Κατεψυγμένο κρέας – βρασμένο
Διαθέσιμες συσκευασίες:
0.500 kg συσκευασία
1.05 kg συσκευασία (7 x 150 g)
Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Τα σαλιγκάρια βράζονται μία φορά για 5-7 λεπτά. Αφαιρούνται από τα κέλυφος, καθαρίζονται και πλένονται. Στη συνέχεια, βράζονται για δεύτερη φορά για 20 λεπτά. Πλένονται, συσκευάζονται και καταψύχονται ξανά. Αυτό το προϊόν είναι έτοιμο για άμεση κατανάλωση ή μπορεί να υποβληθεί σε επακόλουθη θερμική επεξεργασία κατόπιν αιτήματος του πελάτη (τηγάνισμα, ψήσιμο, μαγείρεμα κ.λπ.)
Αποθήκευση: – 18 ° C
Κατεψυγμένο κρέας
Διαθέσιμες συσκευασίες:
0.500 kg συσκευασία
2.00 kg συσκευασία
Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Οι σαλιγκάροι μαγειρεύονται μία φορά για 5-7 λεπτά. Αφαιρούνται από τα κέλυφη, καθαρίζονται, πλένονται και καταψύχονται. Αυτό το προϊόν δεν είναι έτοιμο για άμεση κατανάλωση και υποβάλλεται σε επακόλουθη θερμική επεξεργασία (μαγείρεμα, τηγάνισμα κ.λπ.)
Αποθήκευση: – 18 ° C