Η οσφρητική επικοινωνία προσφέρει τη δυνατότητα να διευρυνθεί η γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών ενισχύοντας το μήνυμα της φιλοξενίας και να συνοδεύει τον πελάτη συμβάλλοντας στην εδραίωση της σχέσης αφοσίωσης. Πολλές οι εφαρμογές: τα δωμάτια των ξενοδοχείων μπορούν να προσαρμοστούν με τις Home Fragrance, σχεδιασμένες για να αρωματίζουν ακόμη και τα υφάσματα επίπλωσης, τα λευκά είδη ή τα ρούχα. Η ευχαρίστηση της διαμονής στους κοινόχρηστους χώρους θα λάβει νέα ερεθίσματα από τις εντυπωσιακές οσφρητικές νότες των αρωμάτων με ρατάν sticks, σπρέι και κεριά. Η γκάμα των οσφρητικών προϊόντων της Care for Guest συμπληρώνει τη γραμμή καλλυντικών και των αξεσουάρ που αφιερώνονται στην προσωπική φροντίδα. Ένα θεμελιώδες στοιχείο για όσους αναζητούν πάντα την αριστεία.
Ο καφές από τις φυτείες αντιπροσωπεύει την ουσία της ποιότητας και της βιωσιμότητας στην παραγωγή καφέ. Προερχόμενος από επιλεγμένες φυτείες, αυτός ο καφές καλλιεργείται με μεθόδους που σέβονται το περιβάλλον και υποστηρίζουν τις τοπικές κοινότητες. Κάθε κόκκος συλλέγεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο, εξασφαλίζοντας μια πλούσια και αυθεντική γεύση που αντικατοπτρίζει το μοναδικό terroir κάθε περιοχής.
Επιλέγοντας τον καφέ από τις φυτείες σημαίνει υποστήριξη υπεύθυνων γεωργικών πρακτικών και απόλαυση ενός ροφήματος που είναι το αποτέλεσμα πάθους και αφοσίωσης. Αυτός ο καφές προσφέρει μια γκάμα πολύπλοκων γεύσεων, που ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή προέλευσης, επιτρέποντας στους λάτρεις του καφέ να εξερευνήσουν έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν έναν καφέ υψηλής ποιότητας που σέβεται το περιβάλλον και τους ανθρώπους που τον παράγουν.
Φρέσκος σολομός που επεξεργάζεται την ημέρα και μαρινάρεται σε ξύδι κρασιού. Συσκευασμένος σε μίγμα ελαίων, 20% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, 80% ηλιέλαιο με φρέσκα αρώματα. Συσκευασμένος σε κενό αέρος.
Σολομός (Salmo Salar), (ΖΩΝΗ FAO 27), 80% ηλιέλαιο 20%, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι, αντιοξειδωτικό, ενισχυτικό γεύσης, άρωμα, αλάτι, φυσικά αρώματα.
Η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, σε καθεστώς αυτοελέγχου και σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος HACCP. Η εταιρεία εφαρμόζει διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης, απεντόμωσης και υγειονομικών ελέγχων, και διενεργεί μικροβιολογικούς και χημικούς ελέγχους σε πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά προϊόντα και σε διαδικασία επεξεργασίας δείγματος. Το φρέσκο προϊόν καταψύχεται στους -20° C σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 853/04. Οι γνωστοί αλλεργιογόνοι παράγοντες επισημαίνονται με έντονα γράμματα σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις.
Φρέσκος ή κατεψυγμένος ξιφίας, επεξεργασμένος την ημέρα και μαριναρισμένος σε ξύδι κρασιού. Συσκευασμένος σε μίγμα λαδιού, 20% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 80% ηλιέλαιο με φρέσκα αρώματα. Συσκευασμένος σε κενό αέρος.
Ψάρι ξιφίας (Xiphias Glaudius), (ΖΩΝΗ FAO 37,34,47), 80% ηλιέλαιο, 20% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι, αντιοξειδωτικό, ενισχυτικό, άρωμα, αλάτι, φυσικά αρώματα.
Η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, σε καθεστώς αυτοελέγχου και σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος HACCP. Η εταιρεία εφαρμόζει διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης, απεντόμωσης και υγειονομικών ελέγχων, και διενεργεί μικροβιολογικούς και χημικούς ελέγχους σε πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά προϊόντα και σε δείγματα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Το φρέσκο προϊόν καταψύχεται στους -20° C σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 853/04. Οι γνωστοί αλλεργιογόνοι παράγοντες επισημαίνονται με έντονα γράμματα σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις.