε ρητίνη. Η διάρκεια του καπνίσματος καθορίζεται ανάλογα με την ποικιλία (Lapsang Souchong, Tarry Lapsang Souchong, Lapsang Souchong Crocodile).
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 4 λεπτά
Οι αποφλοιωμένοι κάσιους είναι βρώσιμοι σπόροι που έχουν αφαιρεθεί από το σκληρό και τοξικό τους κέλυφος. Προέρχονται από το δέντρο του κάσιους (Anacardium occidentale) και στη συνέχεια υποβάλλονται σε επεξεργασία για να αφαιρεθεί η εξωτερική τους επένδυση, καθιστώντας τον εσωτερικό σπόρο έτοιμο προς κατανάλωση. Οι αποφλοιωμένοι κάσιους εκτιμώνται ευρέως για τη γλυκιά τους γεύση και την τραγανή τους υφή.
Η λευκή ζάχαρη είναι ένας κρυσταλλωμένος καθαρισμένος γλυκαντικός παράγοντας που προέρχεται από την ζαχαροκάλαμο ή τη ζαχαρότευτλο. Είναι ο πιο συχνά χρησιμοποιούμενος τύπος ζάχαρης στα νοικοκυριά και τη βιομηχανία τροφίμων για να γλυκάνει και να συντηρεί τρόφιμα και ποτά. Χημικά, η λευκή ζάχαρη αποτελείται κυρίως από σακχαρόζη.
Οι ξηροί καρποί είναι φρούτα των οποίων η περιεκτικότητα σε νερό έχει μειωθεί μέσω μιας διαδικασίας αποξήρανσης, είτε με φυσικές μεθόδους (όπως η αποξήρανση στον ήλιο), είτε με τεχνητές μεθόδους (όπως η αποξήρανση με ζεστό αέρα). Αυτή η διαδικασία επιτρέπει τη συντήρηση των φρούτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, διατηρώντας παράλληλα τα απαραίτητα θρεπτικά τους συστατικά.
Η αραβική κόλλα, γνωστή και ως κόλλα ακακίας, είναι μια φυσική ρητίνη που εξάγεται από τους κορμούς και τα κλαδιά δέντρων του γένους Acacia, κυρίως από την Acacia senegal και την Acacia seyal. Χρησιμοποιούμενη εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αραβική κόλλα εκτιμάται για τις παχύρρευστες, γαλακτωματοποιητικές και σταθεροποιητικές της ιδιότητες σε διάφορους τομείς, όπως η βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών.
Το βούτυρο καριτέ είναι ένα φυτικό λίπος που εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου καριτέ (Vitellaria paradoxa), το οποίο αναπτύσσεται κυρίως στη Δυτική Αφρική. Χρησιμοποιούμενο εδώ και αιώνες για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες, το βούτυρο καριτέ είναι ένα πολύτιμο συστατικό στα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης δέρματος.
Η Λεμονόχορτο ή Βερβένα των Ινδιών, που ονομάζεται από τους αγγλόφωνους ‘Lemon Grass’, είναι ένα πολύ κοινό γρασίδι στη Δυτική και Κεντρική Αφρική, αλλά και στη Νοτιοανατολική Ασία, από όπου προέρχεται.
Τα αποξηραμένα φύλλα λεμονόχορτου μας καλλιεργούνται στο Μάλι.
Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα αποξηραμένα φύλλα λεμονόχορτου στην έγχυση σας με κικελίμπα.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα για να καρυκεύσετε τα πιάτα σας, προσφέροντας μια νότα φρεσκάδας.
60γ σε σακούλα από χαρτί kraft.
Καθαρό βάρος: 60γ
Η ζάχαρη είναι μια γλυκιά και κρυσταλλική ουσία που αποκτάται κυρίως από την ζαχαροκάλαμο και τη ζαχαρότευτλο. Χημικά, η ζάχαρη αποτελείται από σακχαρόζη, ένα μόριο που σχηματίζεται από τον συνδυασμό ενός μορίου γλυκόζης και ενός μορίου φρουκτόζης. Η ζάχαρη χρησιμοποιείται ευρέως ως γλυκαντική ουσία σε τρόφιμα και ποτά, καθώς και σε διάφορες μαγειρικές και βιομηχανικές εφαρμογές.
Η αραβική κόλλα, γνωστή επίσης ως κόλλα ακακίας, είναι μια φυσική ρητίνη που εξάγεται από τους κορμούς και τα κλαδιά δέντρων του γένους Acacia, κυρίως από την Acacia senegal και την Acacia seyal. Χρησιμοποιούμενη εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αραβική κόλλα εκτιμάται για τις παχύρρευστες, γαλακτωματοποιητικές και σταθεροποιητικές της ιδιότητες σε διάφορους τομείς, όπως η βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών.
Το κίνκελιμπα είναι ένα δέντρο που συναντάμε στην περιοχή του Σαχέλ στη Δυτική Αφρική.
Συμβουλή: για ακόμα περισσότερη γεύση, σας προτείνουμε να προσθέσετε μερικά κλωνάρια λεμονόχορτου στην έγχυση κίνκελιμπα.
100γρ σε σακούλα από χαρτί kraft.
Καθαρό βάρος: 100γρ
Αυτά τα φύλλα εξαιρέσεων καλλιεργούνται σε υψόμετρα από 1.300 έως 2.000 μέτρα και σε θερμοκρασίες μεταξύ 12 και 23 °C. Τα μεγάλα, ανοιχτόχρωμα πράσινα φύλλα, με την υψηλή αναλογία ασημένιων άκρων, αναπτύσσουν στην κούπα ένα γλυκό, λεπτό και ταυτόχρονα φρουτώδες άρωμα. Το εκχυλισμένο φύλλο έχει μια ανθώδη οσμή.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ: 1 έως 3 λεπτά
Ο κάσιους είναι ο βρώσιμος σπόρος σε σχήμα νεφρού του φρούτου του κάσιους, ενός τροπικού δέντρου που προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, κυρίως καλλιεργούμενου σε τροπικές περιοχές του κόσμου, όπως η Ινδία, το Βιετνάμ και η Δυτική Αφρική. Επιστημονικά γνωστός ως Anacardium occidentale, ο κάσιους εκτιμάται για τη γλυκιά του γεύση και την τραγανή του υφή.
Σύγχρονος σχεδιασμός για αυτό το κομμάτι.
Επιφάνεια από γυαλί με αμμοβολή ή διαφανές, τοποθετημένη σε διπλό σταυρωτό ορθογώνιο πλαίσιο.
Διατίθενται διάφορες φινιρίσματα. Άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος.
Μη φωτισμένα έπιπλα.